איך אתם...

r e u t 123

New member
חולקת על דברייך..../images/Emo3.gif

במקצוע יש הרבה גורמים שיקבעו אם הוא משעמם או לא! סביר להניח שגם המורה שלך לא מעבירה את החומר בצורה כיפית, אז לא נהנים ממש ללמוד את המקצוע... לי יש מורה שולטת...
נה נה

EndlessRoad

New member
כן, המורה שלי באמת

לא משהו אבל את יכולה להסכים או לא להסכים איתי אבל ביננו , את עוד לא הגעת לחלק של הציונות. וזה חלק ממש לא מעניין (בצורה עדינה). חחחח... וקרמבו זה משתנה איך שאני אוכלת, בדרך כלל את השוקולד ואז את הקצף ואני משאירה לי קצת קצף ואוכלת אותו עם העוגייה.

N o l o g o

New member
גם אני חולקת על דברייך..

אבל היסטוריה, במיוחד של המדינה שלנו זה הכי מעניין, חבל לי שאותך לא. :)

שאלה קשה...../images/Emo4.gif

אני כל יום אוכל מילקי וכל פעם מטרידה אותי השאלה "איך לאכול הפעם" אני מנסה כל מיני דברים: לפעמים אני מערבב הכל ביחד לפעמים אני הופך את המילקי ודופק מלמטה כדי לשים את השוקולד למעלה והקצפת למטה לפעמים קודם קצפת ואז שוקולד עדיין לא מצאתי איך הכי טעים ויפית, התמונה |נוסטלגיה| הייתי מאוהב בה

נ ע ם 7

New member
הכי שווה זה איך אוכלים קרמבו...

נויה נויה.... זה מה שאת עושה במקום ללמוד !?.. חח... סתם באמת החומר הזה משעמם ולמרות שלא אכלתי הרבה זמן הייתי אוכלת מעורבב... ובקרמבו אני מקלפת את השוקלד זורקת את הלבן ואוכלת את העוגיה ! (=

tribe spirit

New member
מממ...קרמבו..../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

אחת מאהבות חיי...מוקה כמובן. פעם זה היה קבוע:קודם שוקולד,אח"כ ביסקוויט ובסוף את הקצף
עכשיו זה משתנה קצת...לפעמים רק את הביסקוויט בסוף... לפעמים ביסקוויט עם קצת קצף בסוף...ולפעמים כמובן השיטה המסורתי שלי. בכלמקרה ה'שוקולד' תמיד ראשון.

חחח.... קרמבו...

בדיוק דיברנו על זה אתמול, הא נויה??? בכל מקרה... את הקרמבו שלי אני אוכלת הכי רגיל בעולם- שוקולד וקצף (הלבן) ביחד ואז את העוגייה... פשוט כי היא הכי טעימה!

שלמונזה

New member
קרמבו יאממממי ../images/Emo168.gif

אוכלים את הקצפת עם השוקולד ומשאירים את העוגייה לסוף. כי היא הכי טעימה. וקרמבו זה הכי שווה. ואח"כ עושים כדור קרמבו מהנייר

N o l o g o

New member
לא לסקול

אבל איכסה קרמבו, העוגייה היא הדבר היחיד שטעים שם, וגם בלעדייה אני יכולה לחיות..:)

r e u t 123

New member
את הקרמבו..

אני גם אוכלת רגיל. קודם השוקולד עם הוניל ובסוף העוגיה

sonic_green

New member
סתם גילוי מרעיש

אודטה שוורץ אוכלת את הלבן של הקרמבו עם כפית והשאר לפח...

למעלה