אז ככה...

BlogTV Police12

New member
../images/Emo124.gifאז ככה...

ביום ראשון אני טסה לתקופה של חודש- חודשיים, הטיסה היא לא למטרת טיול, היא מבחינת המצב הבריאותי שלי ולא אוסיף עוד בעניין כרגע. הייתי מאוד רוצה לראות את כולכם לפני שאטוס, אני יודעת שזאת התראה ממש קצרה.. אבל יום שישי שבת אני לא אוכל, היום היחיד שנותר לי הוא יום חמישי בערב, אז בבקשה מי שכן יכול ביום חמישי בערב בערך בשעה 21:30 ככה להיפגש באיזה בית קפה (לפי הענות אחשוב על מקום- באזור המרכז) בבקשה שישרשר כאן, תהיו קצת יותר רציניים הפעם, זה חשוב לי. יונית.

BlogTV Police36

New member
יונית מתוקה

אשמח מאוד לראותך לפני הנסיעה. במידה ולא ניפגש אני מאחלת לך רפואה שלמה. אוהבת

BlogTV Police30

New member
אשמח גם אני

לא מפספסת מפגשים של כולנו יחד (מאיימים עליי, אם לא אבוא) חחחחחחחחחחחח

BlogTV Police18

New member
א' שיהיה בהצלחה והחלמה מהירה |חיבוק

אני לא יכול להבטיח ולאשר את הגעתי, אך אני מאחל לך רפואה שלמה ושיהיה בהצלחה, מחזיק לך אצבעות ומקווה לשמוע רק בשורות טובות אמן!

BlogTV Police31

New member
יונה זה לא היה תלוי בי מצטער מאמי:-

יונה מאמי אני יודע שזה לא היה בסדר אבל מאמי העיניינים לא כל כך הסתדרו אבל אני יראה אותך ביום חמישי או שישי שאני יבוא אליה מאמי אני מאחל לך שתהיי הכי הכי הכי מאושרת בעולם ורק בריאות מכל הלב את יודעת וכשאני יבוא אנחנו נדבר מת עלייך ושוב אני מצטער

BlogTV Police14

New member
קודם כל תהי בריאה

תרגישי טוב ומאחל לך רפואה שלמה ותחזרי אלינו בריאה עם המון חיוכים!!!

BlogTV Police45

New member
../images/Emo39.gifיונית יקרה

מצטער אבל לא אוכל להענות לבקשה מכיוון שעובד השבוע לילה ולא ניתן היה להחליף את המשמרת. צאי לדרכך דרך צלחה והכי חשוב חיזרי אלינו בריאה וחזקה. ארז

BlogTV Police10

New member
יונית..

מאחלת לך רק בריאות ואושר בחיים אעשה את כל המאמצים להגיע ביום חמישי

BlogTV Police21

New member
יונית :) היי. קודם כל כמובן אני...

... מאחל לך רק בריאות וגם אני אעשה את כל המאמצים להגיע. פשוט כבר קבעתי משהו ליום חמישי אבל אולי זה לא יסתדר ואוכל לבוא :) המון אהבה, שי

Queenati

New member
מה קורה חברים/ות, זה יום חמישי

יהיה מושלם לראות את כולם/ן, להיפגש... יוניתוש, אני כמובן מגיעה, ויש לי מקום חמוד להמליץ עליו... רק תצייני את השעה על מנת שנוכל להיערך בהתאם...

BlogTV Police12

New member
../images/Emo124.gif שאלה

ביקשו ממני להקדים את "המפגש" למחר בערב - יש עם זה בעיה? מה עדיף לכם מחר בערב או יום חמישי בערב?

BlogTV Police22

New member
אני חמישי בערב אבל

אני עובד יום חמישי עד 12 בלילה אני אגיע רק אחרי העבודה

BlogTV Police43

New member
קפיצה פלוס :)

מצטער שלא אוכל להגיע.. אני יודע שזה נשמע מניאקי אבל מצאתי עבודה ואני לא יכול על ההתחלה לברוח להם אבל בהצלחה שיהיה לך ותיהי בריאה!

BlogTV Police12

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפרטים אחרונים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מכיוון שאף אחד לא ממש ענה על השאלה שלי, התאריך נשאר כמו שהיה. המקום: קפה סוזאנה - רחוב שבזי 9 בשכונת נוה צדק בת"א (ליד מרכז סוזן דלל). תאריך: 2.12 שעה: 20:30 -אין הזמנת מינימום במקום. מצפה לראות לפחות כמה ממכם... אני מצרפת 2 מפות למי שלא יודע איך להגיע. ותודה לענת על ההמלצה על המקום. יונית.

Queenati

New member
המקום מקסים, זה מקום חמוד מאוד

ובשל קירבתו לסוזן דלל - אף רומנטי. אפילו יש להם בתפריט מנות קובה...(נו, למה לדעתכם המלצתי עליו?) ולא, זאת לא מסעדה עממית. אני מצרפת מפת הגעה. מצד שמאל למעלה בצבע כתום זה כלבו שלום - משם מגיעים צ'יק צ'אק.

למעלה