אז ככה:

mali24

New member
../images/Emo124.gif אז ככה: ../images/Emo35.gif

עזבתי את הארץ בתחילת דצמבר, עד אז הייתי צופה מושבעת של היפים והאמיצים מאז שהתחילה הסדרה!!!! אני מתה לדעת מה קורה עם כל דמות ודמות בסדרה מאז, אבל ממש לא בא לי לקרוא את כל ההודעות של החודש וחצי האחרונים.... אז, אם יש מישהו שלא איכפת לו לכתוב סיפור ארוך ומפורט וברור על כל מה שקורה בסדרה לכולם, אני ממש אשמח לקרוא את זה......
ד"א- אני חיה עכשיו בארה"ב וממש לעתים רחוקות אני יכולה לצפות בסדרה פה, אז אם מישהו יוכל להסביר לי גם מה קורה פה עכשיו (כלומר: ספויילרים) אני אודה לו/לה מאוד.........

Guy K

New member
תזכירי לנו מה היו העלילות האחרונות

שראית, אולי יקום הצדיק שיתקצר לך
ברוכה הבאה!

mali24

New member
בפעם האחרונה שראיתי...

רידג' תפס את אמבר ותומס והעיף אותה מבית החוף, ריק הכין לקייטלין ערב מאוד רומנטי (שלא ראיתי מה קרה בו...), ניק בדיוק מצא את הגלולות בתיק של פלישיה וסיפר לסטפני, ואריק הודיע שהוא מעדיף את רידג' על פני ת'ורן... זהו, נראה לי....

girlontop

New member
טוב, בקצרה:

רידג' הוציא צו הרחקה לאמבר, אבל היא ותומאס עדיין המשיכו להיפגש בסתר. התברר שהצו לא חוקי כי תומאס כבר בן 18 ולכן הם יכולים לעשות מה שהם רוצים. בין לבין רידג' צעק, השתולל והרביץ לת'ורן ואמבר. ת'ורן עבר לספקטרה, גנב את הדגמים של פורסטר והציג אותם בהצלחה מסחררת, אבל החליט לחזור למוטב ולכן שכר את פלישיה ואמבר כמעצבות. התגלה שלפלישיה יש סרטן, אבל היא החלימה ממנו. כרגע היא עם ניק. ריק וקייטלין עמדו לשכב, אבל זה לא יצא לפועל בסוף. הקטור גילה את זה ודרס את ריק. לריק שלום. מאסימו החליט להתגרש מג'קי והיא הלכה לגור עם דיקן. לאחר 5 דקות מאסימו התחרט וביקש ממנה לשוב אליו. היא עזבה את דיקן עד שמאסימו גילה שהיה להם רומן, חטף שבץ והיום הוא מרותק לכיסא גלגלים ומטריד את כולנו במחשבות שלו (לדבר או לתפקד הוא לא יכול). בינתיים דיקן מתעלל בו קצת וג'קי כל היום היסטרית. וזהו.

לינה18

New member
יו, טלי, איך הקדמת אותי

ואיך שכחתי את כל העלילה של ג'קי-מסימו-דיקן. מעניין למה.

נראה לי שהתבלבלת קצת לא? ../images/Emo3.gif

אריק הוציא צו החרקה לאמבר, אבל היא וריק עדיין המשיכו להיפגש בסתר. התברר שאמבר נכנסה להריון אבל לא יודעים מי האב. בין לבין אריק צעק, השתולל והתחתן שוב עם סטפני. רידג' עבר למארונה, קנה את ספקטרה והצליח להגיע איתם לאיפשהו, אבל החליט לחזור למוטב, ולכן חזר לפורסטר. התגלה שלטוני יש איידס והוא והשבט שלו נטשו את הסדרה לאחר כמה חודשים. דיקן וברידג'ט שכבו ואף התחתנו בסוף. אריק גילה את זה (dah) ודרס את דיקן. לדיקן שלום. נכון שהתכוונת לזה?
(מישהו יודע איך מאייתים "מחזור עלילות"?)

לינה18

New member
אני יכולה

אמבר עברה לגור בבית של סי-ג'יי, אבל בגלל שהיא ותומס המשיכו להיפגש, ריג' שם עליה צו מעצר שלפיו לה ולתומס אסור להיפגש, או שהוא שם אותה בכלא. אבל כשריג' עזב את העיר אמבר החלה לעבוד באינסמיה, כדי להיפגש עם תומס. היא אמרה לתומס שבגלל שזה מקום ציבורי אף אחד לא יוכל לעצור אותה אם הם יפגשו שם בתרוץ שהיא המלצרית. בערב הרומנטי של ריק וקייטלין הוא רצה לשכב איתה, אבל כשהבין שהיא עוד לא מוכנה, הוא אמר לה שזה בסדר, ושהם יחכו. אבל קייטלין הסתומה סיפרה לאביה שהם כמעט שכבו והקטור המעצובן נסע בסופה לבית של ריק. ריק חיכה לו בחוץ בגשם במעיל גשם שחור, ובגלל שהיה מאוד חשוך, הקטור לא ראה אותו ובלי כוונה דרס אותו. בבי"ח הוא היתוודה על כך, אבל עדיין לא הסכים לקשר בין קייטלין לבין ריק ודרש מקייטלין שתפסיק להיפגש איתו. אבל קייטלין הביאה לו אולטימטום-היא מעדיפה לעזוב את הבית מאשר לעזוב את ריק. אז אביה נכנע ומאז לא הראו אותם יותר. עם ניק ופלישיה-הם הפכו לזוג, ופלישיה גילתה שהיא לא עומדת למות מסרטן כמו שהיא חשבה במשך שנים(בשביל זה הגלולות). סטפני גילתה על המחלה של הבת שלה וזה קירב ביניהם. כתוצאה מזה שאריק בחר בריג', ת'ורן עזב לספקטרה, הפך שם לנשיא והחליט לנקום במישפחתו. בשביל זה הוא גנב שתי קולקציות של פורסטר(ואחת של קייטלין), אבל הפורסטרים גילו על כך. ריג' רצה לתבוע את ת'ורן, אבל סטפני שיכנעה את אריק לסלוח לת'ורן ולא לתבוע אותו. היא אמרה שהם היו חייבים לו את הקולקציה הזאת בגלל כל השנים שבמהלכם הם העדיפו את ריג' על פניו. אבל בסוף ת'ורן החליט להילחם בפורסטר בדרך הישר ובשביל זה הוא הזמין את אמבר ופלישיה כדי לעצב בשבילו. סטפני מצאה את אמבר באינסמיה לאחר שהיא ותומס שכבו. אז היא נורא כעסה עליה וגירשה אותה מהעיר. אבל תומס מצא את אמבר בבית שלה במדבר ובאותו הזמן ת'ורן סיפר לאמבר ותומס שהצו נגדם לא חוקי, כי תומס כבר בן 18 והוא יכול לערער על הצו בבית-משפט. אז תומס היתעמת עם ריג' וריג' נאלץ להיכנע לקשר ביניהם.

mali24

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

למעלה