אז ככה (סקר קטן על שרשורפלצת של פרקים)

Gilliana

New member
רע מאד ../images/Emo4.gif

שרשוריפלצת מעמיסים על המחשב ומכבידים על הגלישה, בפרט למי שכמוני גולש ממחשב ישן ואיטי. לי אישית זה מאד מאד מפריע, שלא לדבר על הקושי בהתמצאות בשרשורפלצת שכזה.

Iced Hammer

New member
../images/Emo41.gif לכל האנשים שהפורום עולה להם עכשיו לאט

בצד שמאל למעלה, מתחת למקום שכתוב כמה הודעות חדשות יש לך, יש כפתור שנקרא "אופן הצפייה" אם תבחרו "הסתרת שרשור" של 100-200 הודעות, הוא יצמצם את השרשור הגדול לשורת כותרת אחת, וככה הפורום יעלה יותר מהר. זה מה שאני עשיתי. מקווה שזה יעזור לכם.

Gilliana

New member
ומה זה יעזור???

אני רוצה כן לראות את השרשור! אחרת, מה עשינו בזה?

Iced Hammer

New member
אני מבין את הנקודה שלך.

אני מדבר רק על השבוע, שכבר איחדנו את כל השרשרים, אז ככה לפחות אפשר עדיין להעלות את הפורום כמו שצריך. ואת השרשור הגדול אפשר לפתוח אם רואים שיש שם הודעות חדשות.

Iced Hammer

New member
../images/Emo41.gif לאור התגובות פה - אני מניח שנוותר...

גם לי זה מאוד לא נוח

סלמאק

New member
מקווה שלא יסקלו אותי...

אבל אני (עוד לפני שקראתי את שרשור ה"סקרון" הזה) מאוד התלהבתי מהרעיון. כי זה מונע את פטירתם בטרם עת של שרשורים הנוגעים לדיונים שמעבר לפרקים. אחרי הכל, הפורום הזה הוא לא רק פרקים - הוא הרבה יותר מזה. ואגב, למען הסר כל ספק: אני שונא שרשורים מתקפלים, וצופה בכל השרשורים (כולל זה) במצב "ביטול הסתרת שרשור"... אה, והמחשב שלי מיושן ואיטי יותר משל כל אחד מכם, אני מוכן להמר על זה (אני מחכה לאחר ההקלדה לאותיות שיופיעו
, רק שתבינו). נכון שזה די מעמיס, נכון שזה די מסורבל, אבל אני חושב שנכון לשרשר (רק בסופ"ש) את כל שרשורי השבוע לשרשורפלצת אחד גדול. ותאמינו לי, אם בכל פתיחת שרשור פרק יכניסו סימן בולט, כמו שאייסי הציע, זה יפתור את הסרבול. אבל סבבה, מצד שני, יכול להיות שריבוי השרשורים ירגיל את האנשים לבדוק גם את העמודים האחרים של הפורום, לא רק את הראשון. אז אני זורם עם כל החלטה.

למעלה