אור 1 ופשושית

../images/Emo124.gif אור 1 ופשושית

נא לתת את המתכונים של הפשטידות - בדחיפות. היה טעים חבל"זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז.

נעה שחר

New member
../images/Emo45.gifהפשטידת בצל היתה סוף הדרך...

הפשטידה השנייה לא טעמתי אבל נראתה מצויין...

אiר1

New member
../images/Emo13.gif

למען הגילוי הנאות... אמנם הבטחתי פשטידת בצל מהממת, אבל זה היה על סמך פשטידת הבצל שחברה פעם הכינה לי... אז בערב שלפני המפגש שלנו, התקשרתי אליה לקבל את המתכון והיא שכחה אותו... אז אילתרתי מהראש ואני שמחה מאד שזה הצליח והיה טעים
והנה המתכון: לוקחים 5-6 בצלים גדולים, ופורשים אותם לטבעות דקיקות. מכניסים אותן לסיר עם טיפה שמן זית ומכסים את הסיר. מדי פעם כמובן לערבב. לאחר שהבצל הופך לשקוף ומזהיב קלות, מעבירים הכל לתבנית. לבצלים מוסיפים גבינה לבנה (אני הוספתי 750 גרם), 6 ביצים וכף אבקת מרק. מערבבים היטב ומכניסים לתנור, לכחצי שעה - עד ארבעים וחמש דקות... עד שהפשטידה מזהיבה. פשוט נכון?? בהצלחה ובתיאבון

פשושית37

New member
מקסימונת

ספיישל פור יו מיי דארלינג ואני מזהירה מראש יש בה מאלאן קלוריות הבצק:1.מרגרינה (רצוי בטעם חמאה 1קמח תופח קטן 1 גביע שמנת חמוצה ללוש בצק ולהשהות כשעה במקרר מילוי: 4 בצלים בינוניים קצןצים קופסה גדולה של פטריות 300 גר' גבינה צהובה מגורדת 2 שמנת חמוצה 6 ביצים מלח ופלפל ההכנה: לטגן את הבצלים עד להזהבה להוסיף את הפטריות ולטגן יחד מעט בקערה לערבב את השמנת הגבינה הצהובה,ביצים ,להוסיף את הבצל והפטריות מלח ופלפל ולשפוך הכל על הבצק ששטחנו בהתחלה בתבנית לאפות בחום 180 כ40 דק' לערך בתאבון!! ותודה על הפירגון יקירתי

למעלה