אולי נוכל לעזור

../images/Emo124.gif אולי נוכל לעזור

בנות היום אבא שלי נסע במהלך עבודתו בכביש עפולה חדרה (קרוב יותר לחדרה) אחרי כרכור מצא בצידי הכביש מצלמה דיגיטאלית! הוא הביא לי לראות ובדקתי איזה תמונות יש במצלמה.... בנותתתתתתתתתתתתתת כואב הלב...תינוק קטן,הורים מאושרים, ברית,סבא סבתא,ועוד קרובי משפחה! איןלי ספק שהתמונות מאוד חשובות...צילמו אותו על האבא והוא קטנטן ותמונות תקריב שלו...ממש חבל שהם איבדו..הם בטח נורא מצטערים!!! ולכן אם שמעתם בשאר הפורומים, או אתן יודעות..אולי נוכל לעשות מצווה ! תודה

מציעה לך לפנות לתחנות הרדיו

ולבקש להודיע בתוכניות פופולריות. אני בטוחה שדידי הררי לדוגמא יהיה מוכן לפרסם בתוכנית שלו.

עמית@

New member
מזל שזה נפל לידייך ../images/Emo13.gif

הפורומים זה מקום טוב להתחיל.. מקווה שימצאו הבעלים.

nackan

New member
רעיון

חפשי בתמונות תמונה לא חושפנית מידי אבל שבעלי המצלמה יוכלו לזהות בוודאות שהיא שלהם ושלחי בדוא"ל בתפוצה רחבה . בקשי מכולם להפיץ את הודעה. אין לך מושג באיזו מהירות הדוא"ל הזה יגיע לכל הארץ. את יכולה לפרסם כתובת דוא"ל שתפתחי לצורך העניין כדי שלא תקבלי פניות מגורמים לא חיוביים. ובאמת מזל שהמצלצה הגיע אליך .

ellieg

New member
רק אזהרה../images/Emo18.gif

היה מקרה דומה בעבר שהפיצו מייל דומה ולפי הכתבה באינטרנט יש כמה לקחים:1) לא לפרסם טלפון חוץ אם את מעונינת לבטל אותו אח"כ (הכמות הטלפונים שהאיש קיבל באנשים שרק רצו לברר אם היה סוף טוב היה אסטרונומי לפי הבנתי). 2) לפתוח מייל חדש : אחרת גם לא יפסיקו להטריד אותך וחבל לבטל החשבון הפרטי שלך אם זה יצא משליטה.

ובכן...

פירסמתי ברוב הפורומים של הריון ולידה...אולי.. מקווה שגם "המאבד" נמצא בפורומים אלו! היום אני ינסה לשלוח תמונה אחת לכל המכותבים שימשיכו הלאה...נקווה

לימור007

New member
יש פורום של פרדס חנה כרכור

אם כי לא בטוח שזה לאו דווקא מהאזור. באצת באסה. מזל שזה הגיע לידיים אמינות

למעלה