אבדה כלבה

../images/Emo124.gifאבדה כלבה

טופי, בת 13 אבדה ברמת גן, אתמול בלילה (שישי) באזור הירדן. היא בגודל של פינצ'ר, אין לה זנב ויש לה קולר צהוב. 050-6875325, בכל שעה, גם אם אתם לא בטוחים.. (אפשר גם במסרים...) פרס למוצא. המון תודה

m e m o r y

New member
../images/Emo45.gif חחחח מאפיית הקשישות ../images/Emo13.gif

אנשים יקומו בבוקר לא יבינו מה הלך פה.. נעה,מר, כל השאר (כמובן בעלי אותה חשיבות): סורי, אתם יודעים שזה לא קורה לנו הרבה
הודעה אחרונה בהחלט.להיום.שלום.

כן הא...

עוד נגלה שיש פה עוד מישהי מלבדינו שקוראת את השטויות שלנו ולא לא קוראים לה נעה מר או כל השאר בעלי אותה חשיבות

שירוש1989

New member
ואלה לא היו האחרונות בסוף לא?

האמת שאף פעם לא שמתי לב שיש לי נטייה לכתוב בסוגריים עד שלא ראיתי את זה
סוגריים זה כיף, זה עושה את ההדעה פחות רשמית אבל יותר מעניינת אבל אם סתם קוראים ככה משהו לא בטוח שמבינים תמיד וזה באסה אז הבנתי שצריך גמילה
(איך אני בנתיים?
)

כן, היו עוד סוגריים אחרי...

"די די באמת אחרון"
ואת יודעת פעם הייתי כותבת מלא בסוגריים וזה עבר לי במקום זה התחלתי לעשות מלא אנטר ראי דוגמאת ההודעה הזאת

כן, עודף סוגריים זו בעיה

שגם לי יש, במיוחד בסיפורים מסוימים שלי ובבלוג של בריי. לטלי ולירון לעומת זאת יש בעיה קשה של עודף שלוש נקודות... (הי, לירון, ראית? מצאתי דמיון בינך לבין טלי)

חחחח, ניסית להסתיר את הביקורת שלך

במחמאה?
לא הלך לך.... סתם.... את רואה אני עומדת בציפיות רק שהעלתי לארבע נקודות... אני יכולה לשתף אותכן במשהו? נראה לי שאת ההודעות הראשונות שלה לא היא כתבה בכלל (יוו אם היא קוראת את זה עכשיו היא בטח רוצה לרצוח אותי...סוגרים ראשון ואחרון
) נראה לי שזה נובלמן בכלל ויש הרבה סיבות לחשדות שלי. אבל זה לא באמת משנה וגם לא באמת נדע את האמת אז אני יורדת מזה בזה הרגע.

חשבתי על זה אתמול

א' כי היא כל הזמן יורדת על עצמה וזה לא מתאים לה. ב' כי יש הרבה רווחים וגם זה לא מתאים לה. ובכלל כל הכתיבה המאוד מדויקת לא מתאימה לה. ראים שמי שכתב את הודעת הכלבה עם הסוגרים זה מישהו שכותב הרבה... זה נובלמן נו. חוץ מזה שאחרי זה יש שתי הודעת שהיא ממליצה על הסרט שלה ואז היא מגיבה. זה כל כך לא טלי. גם לא להמלחץ וגם לא להשאר ואשכרה לכתוב ולהגיב אחר כך. קיצור יש הרבה סיבות אבל כמו שאמרתי לא רוצה להרוס לכן את האשליה של "טלי כותבת בפורום" חוץ מזה שהיא כותבת רק כשמחריכים אותה. ושם לא היתה סיבה שיכריחו אותה. שימי לב שבפורום שלנו הסגנון כתיבה שונה והיא כותבת רק אחרי אירוע מסוים ולא סתם. היא פשוט לא כזאת. אחח המודעות

איזה ניתוח מדוקדק../images/Emo6.gif

דווקא קורה לפעמים שהיא יורדת על עצמה אז זה לא נראה לי מוזר כ"כ... ואיפה את רואה הרבה רווחים?
להיפך, כמו בהודעות כאן, בקושי יש... בקשר לסרט אני חושבת שהיה לה חשוב להגיב כי די תקפו אותה שם עם הקטע של 'באה רק כדי לפרסם את הסרט' ממה שאני זוכרת.. לא יודעת אם 'מכריחים' אבל אני חושבת שדי עודדו את השחקנים לכתוב בזמן הטלנובלה... לא משנה שהיו כאלה שלקחו את זה קשה
זה שהיא כותבת אחרי אירועים מסויימים אני מסכימה... ושם היה לה למה, כמו שהיא כתבה שזה היה אחרי פסטיבל קאן... או שהיא הגיבה לברכות ליומולדת... כתבה כשעונג שבת שודר פעם ראשונה... אחרי האוסקר. ומעבר לכל זה
נראה לי יותר מידי אותו סגנון בשביל שזה לא יהיה בהודעות בטב"ע. מה, נובלמן עשה מחקר מדוקדק על איך היא כותבת והעתיק את הסגנון? איפה כבר היה לו לראות אותה כותבת? קיצר נראה לי שזו כן היא...

אבל לא היה לה סגנון כתיבה לפני זה

כי היא לא כתבה וחוץ מזה כמו שטלי אמרה נובלמן מכיר אותה כל כך טוב שהוא הכניס לרננה כל כך הרבה אלמנטים שלה אז אני מאמינה שהוא מכיר את סגנון הכתיבה שלה. ולא יודעת לי הסגנון נראה שונה... קיצור יש מצב שהיא כן היתה נוכחת עם נובלמן... את יודעת חברים מעבר לשעות הלימודים... אבל אני דיי בטוחה שמי שרשם זה דרור...

קונספירציות anyone?

אתן מתחילות להפחיד אותי. next thing I know אתם גם תטענו שלא בריי כותבת את הבלוג שלה!

אני הזיות????

יום אחד אתן תראו שצדקתי (מאלה שאומרים את זה כי הם יודעים שהיום הזה לעולם לא יבוא
)

שירוש1989

New member
אולי זה השלב הבא אצלה?

גם רווחים אין כמעט (ותגידי את חושבת שלא נכנסתי להודעה של ה"כלבה" עכשיו?
) לי זה לא עובר אני מגבילה ת'צמי אם אני אשלח לך מכתב שלי לקומונרית.. אין מצב שאת או היא מבינות משהו הכל מלא מלא מלא סוגרים וסמיילים *דוחסת עוד נושא*
חלמתי על קומונרית שלי לשעבר שהיא באה לומר לי שלום היום לפני הנסיעה כשאני ליד האוטובוס(שהיא משום מה ליד האוניברסיטה
) ואני משום מה כל הזמן עסוקה בלחפש איזה צבע זהוב מנצנץ כזה בקופסה במקום להתייחס אליה וכל הזמן נוגעת באיזה דבק שהיה שם ומנקה אותה באובססיביות ז"א אני מתרוצת והיא יושבת עם איזה ילד קטן מהקן ארר גם בחלומות אני מפגרת

ופירשת לעצמך את החלום?

אני חלמתי שאני הורסת למורה נהיגה שלי את האוטו. היה משעשע, למרות שקמתי קצת מבועתת.

שירוש1989

New member
לא פירשתי..

זיינו לי ת'שכל בגדנע והורידו לי את הביטחון בפירוש.. בכל אופן דיברתי איתה קצת בגדנע באסאמאס ובכלל שכחתי אז שחלמתי עליה
ולהרוס לו ת'אוטו? את יודעת זה לא חלום כל כך רחוק מהמציאות
(מעובדדת אני אה?)

למעלה