Oיון

New member
../images/Emo123.gif

אני לא מצליחה להבין את הלקוחות האלו שכועסים על החברה, ואז.. באיזשהו שלב.. הם מתחילים לקחת את השיחה למקומות אישים.. את ******(השלימו את החסר) ובגללך אני מתנתק... כמה פעמים בא לכם לא רק לנתק לו את השיחה אלא ליצרוח עליו שינתק ושלא יברח הפעם בגהה כי הטיפול אולי יצליח הפעם.. Oיון כועסת.. מאוד!!!!!

a e q u i t a s

New member
גם אני נורא ...

סיון, סיימתי קורס תיאוריה לפני משהו כמו 4 ימים, ומאז אני נמצא במוקד שירות לקוחות, אני לא מבין, למה הלקוחות חושבים שאיכפת לנו אם הם מתנתקים או לא, כאילו שיורידו לנו מהמשכורת. חלאס עם כל הצגות שלהם!!!!! ממש הכל על
שלי, כאילו שבאמת איכפת לי, וגם לא לא צריך להיות כל כך איכפת.

a e q u i t a s

New member
אגב רק תיקון קטן

אצלנו המוקד הוא פשוט מקום אחד ענק, שרק מחיצות מפרידות בין שירות לקוחות, תמיכה טכנית ומכירות, אז אני בתמיכה טכנית, רק בשביל הרקורד, אני לא בשירות לקוחות, אלא בתמיכה טכנית, למרות שלמעשה אין הבדל מבחינת כמות הצעקות שאני חוטף, למזלי אני לא מתעסק עם כספים חחחחחחח

../images/Emo24.gif

אני אישית הייתי נוקטת באחת משתי שיטות עם אותם לקוחות: 1. שמה על החזק, שישמעו קצת מוזיקה נחמדה עד שירגעו. 2. נותנת להם לצרוח את הנשמה עד שאין להם קול, לאחר מכן עונה להם "תודה על הברכות, יש עוד משהו שאוכל לעשות למענך?", זה בדרך כלל היה פוטר אותי מלסבול אותם עוד שניה כי הם היו מנתקים את השיחה, את השירות שניתן להם אגב, הם לא היו מפסיקים...

כנראה שיש לכם לקוחות נורמלים יחסית

או שפשוט הלקוחות שלנו הרבה יותר בהמות, כי לרוב אצלנו שאנחנו שמים אותם ככה בהמתנה הם עוד יותר משתוללים וצורחים, וגם מבקשים מנהל

שיבקשו...

שימשיכו לבקש אם הם לא יתנהגו יפה הם גם לא יקבלו מנהל קודם שיתיחסו אלי כמו אל בנאדם ואחרי זה נדבר ואגב, המוקד שלי היה משולב מכירות ושירות לקוחות של כל מיני חברות של חוברות האשראי, ובקיצור המיץ של הזבל מבחינת לקוחות!

צודקת

לא באתי לעבוד בשירות לקוחות בשביל שיקללו אותי, אם הם לא מסוגלים לדבר כמו בני אדם לא מגיע להם שירות שיחשבו פעמיים לפני שהם מקללים... אני מנתקת להם בכיף...

זה באמת מעצבן,

הם מכריזים על זה חגיגית, כאילו השם חושבים שהחברה תפשוט רגל בגלל שהם יפסיקו לקמות מוצרים שלה אני במקרים כאלה בד"כ אומרת להם "אוי קיי, זה נתון לשיקולך מה אתה רוצה לעשות הלאה, אתה לא צריך להגיד לי את הדברים האלה", ולפעמים אני גם לא חוששת להוסיף שהם אולי לא יקנו, אבל אחרים כן, ומכירות תמיד היו ותמיד יהיו לנו.

Oיון

New member
יש שיחות שאני פשוט לא יכולה להתווכח

איתם. פשוט לא. ברגע שהם מגיעים לפסים אישים, מבחנתי זה נסגר.

לקוחה פעם צעקה עלי

אחרי שהערתי לה שהארוחה שהיא הזמינה מנה במזנון הבוקר, מיועדת לאדם אחד והיא לא יכולה לכבד את הבת שלה, ד"אני רוצה לתת לבת שלי בורקס - מה זה מפריע לך?" עניתי לה בטון רגוע שלי אישית זה ממש לא אכפת, אבל אלו הנהלים של המסעדה שיש בהם המון הגיון (Zו הייתה תלונה נפוצה של הלקוחות, למה הם לא יכולים שרק אחד יזמין ארוחה וכולם יאכלו...)

מה שעשיתי

מסבירה שזה לא אני אישית מחליטה מה מותר ומה לא, ואם ממשיכים להתווכח קוראת למנהל.

nbw1

New member
אה..זה בסדר

אם זה מתחיל להגיע לפסים אישיים (כי דעתו על הארגון ממש לא מעניינת אותי), אני מודיע להם חגיגית שהשיחה לא תימשך בצורה הזו, ואם זה לא מרתיע אותם, אני אנתק, ולא רק שזה לא מעצבן אותם יותר, הם יתקשרו שוב ויהיו נחמדים מאוד כי את השירות הם צריכים בצורה כזו או אחרת...

Oיון

New member
הבעיה אצלי..

זה שרוב הלקוחות שמגיעים אליי הם כאלו שעברו את המנהל של המנהל.. וזה פשוט ברור שהם יעברו חצי חברה בשביל להשיג את מה שהם רוצים.. היה לי מקרה שעשיתי שיחות עם כל המשפחה.. זה מתסכל. אבל אם יש משהו אחד שלמדתי זה לשים *** (סליחה בובה..)

גם אני../images/Emo45.gif

יש גבול למה שלקוח יכול להגיד, וברגע שזה מגיע לרמה של לדבר אליי לא יפה, או במקרים יותר קיצוניים גם לקלל, אני לא מהססת לנתק את השיחה

לנו היה אישור שאם לקוח מקלל אותנו

וקורא לנו בשמות, אנחנו יכולים לנתק את השיחה ולהעביר את הפרטים של אותו לקוח למנהל המשמרת, ובמקרים לא מעטים זה גרם אף לניתוק של הלקוח מהחברה (מצד החברה).

למעלה