Pearl Jam

jeffament

New member
../images/Emo123.gif Pearl Jam

בחרתי באהובה עלי:) אוקיי האלבומים הם: Ten Vs. Vitolagy No code Yield Binaural Riot Act סבבה, תתחילו ד"א.. אני בוחרת בVS.

DeaD enD

New member
זה לא פייר.....

טוב נו...אני מיצטרף אלייך בפרל...וארשום דבר כזה....בתור אלבום שקט ודיי רגוע אני אבחר ב-riot act....ובתור אלבום שהוא לא שקט ורדוע יחסית אני אבחר ב- ten....וב-Vs. אבל בעצם אני לא יכול לבחור כי אני אוהב את כולם....

sukyel

New member
כולם מעולים שקשה לבחור אבל...

אין מה להגיד- יילד צועד בראש...וטן כי הוא מלא להיטים....הוא חייב להיבחר כראשון\שני... אגב, סתם ככה...בקשר לזה שאמר שויטלוג'י זה לא אלבום טוב... אחי, זה אלבום ענק....בהתחלה קשה איתו...אבל הוא פשוט ענק... שמע אותו עוד פעם....

prophet1

New member
רק עכשיו בחרת בהם כהכי אהובים ???

מאז שאני בן 6 הם הכי אצלי... להקת הגראנג' הכי טובה שיש.... ויטולג'י - ואוו ! טן- גראנג' איכותי וגם שיר 5 אחת הבלדות רוק הכי יפות ששמעתי V.S- גראנג' איכותי יילד-לראות דיסק שיוצא ב 1998 והוא עדיין מעולה זה ממש משמח בירנואל- כמו ביילד רק הרבה יותר מופתע ! (כל הדיסקים של ההופעות וכל מיני דברים שלהם שיש לנו בבית יש לנו כל דיסק שיצא..כל הדברים גם עם החמש שירים הכללל) נו קוד - נחמד ביותר ריוט אקט -דיסק לא טוב... שתבינו כל הדיסקים חוץ מריוט אקט ההפרשים מבחינתי כל כך קטנים... הלהקה הזאת מדהימה

prophet1

New member
ציטוט:"בחרתי באהובה עלי:)"

מצטער אבל חשבתי שהתכוונת בבחרתי שבחרתי עכשיו או לא מזמן... טעות שלי...

o0O0o

New member
חוץ מזה שאני חדש פה. בעייני:

ten כי הוא גם מביא לי זיכרונות מיוון שטחנתי אותו שם. אבל כולם מצויינים. אני אגיד שאחרי טן:vs.no code.yield.binaural

למעלה