שלום

../images/Emo123.gif../images/Emo46.gifשלום

אנשים מפגרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, אתם לא יודעים מהחיים שלכם על דבז\דבג´יטי ולא מבינים כלום, תיכף יורידו את הפרקים של דבז מערוץ שש המטומטם וסאגת קפטן קיניו לא תתחיל, ואז כולכם תחזרו לפרקים הראשונים, תשתעממו ותעזבו את הסידרה, דבז יחזור להיות נחלת "השרופים" שיש להם חיבור מהיר וזמן פנוי, יאללה תחזרו ל"בייבלייד,, "פוקימון", "דיג´ימון" ושאר ירקות. 777777777777777 0000**0000**00000 ----------==--- -----0000-------

אני לא אהבתי ביבלייד ודיג´ימון

גם אם יורידו, תמיד יש אינטרנט מירק וקאזה

king kazabubu

New member
אני מת על כאלה... ../images/Emo46.gif

במילה אחת. שתוק. מה זה השטויות האלו שאתה רושם? אתה חושב שיש פה רק כאלה שרואים בערוץ שש? ואתה חושב שכאלה שלא רואים את זה דרך האינטרנט מפגרים? למה מי אתה? מה אתה חושב שאתה מבין כזה גדול? עוד הודעה כזו ואני אחסום אותך. באמת עוד אחד נהיה לי גאון הדור שבא להטיף לכולם.

gogumagog

New member
זה מכוון לראשון!

אבל גם אתה יכול לקחת את זה לתשומת ליבך!

king kazabubu

New member
אוי נו....

התנצלתי בפניך.... הנה אני מתנצל שוב!!! הו גוגומגוג אנא סלח לי!!! מחקתי את ההודעה שלך ברגע של חולשה!! אבל אי אפשר להשיב את הגלגל לאחור... אנא ותר לי הפעם.

MiCroZiP

New member
רואים לפי השם שלו שהוא נרשם רק...

בשביל ההודעה הזאת... זה רק מראה מי חסר חיים.

*זה רוי* תרשה לי לתקן אותך

זה בטח איזה פריק מערוץ הילדים שלמד שלשום להתמש בקאזה

גוגומגוג מהייד פארק

הוא היה פעיל בפורום הנטאי
לא שאני הייתי שם רק ראיתי

gogumagog

New member
מה הקטע ש´ך?

צחקנו, התבדרנו... חלאס! אתה מביך יותר את עצמך מאשר אותי!!!

בשם אוראנוס--|סיילור-מון|../images/Emo104.gif

קיו!!! (אני יודעת שאני לא שייכת לפה, אבל הודעות כאלה תמיד מרגיזות אותי.) Uranus power, make up!!! *קול של שתי חרבות נשלפות* סיילור אוראנוס: *מהנהנת* צ´יבי אוראנוס: *מרימה את החרב* יאטן: רגע! לא קצת נסחפתן? צ´יבי אוראנוס: ממש לא! *מזנקת על "כעdgfghfghfghg"* סיילור אוראנוס: *מצטרפת*

למעלה