Alice In Chains

jeffament

New member
../images/Emo123.gifAlice In Chains

Facelift Dirt Jar of Flies Alice in chains Unplugged Live אם יש טעוץ... אז סורי אבל אני לא אנציקלופדיה.. אז פשוט תוסיפו.. תהנו.. אני בוחרת ב..... Dirt +alice in chains

stone cold jane

New member
האנפלגד!

אחרי זה אליס אין ציינס סאפ ופייס ליפט דירט וג'אר גרועים ושכחת את הירואין שגם הוא מעולה ולייב לדעתי בכלל לא צריך להיות שם...

super joby

New member
../images/Emo31.gif דירט גרוע...? וגאם ג'אר???

אצלי זה (פלוס מינוס, אני כבר לא שומע אותם הרבה) הסלף טייטלד, בכל אופן...

stone cold jane

New member
בבקשה

קודם כל זאת רק דעתי, אז לא לצלוב... דירט אלבום חלול, אני שומעת אותו ואין לי הרגשה של שלמות, שזה כבר בשבילי פוסל את כל האלבום, כי יש שם שירים מאוד טובים, אבל האלבום עצמו במכלול גרוע, ואני לא מופתעת שאנשים בוחרים דווקא אותו כי שם כביכול נמצאים כל ה'להיטים' שלהם, כמו שאנשים בוחרים את סופראנון, למרות שברור שהוא הכי גרוע של סאונדגרדן, כי הוא המוכר, או את טן של פרל, שוב, מאותה סיבה, רק שפה אני לא חושבת שטן הוא אלבום גרוע... וג'אר אוף פלייס, שאותו אני כבר לא שומעת איזה יותר משנה (ואת סאפ שבאותו אלבום שמעתי הרבה יותר פעמים למרות מיעוט שהשירים שם, כי הוא פשוט אלבום טוב! בכל מקרה, אותו סיפור כאן, ג'אר נותן הרגשה של משהו חסר, ולא בגלל שיש שם קצת שירים, אלא פשוט בגלל שהוא בנוי לא טוב. יש אנשים שלא מרגישים את הדברים האלו, רוב האנשים ת'אמת, אבל כשאני מדברת על אלבום אני לא מתייחסת לשירים, אלא לאלבום עצמו אני ייתן לך דוגמא לאלבום שבנוי בצורה מדהימה, אבל דווקא אם אני לוקחת שיר שיר, אני רואה שאני באמת אוהבת שם רק איזה 4 חמישה שירים יילד, וזה האלבום הכי אהוב עליי של פרל ג'אם, הוא בנוי פשוט כל כך טוב, שאפילו שיש שם הרבה שירים שאני לא מי ידוע מה אוהבת, אני יכולה לשבת ולשמוע אותו עוד פעם ועוד פעם ולא יימאס לי, אבל אם הייתי מוציאה את השירים, ומשמיעה אותם אחד אחד, לא בסדר, אז לא הייתי יכולה לסבול אותו דוגמא לאלבום שכמעט כל השירים בו מעולים, אבל הוא לא בנוי טוב, זה ויטולוג'י, כמעט כל השירים שם פשוט מעולים! אבל משהו התפקשש להם קצת בבנייה של האלבום, אבל מה אני כל כך אוהבת את השירים שם, שאני יכולה 'להעלים עין' במקרה הזה ושוב, זאת הייתה דעתי האישית בלבד, אתם מוזמנים לכתוב את דעתכם גם, מן הסתם, אבל מיותר להגיד לי שאני טועה כי כל מה שאמרתי פה זה דעה, זאת הדרך שלי על איך אני מתייחסת לאלבומים...

super joby

New member
מעניין ../images/Emo13.gif

אני לא מסכים איתך בקשר לדירט אבל מסכים בקשר לבניית אלבונים. הסלף טייטלד לדוגמא פשוט יותר מעניין מדירט, מה גם שהוא בנוי יותר טוב. (למרות שwould? זה סיום מושלם)

prophet1

New member
יש בזה משהו....

כי למשל them bones השיר הראשון בדיסק..פשוט לא מתאים להיות שיר ראשון... וגם שתי השירים העצובים יחסית של הדיסק נמצאים בסוף הדיסק ואחד אחרי השני.... לפי דעתי אין בזה הגיון כל כך אבל עדיין...זה לא פוסל את תוכן הדיסק עצמו יש בו שירים מעולים... כיף לשמוע את כולו..נכון שהסולואים של ג'רי נהיו פחות טובים מאשר בפייס ליפט (לא בשיר 1,2,11 ) אבל עדיין השירים בנויים טוב.. ויש בהם מוזיקה טובה. בקשר לזה שבוחרים אותו כי הוא להיט....ג'אר והאנפלגד תפסו אצלם הכי הרבה פרסום אבל לא משנה... אני מבין את הכוונה שלך...אבל אני לא פוסל את זה שהכי טוב הוא במקרה הלהיט שלהם... חוץ מזה שלפי דעתי דירט פיסליפט ואליס אין צ'יינס זה הדיסקים הכי טובים שלהם... אני לא מצליח לבחור...

prophet1

New member
או קייי

הלהקה הזאת ממש מדהימה dirt-alice in chains-face lift (דיסקים מדהימים ואני לא יכול לבחור =\) jar of flies-אחלה דיסק אבל לא כמו השלושה האחרים

stone cold jane

New member
וואי אני פתאום קולטת שסאפ זה...

פשוט אחד הדיסקים הכי טובים שלהם אפילו שיש בו רק 4 שירים הוא כל כך מדהים! וגם טריפוד כמובן...

sukyel

New member
jar of flies וחוץ מזה...

אני ממש ציפיתי בזמנו...(לפני שנה פלוס) לקניית האלבום אליס אין צ'יינס...הרשמי האחרון.....וואלה התאכזבתי...עד ששמתי עליו את ידי... קורה...בכל מקרה...חוץ מזה...שהוא גם לא כל כך רע...הכל מעולה... למרות שאני לא מת על פייסליפט

prophet1

New member
חחחחחחח הרגת אותיייי

זה דיסק מדהיםםםםםםםםםםם יש בו מוזיקה מדהימהההה

sukyel

New member
אליי.....לא יודע...אבל

הסאונד שם קצת מעצבן....יענו...דיסק נחמד אבל ציפיתי להרבה יותר...

BiRd Of PrEy

New member
וואי להקה ענקית../images/Emo70.gif

למרות ש Sap רק עם 5 שירים הוא דיסק ממש טוב! וגם dirt מעולה

E GirL

New member
בקשר לטריפוד...

הוא דיסק טוב, אבל מה שמציק לי בו זה שמעוותים את הקול של ליין וזה פשוט הורס ת'שירים...וחבל כי באמת שיש בו שירים מצויינים... אבל חוץ מזה הוא אחלה דיסק=]

call me a dog

New member
אני-מאוכזב..

מה אתם מבלבלים את הביצים? פייסליפט זה אלבום הגראנג' הכי טוב שהיה. ואתם מדברים לי על דירט או על הטריפוד? מה נסגר?? אין על פייסליפט!

למעלה