בבקשה
קודם כל זאת רק דעתי, אז לא לצלוב... דירט אלבום חלול, אני שומעת אותו ואין לי הרגשה של שלמות, שזה כבר בשבילי פוסל את כל האלבום, כי יש שם שירים מאוד טובים, אבל האלבום עצמו במכלול גרוע, ואני לא מופתעת שאנשים בוחרים דווקא אותו כי שם כביכול נמצאים כל ה'להיטים' שלהם, כמו שאנשים בוחרים את סופראנון, למרות שברור שהוא הכי גרוע של סאונדגרדן, כי הוא המוכר, או את טן של פרל, שוב, מאותה סיבה, רק שפה אני לא חושבת שטן הוא אלבום גרוע... וג'אר אוף פלייס, שאותו אני כבר לא שומעת איזה יותר משנה (ואת סאפ שבאותו אלבום שמעתי הרבה יותר פעמים למרות מיעוט שהשירים שם, כי הוא פשוט אלבום טוב! בכל מקרה, אותו סיפור כאן, ג'אר נותן הרגשה של משהו חסר, ולא בגלל שיש שם קצת שירים, אלא פשוט בגלל שהוא בנוי לא טוב. יש אנשים שלא מרגישים את הדברים האלו, רוב האנשים ת'אמת, אבל כשאני מדברת על אלבום אני לא מתייחסת לשירים, אלא לאלבום עצמו אני ייתן לך דוגמא לאלבום שבנוי בצורה מדהימה, אבל דווקא אם אני לוקחת שיר שיר, אני רואה שאני באמת אוהבת שם רק איזה 4 חמישה שירים יילד, וזה האלבום הכי אהוב עליי של פרל ג'אם, הוא בנוי פשוט כל כך טוב, שאפילו שיש שם הרבה שירים שאני לא מי ידוע מה אוהבת, אני יכולה לשבת ולשמוע אותו עוד פעם ועוד פעם ולא יימאס לי, אבל אם הייתי מוציאה את השירים, ומשמיעה אותם אחד אחד, לא בסדר, אז לא הייתי יכולה לסבול אותו דוגמא לאלבום שכמעט כל השירים בו מעולים, אבל הוא לא בנוי טוב, זה ויטולוג'י, כמעט כל השירים שם פשוט מעולים! אבל משהו התפקשש להם קצת בבנייה של האלבום, אבל מה אני כל כך אוהבת את השירים שם, שאני יכולה 'להעלים עין' במקרה הזה ושוב, זאת הייתה דעתי האישית בלבד, אתם מוזמנים לכתוב את דעתכם גם, מן הסתם, אבל מיותר להגיד לי שאני טועה כי כל מה שאמרתי פה זה דעה, זאת הדרך שלי על איך אני מתייחסת לאלבומים...