חוצפה!!

../images/Emo123.gifחוצפה!!

שלום לכולם..... תראו אנחנו שתי חברות בנות 15 ו16 וזה לא בסדר שהאודישן הוא רק מגיל 17 ומלעה!!!!.... אתם לא נותנים גם הזדמנות לשחקנים אחרים.... שאנחנו בהשוואה לאחרים לומדות משחק....!! אנחנו מחכות לתשובה..... אהיה שלום

../images/Emo46.gif חוצפה ../images/Emo70.gif

למה צריך לשלם בשביל לעשות אודישן? בחישוב מהיר - 20 אלף אנשים יכולים להגיע לאודישן. כל אחד מהם נרשם בעלות של 8 ש"ח שזה בסך הכל 160 אלף שקל. נשאלת השאלה? למה הם צריכים 160,000 ש"ח? אז מה אם זה רק 8 שקל לנבחן? לי במקרה אין את הסכום הזה, ואני מתה להשתתף באודישן. אז אני מראש נפסלת כי אין לי 8 שקל לאודישן. אני אשאר עם סוכנות הניצבים שאני רשומה בה. שם לפחות אני מקבלת כסף על תפקידים שאני מקבלת ולא מבקשים ממני לשלם על אודישנים.

אלדרוש

New member
אל תדאג .. הם צריכים להרויח

בכל מקרה גם אם תתקשרו למספר 066333333 הם מקבלים כסף מאורנג , או במקביל 8 שכח מכל אדם זה עדיין הרבה כסף . הם פשוט לא מוכנים לספוג את זה הקמצנים . מדינה של אוכלי אדם .

ה ק צ פ ת

New member
את צודקת...

היי קוראים לי מוריה חדד ואני מסכימה איתך במאה אחוז אני בת 15 וזה ממש לא פייר. אני אתן להם דוגמא ב"סיטי טאוור" השתתפה ילדה יותר קטנה ממני בת 14-12 לא יודעת אבל אני בטוחה שהיא יותר קטנה ממני. למה שלא יקחו אותי כהילדה של איזושהי שחקנית, אני גרה בירושלים ואם האודישן בתל-אביב או בחיפה או בכל עיר חוץ מירושלים לי לא תיהיה בעיה להגיע. אבל זאת לא באמת הבעיה. החלום שלי היה תמיד ואני מקווה שהוא יתגשם להיות כוכבת שחקנית. אז ככה תבחרו אותי אני לא סתם שחקנית אני שחקנית אמיתית עם הרבה יכולת והרבה מוטיבציה והרבה מאוד כישרון למשחק. אני מבטיחה שעם לפחות תקבלו אותי כילדה של אחת השחקניות (בסדרה) אני יכולה להבטיח לכם שאתן את כל המאמצים בשביל סדרה אחד של איזה 100 פרקים. ואני חוזרת אני בת 15. מקווה שתשלחו לי הודעה במהרה:מוריה חדד.

ה ק צ פ ת

New member
את צודקת...

היי קוראים לי מוריה חדד ואני מסכימה איתך במאה אחוז אני בת 15 וזה ממש לא פייר. אני אתן להם דוגמא ב"סיטי טאוור" השתתפה ילדה יותר קטנה ממני בת 14-12 לא יודעת אבל אני בטוחה שהיא יותר קטנה ממני. למה שלא יקחו אותי כהילדה של איזושהי שחקנית, אני גרה בירושלים ואם האודישן בתל-אביב או בחיפה או בכל עיר חוץ מירושלים לי לא תיהיה בעיה להגיע. אבל זאת לא באמת הבעיה. החלום שלי היה תמיד ואני מקווה שהוא יתגשם להיות כוכבת שחקנית. אז ככה תבחרו אותי אני לא סתם שחקנית אני שחקנית אמיתית עם הרבה יכולת והרבה מוטיבציה והרבה מאוד כישרון למשחק. אני מבטיחה שעם לפחות תקבלו אותי כילדה של אחת השחקניות (בסדרה) אני יכולה להבטיח לכם שאתן את כל המאמצים בשביל סדרה אחד של איזה 100 פרקים. ואני חוזרת אני בת 15. מקווה שתשלחו לי הודעה במהרה:מוריה חדד.

yoooni

New member
אתם יוצאים בהאשמות

אבל אתם לא מבינים שהטלנובלה מחפשת דמויות מסוימות את לא יכולה לבוא ולהכריח אותם להרכיב לך דמות בת 15... ובואי נגיד שמישהי בת 15 נראית בוגרת לגילה ויכולה לשחק בכיף תפקיד שהותאם לגיל 17 ומעלה. למה הוט צריכים לעבור את הסבל ולבחון באודישנים מאות ילדים קטנים ומעצבנים שאין סיכוי שיתאימו רק בגלל שהוריד את רף הגיל המותר להשתתפות? תהיי בטוחה שתוכניות מהסוג של הוט חוזרת על עצמן גם בעתיד. וההזדמנות שלך עוד תגיע.

dandinana

New member
דרך צלחה

מה הלחץ? יש לכן את כל החיים לפניכם לפחות אתן לומדות ונהנות אנשים בגיל 18 ומעלה כבר מחפשים כיוון ממשי חוץ מזה תמיד יש משהו למצוא אם מחפשים אז לא בזה חפשי במקום אחר כמו שכבר אמרתי בהודעה אחת "אם יוצאים מגיעים למקומות מופלאים" אז דרך צלחה

Aspen

New member
הגיל

גיל האודישן את האודישן ניתן לעשות רק אם את/ה בין הגילאים 17-36, ברור עד כאן? אתם לא יכולים להירשם אם אתם בני 16 וחצי, וגם לא אם בעוד חודשיים אתם בני 17. אם אתם לא הופכים לבני 17 עד ה-1.1.2004, אז אתם לא יכולים. אם עד התאריך הזה אתם בני 17, אז אתם יכולים להירשם. אבל אם היום הולדת 17 שלכם הוא אחריי התאריך, אתם לא יכולים. ולמה? כי זה הגיל שמתאים לתפקיד בטלנובלה, זה מה שמחפשים ככל הנראה. אין גילאי 14 נגיד, כי הם לא מתאימים לגיל הזה. זה לא בשביל הגיוון. אוקיי העתקתי מקודם. זה לא חוצפה, זה מה שצריכים. אי אפשר ניקח לדוגמא, לקחת אותך להיות אחד מהילדים "הילדים מגבעת נפוליון" אם אתה בן 20, נכון? ולפרסומת של חיתולים שיקחו בן 16, נכון? זה לא חוצפה, זה מה שהם צריכים.

למה מ-17? - תשובה

ההשתתפות באודישן היא החל מגיל 17 מכיוון שמתחת לגיל 17 צריך אישור העסקה מיוחד ממשרד העבודה ובנוסף יש את מגבלות ביה"ס.

למעלה