הקורבן!

SexMachine483

New member
../images/Emo123.gifהקורבן! ../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif../images/Emo6.gif

חוקי המשחק: אני בוחרת אדם אקראי מהפורום, והוא נחשב "הקורבן". כל שאר חברי הפורום יכולים לשאול אותו איזו שאלה שהם ירצו ומחובתו לענות עליה.
והקורבן השבוע הוא.......... דני
יש לכם הזדמנות לשאול אותו כל מה שתרצו. זה הזמן
שבוע טוב

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חה חה חה, הלך עלייך. ../images/Emo98.gif

כללי: שם: שם משפחה: גיל: תאריך לידה: מזל: מקום מגורים: מספר אחיות/אחים: צבע אהוב: חיה אהובה: מקום אהוב: תחביבים: מקום אחר שהיית רוצה לגור בו:
דברים אהובים: צבע: חיה: מקום: ספר: סרט: בנאדם: אתר: פורום: ~חחח...~ שיר: דיסק: להקה/זמר: גלידה/ארטיק: מאכל: תוכנית טלוויזיה: עונה: (חורף,קיץ...) מפורסם:
דברים שנואים: צבע: חיה: מקום: ספר: סרט: בנאדם: אתר: פורום: שיר: דיסק: להקה/זמר: גלידה/ארטיק: מאכל: תוכנית טלוויזיה: עונה: (חורף,קיץ...) מפורסם:
או או:
או
: גלידה או ארטיק: וניל או שוקולד: מכונית או אופניים: קיץ או חורף: סתיו או אביב: אילת או טבריה: ישראל או חו"ל: מלון או אכסניה: תות או בננה: כדורגל או כדורסל:
או
: בוקר או לילה: שמח או עצוב: שוקו או נס: מחשב נייד או מחשב רגיל: גיטרה או תופים: יפנים או סינים: מסטיק או סוכריות גומי: לטוס או לשוט: ביל או טום: טוקיו הוטל או דביליש:
או
:
שאלות נוספות: נכון שאתה בנאדם רע, בגלל שאתה לא רוצה להביא לי ולקמי חלק מביל ?
נכון שאתה נורא אוהב את הפורום שלנו, ושאתה שמח שאתה מנהל אותו ?
נכון שאתה מת עלי ?
ושאלה אחרונה - נכון שכבר אין לך כוח לענות על השאלון ?

e t a

New member
../images/Emo118.gifעונה.. חח קלי קלות ../images/Emo6.gif

כללי:
שם: דנאיל שם משפחה: אשרוב גיל: 19 עוד שבוע וחצי ^^ תאריך לידה: 31/07/1991 מזל: אריה מקום מגורים: פתח תקווה! מספר אחיות/אחים: אחות אחת, אח ואחות חורגים ואחות למחצה שאני לא מכיר. צבע אהוב: צהוב
חיה אהובה: ג'ירפה מקום אהוב: מקום
.. אממ.. הדירה של ביל
תחביבים: ניהול פורום בתפוז, טוקיו הוטל, סימפסונס, צלילה
מקום אחר שהיית רוצה לגור בו: גרמניה
דברים אהובים:
צבע: צהוב, שוב
חיה: ג'ירפה, שוב
מקום: גרמניה, שוב
ספר: הספרים של דן בראון סרט: "אנני" בנאדם: מיכל שלי!!! אתר: הפורום שלנו
פורום: ~חחח...~ טוקיו הוטל בתפוזזזז שיר: Wir streben niemals aus דיסק: Zimmer 483 להקה/זמר: טוקיו הוטל
מאכל: פרגיותתתתת תוכנית טלוויזיה: מכושפות! עונה: (חורף,קיץ...) חורף מפורסם: ביל קאוליץץץץץ
דברים שנואים:
צבע: ירוק
חיה: ג'וקים
מקום: בית ספר ספר: הקוראן
.. חח לאדע XD סרט: ספרות זולה!! בעעע.. בנאדם: לא רוצה לציין פה את האיכסה הזה >< אתר: ממ לאדע פורום: אין לי פורום שנוא ^^ שיר: לאדע דיסק: לאדע להקה/זמר: ג'סטין ביבר.. חח הוא מעצבן אותי XD מאכל: קוסקוס תוכנית טלוויזיה: "תרגיע".. איככ עונה: (חורף,קיץ...) קיץ
מפורסם: ג'סטין ביבר
או או:
או
:
גלידה או ארטיק: גלידה! וניל או שוקולד: וניל! מכונית או אופניים: מכונית! קיץ או חורף: חורף! סתיו או אביב: סתיו! אילת או טבריה: טבריה ישראל או חו"ל: חו"ל!!!! מלון או אכסניה: מלוןןן.. חח מה זאת השאלה הזאת XD תות או בננה: בננה! כדורגל או כדורסל: הממ.. לא בטוח. פעם זה היה כדורסל, עכשיו כדורגל נראה לי..
או
:
, ברור! בוקר או לילה: בוקר שמח או עצוב: שמח! חחח שאלות מפגרות XD שוקו או נס: תלוי במצברוח מחשב נייד או מחשב רגיל: מחשב נייד!!!!!! גיטרה או תופים: גיטרה יפנים או סינים: יפנים מסטיק או סוכריות גומי: סוכריות גומי.. שונא מסטיקים לטוס או לשוט: לטוס ביל או טום: בילללללללללללללללללללללללללללללל טוקיו הוטל או דביליש: טוקיו הוטל
או
:
שאלות נוספות:
נכון שאתה בנאדם רע, בגלל שאתה לא רוצה להביא לי ולקמי חלק מביל? לא! ביל הוא שלי ושל מיש, וזו לא החלטה שלי.. ככה העולם נברא! נכון שאתה נורא אוהב את הפורום שלנו, ושאתה שמח שאתה מנהל אותו? בדרך כלל כן.. השבוע פחות, כי יש כאלה ששוקלות לא לבוא וזה כאילו.. חבל על כל ההשקעה
נכון שאתה מת עלי? לגמרי!
ושאלה אחרונה - נכון שכבר אין לך כוח לענות על השאלון? חח שאלון חמוד, אבל יש בו המון שאלות מפגרות לגמרי

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אל תגיד שהשאלות שלי מפגרות ! ../images/Emo46.gif XD

ומזה השבוע פחות ?

e t a

New member
../images/Emo118.gifאת יודעת למה אני מתכוון..

אתה משקיע משהו כמו 9 חודשים את הנשמה שלך.. ואז מארגן מפגש כדי לראות את האנשים שאתה משקיע בשבילהם והם לא באים >< די מוציא את החשק, גורם לחשוב..

SexMachine483

New member
אמרתי לך שאני אשתדל!

נו דני... זה לא אתה, זה אני
אני באמת באמת אשתדל!

e t a

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo24.gifאני ממש ממש שמח../images/Emo24.gif

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מבינה אותך ../images/Emo70.gif

אבל עדיין אין על הפורום שלנו

e t a

New member
../images/Emo118.gifבעעע.. גרגירים קטנים ומגעילים ><

בלי מרק זה בכלל זוועות עולם, אבל גם עם מרק זה מגעיל... יבש כזה מבפנים ובעע..

THai483

New member
איך אפשר לשנוא קוסקוס?!?!?

אני לא אכתוב פה את הסיפור של ממתי ואיך אני אוהבת קוסקוס כי זה ארוך וחופר (אבל מצחיק
), אבל.. איך אפשר? זה כל כך טעים!

e t a

New member
../images/Emo118.gifנוו עכשיו סקרנת אותי ../images/Emo3.gif

חח אהה זה הסיפור שסיפרת לי במסנג'ר
XDDD מצחיקה
+

e t a

New member
../images/Emo118.gifאני לא! ><

אתם באמת רוצים להגיד לי שאתם מעדיפים קוסקוס על.. אורז
, פסטה