הקורבן

Kneeling Roses

New member
../images/Emo123.gifהקורבן../images/Emo11.gif

מי שרוצה להשתתף ושעדיין לא השתתף, מוזמן לכתוב כאן
אז הקורבן שלנו הפעם הוא.. ~תופים~ אוריאן
[everynormal] והשאלות הקבועות: גיל: מקום מגורים: שיר אהוב של אליס: אמן אהוב חוץ מאליס: תמונה שלך:

everynormal

New member
חזקה!

וואי אין לי מושג למה התחלתי לקרוא לך ככה, פשוט הכינוי שלך הוא חזקו'ש אז חשבתי שקוראים לך חזקיה ושיניתי את זה לחזקה, כי חקה זה מגניב

everynormal

New member
עדי!!

מתי התחלת לאהוב את אליס? בכיתה ח' איך? בחור אחד שהכרתי שעובד בחנות תקליטים ודיברתי איתו וסיפרתי לו שאני אוהבת גראנג' ונירוונה והוא אמר לי שכדאי לי להתחיל לשמוע אליס אין צ'יינס וטול למה?הורדתי את הדמו של ריל ת'ינג והתאהבתי, זה למה חחח איזה מוזיקה את אוהבת עוד?כל הגראנג' ה-כ-ל- מאדר לאב בון, טמפל אוף דה דוג, פרל ג'אם, מאד סיזן, סאונדגרדן, סקרימינג טריז, בליינד מלון, סטון טמפל פיילוטס, L7, הול, סקין יארד, דינוזאור ג'יי אר, סוניק יות', פיקסיז... חוץ מזה אני אוהבת גם רוק ומטאל- פנתרה, מטאליקה, אוזי אוסבורן, דיסטרבד, סקיד רואו, בצפר, איירון מיידן, ארץ' אנמי..... וגם מוזיקת ג'אז וכל מיני גיטריסטים בג'אז ובהארד רוק, ומוזיקת נשמה וכמובן- 25 מילים על עצמך: קוראים לי אוריאן ואני מב''ש (תעלי בריבוע יצא לך 25)

shirbowie

New member
אוריאן! :]

למה קוראים לך אוריאן? מה הבגד שלך שאת הכי אוהבת? מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבצפר? ו..מה התוכנית טלויזיה שאת הכי אוהבת? אנג'וי..:] ואני מתנדבת להיות הקורבן,לכולם כבר הציקו ולכן אני מקריבה את עצמי :p

everynormal

New member
שיר!

למה קוראים לך אוריאן?כי ההורים שלי רצו שם עם השורש א-ו-ר מה הבגד שלך שאת הכי אוהבת? מכנסיים שחורים מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבצפר? מתמטיקה ותיאטרון ו..מה התוכנית טלויזיה שאת הכי אוהבת? ת'אמת שאני בכלל לא רואה טלוויזיה, אבל אם כבר אז וי אייץ' וואן, ותוכניות הריאלטי למינהן, ארץ נהדרת, פאפי ריקי בויוה, וכל מיני סדרות בערוץ 3 שיוצא לי לראות מידי פעם

הוד מעלתה

האם עלי לנשק את שולי גלימתך לאות הערכה? או שתסתפקי ב"הוד מעלתה" וביריקה נדיבה? איזה אוכל להכין לך לשבת? או שאולי את בודהיסטית ואני לא בטוחה איזה יום הוא השבת שלך? או שהכל חיקויים והשבת שלנו היא הכי שבתית? את מכורה לגלידה? אם היו קוראים לך חנה, מה היה שם החיבה שלך? מתי לאחרונה חגגת את טו בשבט? ואת יום השחרור הבינלאומי של שרית חדד מהכלא שבזימבבואה הרחוקה? אה, לא שחררו אותה עדיין? מה את עושה למען הילדים בשדרות? ולמען הילדים בעזה? ולמען שריתוש פויה עליה? את קונה דיסקים מקוריים? אבל את יודעת שיש ילדים רעבים באפריקה שלא יכולים להרשות לעצמם, ובכל זאת את קונה?! אה, לא קונה? אבל את יודעת שיש אומנים רעבים באמריקה ואת לא משלמת להם? שיהיה ברור, מקורי זה הכי. איך החיים בשולי זמביה? האם ישנה ארץ כזאת גליציא? מתי התפרקה גליציא? האם קראת עגנון? האם את יודעת את הא'-ב' היווני? אם היית מוצאת קרפד, איך היית קוראת לו? ואם הוא היה בת? את יודעת ששבנו ללמוד אחרי שביתת המרצים? אה, אני בכלל לא באוניברסיטה. מה הוא המקצוע המיותר ביותר בביה"ס? ואיזו שנה היא הכי קשה? מה את חושבת על יהורם גאון? האם גם לך יוטיוב לא עובד וכותב שצריך ג'אבה סקריפט? האם את יודעת מה לעשות עם זה? למה להצמיח שיני חלב כשאפשר להצמיח ניבים אכזריים של דב-סורי, למשל? ניבים של איזו חיה היית רוצה? את מושפעת מהולווט אנדרגראונד? ביי הוד מעלתה, ביקור נעים בארצות המזרח השפל.

everynormal

New member
מוגבה!!

האם עלי לנשק את שולי גלימתך לאות הערכה? חחחח אני אחסוך את זה ממך או שתסתפקי ב"הוד מעלתה" וביריקה נדיבה? בואי נוותר על היריקה איזה אוכל להכין לך לשבת? את האוכל שאמא שלי מכינה לי כל שבת או שאולי את בודהיסטית ואני לא בטוחה איזה יום הוא השבת שלך? אם זה היה תלוי בי כל יום היה שבת או שהכל חיקויים והשבת שלנו היא הכי שבתית? זה לא תלוי בי, אז השבת שלנו הכי שבתית את מכורה לגלידה?לא אם היו קוראים לך חנה, מה היה שם החיבה שלך? אין לי מושג, ותודה לאל שלא קוראים לי כך מתי לאחרונה חגגת את טו בשבט? יום שני ואת יום השחרור הבינלאומי של שרית חדד מהכלא שבזימבבואה הרחוקה? אני אתאבל ביום הזה אה, לא שחררו אותה עדיין? מקווה שלא מה את עושה למען הילדים בשדרות?אין לי ממש מה לעשות למענם לצערי ולמען הילדים בעזה? כלום ואני גם לא אעשה ולמען שריתוש פויה עליה? התושבה הנ''ל את קונה דיסקים מקוריים?כן אבל את יודעת שיש ילדים רעבים באפריקה שלא יכולים להרשות לעצמם, ובכל זאת את קונה?!ואם אני לא אקנה, הם כן יוכלו להרשות לעצמם? אה, לא קונה? אבל את יודעת שיש אומנים רעבים באמריקה ואת לא משלמת להם?אי אפשר לרצות את כולם שיהיה ברור, מקורי זה הכי. איך החיים בשולי זמביה? חיים אחלה, מה איתך? האם ישנה ארץ כזאת גליציא? אם כן, עדיין לא גיליתי אותה מתי התפרקה גליציא? היא הורכבה בכלל? האם קראת עגנון? יש לי ברירה.... האם את יודעת את הא'-ב' היווני? רק אלפא בטא גמה דלתא אם היית מוצאת קרפד, איך היית קוראת לו?קירק ואם הוא היה בת?קרינה את יודעת ששבנו ללמוד אחרי שביתת המרצים? וואלה? אה, אני בכלל לא באוניברסיטה. מה הוא המקצוע המיותר ביותר בביה"ס? אזרחות ואיזו שנה היא הכי קשה?י''א מה את חושבת על יהורם גאון? שיהיה בריא האם גם לך יוטיוב לא עובד וכותב שצריך ג'אבה סקריפט? לא... האם את יודעת מה לעשות עם זה? לא כי זה לא קרה לי למה להצמיח שיני חלב כשאפשר להצמיח ניבים אכזריים של דב-סורי, למשל? כי שיני חלב יותר ידידותיות לסביבה ניבים של איזו חיה היית רוצה? ערפד (למרות שערפדים לא קיימים) את מושפעת מהולווט אנדרגראונד?לא, הם משעממים אותי.... ביי הוד מעלתה, ביקור נעים בארצות המזרח השפל.- למה דווקא שם?

everynormal

New member
אוי שיט! אפילו לא ידעתי!

גיל: 16 מקום מגורים: ב''ש שיר אהוב של אליס: שאלה קשה מידי.... אמן אהוב חוץ מאליס: כריס קורנל, טמפל אוף דה דוג, פרל ג'אם, פנתרה, דיסטארבד, אוזי אוסבורן, סקיד רואו.... תמונה שלך: אין

למעלה