../images/Emo122.gif

במורד הגרון מתחלקת מועקה "לא מספיק טוב", היא צועקת "אני לא מספיק טובה" העכבר מרחוב אילת שש זה עם הרגש אומר שהוא אוהב אותה בכל זאת היא צועקת "אני לא מספיק טובה" וזה כואב, זה מפריע לתנועה וזה כואב, זה מפריע לתנועה (מועקה/ אבטיפוס) כל הסופשבוע אני מרגישה אותה מתחלקת בגרון ומנסה לעצור אותה... פעם מצליחה, פעם לא כל כך.. כל כך הרבה מחשבות בכל כך הרבה כוונים פתאום... הרבה דברים קרו בזמן האחרון, לטובה כמובן, הרבה שיחות חשובות אם אחים שלי ואבא.. ופתאום היה יותר מידי טוב.. ובסופשבוע אחי היה כאן.. שזה מצוין כי התגעגעתי לאחיין שלי.. אבל לא היה פשוט אחרי הכל... לא יודעת מה לחשוב.. וכבר המון זמן שאני חושבת על לבטל את האימוץ של אישתו של אבא... לא רוצה שהיא תהיה רשומה כאמא שלי... אנחנו בכלל לא בקשר... ופתאום חושבת גם עליה ועל הקשר שלנו ועל אמא ו..... אוףף!! ואני רוצה את אמא, בסדר??????? אוף...

../images/Emo201.gif

אקסטרא לגיטימי,כולנו כך.... עצוב לי איתך...מבינה ומרגישה את החוסר והצורך וההזדקקות האינסופית למשהו כל כך בסיסי...שאין אותו... חור שנפער במרכז הגוף,חלול שאין לו תקנה... קבלי חיבוק של שבוע טוב....
צפי מחר לטלפון!

אדומה2

New member
לגבי המועקה

עם היא מפריעה לך המועקה הזו, תמצאי את הדרכים שלך לבטא את הדברים שאת לא אומרת ויוצרים לך את המועקה הזו בגרון- ציור, ריקוד, שירה, צעקה, דיבור עם מישהו קרוב, כתיבה כזו או אחרת.... ובנתיים תראי איך הצבע הכחול משפיע עלייך. לא לעצור את המועקה, לתת לה לצאת החוצה, אחרת היא גדלה וזה עוד יותר לא נוח.

ymz

New member
../images/Emo24.gif

מאוד מבינה אותך, מכירה את הימים האלו. ומתחברת למה שיעל כתבה לך, תני לרגש הזה לצאת כל הוא יחלוף ולא יגדל ככדור שלג למשהו יותר גדול.

למעלה