משוטט בדרכים
New member
../images/Emo122.gif uppppps...I did it again
אהלן אנשים, מוכר לכם המצב שאתם מרגישים קרוב מספיק למישהו/מישהי, ומחליטים לספר להם על עצמכם ושניה אחת
לאחר מכן כבר מתחרטים
אם כן - למה זה ככה
לפני ימים אחדים חזרתי מטיול בפיליפינים. על המפה, באמצע הדרך בין הצפון והדרום היה אפשר לראות אי ירוק בים, לא קטן ולא גדול, והספר סיפור על מכשפות, ערפדים ומאגיה שחורה בגללה הפיליפינים מפחדים להגיע לאי הזה. אחרי 60 שעות המעבורת הגיע לאי ויחד עם תייר יפני שפגשתי, נסענו למלון של בן דוד שלו. שם, בארוחת ערב, בחסות החשיכה, הגיעו 3 חבר'ה צרפתים - שניים מבוגרים יותר ואחד צעיר. מייד התחברנו, מפליגים בסיפורים ממזרח אפריקה ועד לפסיפיק. עם הבחור הצעיר הרגשתי עוד יותר חופשי ומחובר. למחרת היום טיילנו ארבעתנו יחד, הלך מצויין. הבחור הצעיר - אלן - ואני התחברנו והיה המון על מה לדבר ולצחוק ולספר. האווירה היתה חופשית, עושים מה שרוצים, אומרים מה שרוצים. באותו הערב הלכנו ארבעתנו למסיבת כריסמס עמוסה במוזיקה
פול ווליום, סבתות שרוקדות עם ילדים קטנים והרבה אלכוהול. בדרך חזרה למלון, על הכביש החשוך, כשמסביב רק אור הירח שמאיר את עלי הבננות והדקלים העצומים והקוקוסים, שאלתי אותו - 'תגיד, אתה הומו
' 'לא, ממש לא
' הוא ענה.
איזה טיפש אני
עוד פעם עשיתי את השטות הזאת. היה כל כך כיף יחד - ועכשיו הוא בטח ירצה לגמור עם זה. למה הייתי צריך להעלות את זה
ובכל זאת - טעיתי לשמחתי. למחרת יצאנו להפלגה לאי קטן שהוא שמורה ימית. במהלך ההפלגה הוא היה עם חברים שלו ובכל זאת, מייד כשהגענו לאי, ניגשנו יחד לצלול כשהחברים שלו מתרחקים לצד השני של האי. אחרי צלילה המשכנו להסתובב יחד באי, הגענו לכפר ובדיוק היתה שם חגיגת כריסמס ונהננו מאוד, שנינו יחד עם כל התושבים. בהמשך הגיע ידידה שלו ממחוזות רחוקים ואנחנו רק נעשינו קרובים יותר. ישנו שלושתנו יחד באותו החדר, ובפעם אחרת כשנשרפתי
מאוד בגב - הוא מרח לי קרם שיזוף על האיזור, ובפעמים אחרות גם התפשט לידי והחליף לבגד ים. כלומר לא רק שהוא לא התרחק בגלל השאלה (הטיפשית, ככה חשבתי) ממני - אלא מאוד התקרב. '
' חשבתי לעצמי. למה חשבתי שזאת היתה טעות
מוכרת לכם המחשבה הזאת
אהלן אנשים, מוכר לכם המצב שאתם מרגישים קרוב מספיק למישהו/מישהי, ומחליטים לספר להם על עצמכם ושניה אחת