Top15 Good Charlotte

../images/Emo122.gifTop15 Good Charlotte../images/Emo122.gif

שוב שכחתי!
בכל מקרה, זה היה די ברור מהתחלה מי ייצא-
The wrold is black
שיר נחמד....
אז הוא הצטרף לרשימת המודחים: The chronicles of life and death Little things Boys and girls My bloody valentine והנה הרשימה של 10 השירים שנשארו: The anthem Break apart her heart Hold on The river Predictable Dance floor anthem All black I just wanna live Life style of the rich and famous Broken hearts parade בהצלחה חברים, בהחלט לא קל

../images/Emo103.gifכללי המשחק לכל החדשים../images/Emo103.gif

אז ככה, לפני כמה שבועות הפורום הכין רשימה של 5 שירים שהוא הכי אוהב של גוד שארלוט. אחרי ששכללנו את כל התוצאות הגענו לרשימה של 15 שירים. בכל שבוע אנחנו מצביעים נגד שיר אחד שאנחנו פחות אוהבים, לשיר שיש הכי הרבה הצבעות- הוא עף. עד עכשיו עפו 5 שירים (לכל החכמים מבינינו תעשו חישוב ותגלו כמה שירים נשארו
). בהצלחה, אם לא הבנתם אבל מוזמנים לפנות אליי

SainTonix

New member
חח טוב אני מרגיש לא בנוח

The anthem - הסינגל הכי מפורסם והכי מזוהה עם גוד שארלוט, אי אפשר להוציא. Break apart her heart כל כך מתחבר למילים . Hold on השיר הכי מרגש שלהם, הקליפ המדהים, הוא ממש חזק. The river - זה מה שנקרא שיר רוק! השילוב עם אוונג'ד יצא מעולה, אי אפשר להוציא. Predictable - חרשתי אותו השבוע, הוא לא רע. Dance floor anthem הסינגל החדש והכל כך ממכר, איך אפשר להוציא? All black ..... I just wanna live חחחח בחיים לא, אחד השירים הכי טובים שלהם Life style of the rich and famous ראיתי את ההופעה שלהם מיפן, תראו גם ותחשבו שוב אם להעיף Broken hearts parade אחד השירים האהובים עלי מהאלבום האחרון, כל החצוצרות והקצב שלו, כזה שיר כיפי. ומכאן אפשר להבין שאול בלק הוא כנראה הכי חלש, ואחריו פרדיקטבל. את השאר אני לא רואה אותי מוציא בשום אופן חח

xoLiaty

New member
האממ ..

"The anthem - הסינגל הכי מפורסם והכי מזוהה עם גוד שארלוט, אי אפשר להוציא " אתה לא אמור להוציא את מה שאתה הכי פחות אוהב ?

למעלה