מיגרנות
יעל, הבנתי שלפני שנתיים עשית 10 טיפולים למשך 10 שבועות, הבנתי נכון? תיראי, אני אספר לך מניסיוני- גם אני סבלתי ממיגרנות, עד כדי שתי התקפות בשבוע וזה ממש היה זוועה. התחלתי דיקור ובהתחלה לא היה שיפור אבל עם הזמן התחלתי לעשות דרך שלכאורה אפילו לא חשבתי שקשורה למיגרנה אבל תוך כדי הלימודים שלי ואחרי שירדו לי כמה אסימונים, הבנתי שכן, מיגרנה מאותת לנו שמשהו שאינו נכון עבורנו מתנהל לנו בגוף ושהגיע הזמן לעצור, לבחון את העניינים ולראות מה עושים עם הדברים. אני לא יודעת להסביר לך למה הטיפול בדיקור לא עזר- אולי האבחנה לא הייתה נכונה, אולי 10 מפגשים לא מספיקים, אולי זה קשור לתזונה, לאורח חיים- יש כל מיני אפשרויות ואני לא מתיימרת לומ רלך מה היא הנכונה כי איני מכירה אותך, לא מכירה את המטפל ולא נכחתי בטיפולים ובמה שקרה אחריהם. אני כן יודעת לומר לך שבמהלך הדרך שלי, סוג הכאב השתנה, כמות ההתקפות השתנתה (במקרים מסוימים זה גבר, במקרים אחרים פחת), פתאום זה התמקד יותר במחזור עד שיום אחד בהיר, עשיתי שינוי מרשים, ואופס, אין לי מיגרנות יותר. וכל הסיפור הנחמד הזה לקח לי כ- 3 שנים. אני לא אומרת שלכולם זה לוקח 3 שנים, כל אחד וסיפורו האישי. אבל אני בהחלט אומרת שללכת לטיפול- כל טיפול, היא מחויבות של המטופל כלפי עצמו. המטפל שם ומתחייב לעזור למטופל על ידי יישום כישוריו אותם הוא למד ועדיין לומד וזו הברית שיש בין המטופל והמטפל. נסי שוב פעם את הדיקור, נסי לעשות דרך, אין שום חוק בעולם שאומר שאת צריכה לסבול ממיגרנות ולעבוד על זה סימפטומטית. נכון, זה יכול לקחת זמן, ויכול להיות שזה יהיה מעצבן ולפעמים אין התקדמות ולפעמים קורה שיהיו לך יותר מיגרנות. לפעמים זה חלק מהתהליך, ולא צריך להיבהל, אבל כן להיות עם יד על הדופק. ממליצה לך בחום מאוד.
בהצלחה.