לזכרו

../images/Emo122.gif ../images/Emo16.gif לזכרו

של החמור שלי, ששרד 6 וחצי שנים, עד שהגיעה רוני!!!! ותסבירו לי בבקשה, איך היא הצליחה להבריח (בין השאר...) אותו החוצה בלי שאראה?! למה אני צריכה לאסוף בחוץ קקי ולמצוא את חמוריקו בלי פרווה, בלי רגל שמאל אחורית?? היא לא יכלה לגמור את העבודה ולהעלים אותו לגמרי? שאני פשוט לא אדע?? אני מנחשת שאלוהי הכלבים מאשים אותי, עד היום הכלבות לא הרסו שום דבר, באה רוני, הכלבה הנאורה, וכדי שאני לא אקרא לה "כלבת רכבת", היא מראה לי שהיא חכמה מאוד, והתחילה לקרוא ספרים, מראה לי שהיא נשית מאוד, ומטיילת עם תחתונים בבית, מראה לי שהיא קייצית מאוד, ואוכלת טופ של ביקיני, מראה לי שיש לה קשרים בחו"ל, ואוכלת לי חמור מהאלפים, מראה לי שיש בה תוכן והיא מאוד מורכבת, ומפרקת את הכריות של הכלבים בחצר- כל הבפנוכו מתעופף לי בבית.. מראה לי שהיא דואגת ליום המחר- ומביאה מזכרות מהבריחות שלה- שקיות לחם (תודה לאל שזה נפסק ויש גדר)... אז ההודעה הזו מוקדשת לרוני, ולתחתונים הסגולות (סגולות או סגולים??) שמצאתי בתוך הבור בחוץ.

../images/Emo32.gif

בנטו קרונן, מזון חדש מבלגיה הגיע לארץ, עכשיו הבנות אוכלות אותו בחוץ (מתות על זה!!!!!! רדפו אחרי השק), הכופתיות ענקיות, שזה מצוין, מכירים את הפרסומת לחטיף החדש, האפוי? כמו פיתות קטנות? יש שם מישהו שזורק אותם על אנשים או משהו? זה הגודל של הכופתית. לגבי רכיבים, ראיתי טובים יותר, מצד שני, נראה הרבה יותר טוב מהרכיבים של ס"ד, למשל.

הבנתי,

שיש בזה כמו אקטימל, חיידקים טובים, ושזה תורם לספיגת רוב המזון שנאכל, בגוף. מה זה ס"ד?

אני מקווה שאת צודקת

כי אם זה ככה, זה יתאים לגילי (אנחנו בערבובי אוכל כרגע, בגלל הרגישות שלה, היא התחילה לשלשל בטירוף שוב לאחרונה). כמובן שמזון נעכל ומרוכז יותר = כמויות האכלה קטנות יותר. ס"ד=סאיינס דיאט.

יצורה

New member
ידוע לך אם הוא נוסה על בע"ח?

המחיר והכמות בערך כמו של יוקנובה (שאנחנו מאוד מרוצים ממנו), אז אם הוא לא נוסה על בע"ח, מן הסתם ננסה.

לא ידוע לי

הוא שייך לאותה החברה שמוכרת את מוצרי פרסטיג', שמוכרים (כ' דגושה) יותר לבעלי חיות מחמד קטנות- ציפורים ומכרסמים. אני מניחה שכבר היו עולים על העניין הזה- אם הם היו שותפים לניסויים. אבדוק בכל מקרה.

אגב בלאו הכי

מיקמיק לא מוכרים מזונות שעושים ניסויים על בע"ח (כגון יוקנובה או פרופלן)- כך שאם הם עושים ניסויים הם לא יימכרו שם.

kohi2

New member
לזכרו של הסלון שלי../images/Emo16.gif

שנמצא זרוק בחוץ, נוקה, שופץ ועמד בגבורה מול רבים ששאפו להשמידו. ליווה אותי בהרבה לילות מול הטלוויזיה, ניחם גב כואב, שרד כתמי קפה למכביר ופיפי אחד או שניים. לא שרד את הרביעיה הנוכחית. היה שלום...הייעוד החדש שלך בחיים הוא גן שעשועים.

AntilopA2

New member
אפשר לעשות שרשור ז"לים..

לזכרו של המבורגר-סויה שעשה את כל הדרך מנהריה ומאוד רציתי לאכול(הלכתי רק לרגע אני נשבעת!!)
עט-עיפרון ודיסק של אביב גפן וזה מהשבוע האחרון(זה היה שבוע מאוד פורה)

katam

New member
תחתונים סגולים

כך אמרה הבת שלי שעשתה ביום ראשון את הבגרות בלשון. עכשיו יהיה לך מענין בחיים. איזה כיף לך

יצורה

New member
לזכרם ../images/Emo16.gif

של משקפי שמש (אופטיים שעלו המון כסף), זוג סנדלים, חזייה, קלסר, עשרות דפי סיכומים ואינספור פריטי לבוש (ואני ארסן את עצמי ולא אמשיך למנות את החפצים שהחתולים השמידו)

למעלה