תעזרו לי

justagir123l

New member
../images/Emo122.gif תעזרו לי

הלכתי למקום מסויים לבדוק לשנה הבאה. הם אמרו לי אחרי שעשו לי סיור במקום שאם אני רוצה, אני מוזמנת לשרת שם בשנה הבאה. דיברתי עם הרכזת של שלומית והיא אמרה שהיא תדבר עם המקום ותסדר את העניינים, ואחרי שהם דיברו, התקשרה אליי הרכזת של המקום (לא של שלומית, של המקום שאני רוצה לשרת בו) ואמרה שאני צריכה לשלוח קורות חיים ומספרי טלפון של 2 ממליצים אחרי פסח. אז אחרי פסח שלחתי. אחרי כשבוע התקשרתי לשאול אם קיבלו את הפקס והרכזת של המקום אמרה שכן, והם בינתיים מראיינים עוד בנות והיא כבר תתקשר אליי. כבר עברו כמה שבועות והיא עוד לא התקשרה אליי. אני ממש מתה לעשות את השירות במקום הזה אבל אני לא רוצה לשגע את הרכזת, היא אמרה שתתקשר אז אני לא יודעת אם להתקשר אליה שוב ולשאול מה קורה... אבל מצד שני, אם הם מחליטים לא לקבל אותי בסוף (נראה לי שהם מצאו מישהי יותר טובה..), אני כבר צריכה לדעת כדי לחפש מקום אחר (למרות שנראה לי שאם אני לא אתקבל למקום הזה שאני רוצה, אני פשוט לא אעשה בכלל שירות). בקיצור... מה עושים? להתקשר אל הרכזת של המקום? או להמשיך לחכות שהיא תתקשר קודם?

M o n a L i s a

New member
אני חושבת

שכדאי לך להתקשר במקום לשבת ולתהות. אם כבר עברו כמה שבועות, ואת תלויה באוויר, אני חושבת שכדאי שתדברי עם הרכזת שלך, היא תבין.

למעלה