רוצה להתנצל...

../images/Emo122.gif רוצה להתנצל...

מול אלה שנטעתי בהם תקווה או גרמתי להם להרגיש שרק אצלי הכל השתנה להפליא והזמן מרפא...משנה...מקרב...ויש ניסים בעולם אז מודה התבדתי... למען האמת בתת מודה לא עקלתי... אז...זוכרים את השתלשלות השיתופים על האיקס על הארוחות הערב שבת ואם הזמן אירחנו פעם אצלי פעם אצלו את ילדנו בשולחן מלא עם חברותיהם והיה ממש אידיליה היינו נפגשים כמשפחה אוכלים ומתפזרים הכל היה בסדר עד שבוע שעבר הוזמנתי לידיד טוב לארוחת ערב לכבוד יום הולדתו והודעתי לאיקס שהפעם יאכל עם הילדים בלעדיי ציינתי שאדאג להכנת האוכל ואיפה שיהיה לו נוח שיאכלו אך הוא התחיל לומר... זה לא בסדר החייל יגיע ואת לא תהיה בארוחה זה לא מקובל... ולמה אחרים יותר חשובים? וערימה של טענות המצחיק שגם חששתי מלכתחילה לעלות את הנושא מחשש לתגובתו אך אמרתי זה יהיה לי קנה מידה לדעת אם אכן חשדותיי אמיתיות נדהמתי מהשתלטנות... והביקורת... כי אלו דה... כל השנים לא היה לך אכפת מי? איפה? מה? אכלו הילדים דרך אגב לפני שבועיים התקשר אלי ידיד כשהיינו יחד בארוחה עם המשפחה ואיתו הוא שמע את השיחה והיה חשוב לי להשמיע שאני ממשיכה את חיי באמצע השבוע זרק לי כשפניתי אלי בשאלה..."תלכי תשאלי את החבר שלך" כאילו אם אני לא בראש מעניינך אל תפנה אלי בכלל בקיצור האיקס שלי נטוע ציפיות לגביי ומוכן להרוס כל חלקה טובה שניסיתי ליצור למען המשפחה כולו אינטרסים אם לא אהיה למענו לא יעשה למען המשפחה ככלל אז השבוע הילדים הלכו אליו לארוחה בלעדיי אני לא מאמינה שאחרי 15-6 שנה שאנו גרושים עדיין יש לו ציפיות אלי כמה חבל שאינו מוכן לקבל את המציאות היה יכול להיות אחרת חשבתי שנוכל לשמור על חברות ועל התא המשפחתי בזמנים שמתאפשרים לשנינו סתם התבדתי...

destiny36

New member
נראה שלא קראתי הכל

ממה שסיפרת .. אבל גם נראה שהגרוש שלך עדין לא למד להיות אבא בלעדיך

אילנה

לא חושבת שיש על מה להתנצל..תמיד אפשר להאמין ולקוות שכך זורמים החיים. אני יודעת מנסיון שהחיים תמיד מפתיעים ותמיד יש משהו שמחכה בסיבוב שלא תכננו אותו. חבל שאת מופתעת..קחי את זה כחלק מהנסיון שלך.

d a n i e l s 5

New member
"נאה דורש נאה מקיים"

סתם נזכרתי בפעמים כשאת נעלבת מהחייל שלך שהעדיף את לבלות את ארוחת שישי אצל ההורים של החברה...... לא שאני מביעה כאן דיעה על "מי לא בסדר". סתם חומר למחשבה....ואולי להבנה את הצד השני.

דניאל יחי ההבדל הקטן...

בין זה שאני לא רואה את הבן שבועיים שם את התיק ובקושי ראיתי אז דקה לבין הסיפור עם האיקס הייתי מבינה את ההקשר שלך לו הילד שלי היה כועס ילדיי לא מתלהבים בגדול מהמחוייבות שנאלצים לאכול את הארוחה ערב אך לי היה חשוב ליצור אורחות משפחתיות אם בערב שבת או בצהרים של שבת בכל אופן מתייחסת לעקרון מדברייך מתעלמת מהטפל
תודה

למעלה