ראש בראש

../images/Emo122.gifראש בראש../images/Emo122.gif

אז בקרב הקודם זכתה באופן מאוד מפתיע מג פונטיין והפעם קרב שהולך להיות קשה מכל .. קרב המקלאודיות חיחיחיחיחי בפינה הימינית המקלאודית הכי בלונדינית עם השניים הכי לבנות בדרובס והבגדים של המדריכה בבני עקיבא טסתעשי לי אלפקהמקלאוד ומולה ניצבת כמו שור זועם
המקלאודית הכי מתה שיש
קלייר תעשי לי סוס הרבעהמקלאוד החוקים ידועים - אייקון לכל גברת לתרזה - (מורי תוהה למה אין אייקון של אלפקה?!)
(לזכר העבר שלה..) לקלייר - איך לא ?!?!

Nira 222

New member
../images/Emo96.gif

בגלל שמחת החיים והאופטימיות בכל מצב (גם במצבים הקשים) בגלל שהיא תמיד אומרת את מה שהיא חושבת ועומדת על שלה.

shanistern

New member
../images/Emo96.gif

בגלל שקלייר היתה עצורה, קשה ועקשנית מדי ובגלל זה פספסה את אהבת חייה (אם היא היתה נזכרת קודם שהיא אוהבת את אלכס, הכל היה אחרת...) וטס- טס היא חמת מזג, אימפולסיבית, לא נוצרת את חרצובות לשונה ופועלת לפי הלב!!! כולל זה שהיא לא פחדה להודיע לניק שאם יהיו לו ילדים זה יהיה ממנה. לא מפחדת לנסות ולהעז. איכשהו אני מזדהה איתה כי גם אני כזאת. מקווה שלא תהרגו אותי כי בחרתי בה...

../images/Emo96.gif

כי היא עומדת על שלה, היא דואגת לכולם, אופטימית, ובגלל האהבה הגדולה שלה לחיות ולאורגניות

yaelelele

New member
../images/Emo96.gif

אני מרגישה עכשיו כאילו במשחק מכור חחחחח
.. ובכלל נשפכתי פה מהטס תעשי לי אלפקה.. חחחח

a a a a a a a

New member
יש לי שאלה

אם כולכם בעד טס, איך זה יכול להיות שבחוליה החלשה העפתם את טס ואילו קלייר עדיין מתמודדת?

doralt

New member
יש דרך לפתור את זה...

וכבר הצעתי אותה ל 7a. הכי טוב זה לחשוף בפורום מי הצביע למי בסיבובים שהיו מחוץ לפורום. אולי רק בסוף, שהמשחק יסתיים אבל בכל זאת.. כל הרעיון הוא שיהיה מן דיון על ההצבעה בפורום ולא שכולנו נקבל את התוצאות היבשות וזהו.. אני למשל מוכן להודות פה בגלוי שהצבעתי עבור טס בסיבוב הקודם.. מוזר כי אם היו ארבע קולות נגד טס מתוך שמונה בסיבוב הקודם אז אין מצב שכל ארבע הבנות שאומרות שלא הצביעו לטס באמת לא הצביעו לטס (או אולי לא הצביעו בכלל)
פה זה לא מרכז הליכוד..אין סיבה להשאיר את ההצבעה חשאית!

a a a a a a a

New member
אין בעיה אני אפרסם את התוצאות

קודם התבלבלתי 9 אנשים הצביעו ולא 8. לטס הצביעו 4 אנשים - נועה167, doralt,דנדושי 1, מורי לנצח לקלייר הצביעו 3 אנשים - הקסם עובד בקולנוע, ILL take the rain, shanistern לאלכס הצביעו 2 אנשים - moria007, yaelelele הרבה מהאנשים שעכשיו השתתפו בבחירה של קלייר מול טס (בראש מול ראש) בכלל לא בחרו בחוליה החלשה. וגם בסיבוב הגמר בינתיים יש מעט מאוד הצבעות

למעלה