עזרה לשוטר

BlogTV Police27

New member
../images/Emo122.gifעזרה לשוטר

היסרתי את תוכנות נורטון בעזרת תוכנה של SYMANTEC להסרת כל ההתקנה. לאחר האיתחול מחדש נעלם לי כל תכולת כונן D שבו מותקנים כל התוכנות פרט למערכת ההפעלה שמותקן ב C .גם נפח הכונן קטן ב 20G .בנוסף לזה כל קיצורי הדרך הפסיקו לעבוד ובכולם אני מקבל הודעה שקיצור הדרך שונה. אולי זה לא מקובל ,אבל מכיוון שיש פה תותחי מחשב אולי מישהוא יכול לעזור להציל את תכולת הכונן.יש לי חשד שהחומר לא נמחק אלא שהם נמצאים ב 20G שנעלמו מהדיסק. מצרף את תכנת ההסרה

BlogTV Police12

New member
אני לא מבין הרבה אבל ..

יש מה שנקרא "קבצים נסתרים" נתקלתי בדבר הזה בעבר ,,, אולי באמת הקבצים נמצאים ב - 20 ג'יגה באופן כזה שהם לא נראים ויש דרך אולי לחשוף אותם מחדש ואולי קיצורי הדרך לא פעילים מאותה סיבה שהם לא מסוגלים להפעיל קובץ שאינו חשוף וגלוי וקיים מבחינת המערכת. בקיצור תומס ידידי אל תמהר להשליך את המחשב לים ,, תבדוק את הנושא הייטב.

BlogTV Police34

New member
אז ככה...

יש תוכנה שנקראת protition magic, והמומחיות שלה זה ניהול דיסקים קשיחים, אם היא לא עוזרת לך כנראה שתצטרך לפרמט ולהגדיר מחדש את הכל (או לחילופין כמובן -תמיד אפשר לצבוע בכחול ולזרוק לים) בהצלחה.

BlogTV Police12

New member
לא לזרוק לים !!!

מה יש לכם אתה ודניאל עם הים ,,,, מילא לצבוע בכחול אני מבין אבל למה לזרוק לים ?? המחשב עלול להינזק במגע עם מים . נסה את מה שמציע לך יהודה תומס ,,, מאחל לך בהצלחה , כי זה לא רק עניין של פירמוט אלא שאני מניח שהמון חומר שלא היה מגובה , יילך לאיבוד אם זה לא יסתדר .

BlogTV Police35

New member
תוכנת undelete

אני מציע לך להשתמש בתוכנת undelete, יכול להיות שהיא תמצא את הקבצים האבודים ותדע לשחזר אותם (זאת בהנחה שבכלל יש לך גישה לכונן D).

BlogTV Police5

New member
27..

קודם כל התמונה בכלל לא הגיונית, יש יותר שטח בשימוש מהמסומן P: דבר שני, שימוש בpratition magic יכול לגרום סתם נזק למי שלא יודע להשתמש בה.. כנראה ההרדיסק שלך נפגם, נסה לבצע איחוי דיסק במידה וזה לא עזר אני מציע שתפנה לחברת המחשבים שלך שתטפל בעניין ושיבדקו את זה.

למעלה