למה? למה?

../images/Emo122.gif למה? למה?

אני לא נוטה לקטר על העבודה שלי כי תכלס אני די נהנת שם, תמיד יוצא לראות דברים מעניינים והאנשים בדרך כלל סבירים ולא מעצבנים וגם העובדים שאני עובדת איתם הם אנשים מאוד טובים, אבל היום... היום... אני אוהבת את המשמרת שלקחתי היום, יום חמישי הוא יום עמוס וככה גם המשמרת הזו, אני מעדיפה לקחת משמרת עמוסה שאני גם יודעת שאני אקבל אותה מאשר להתקע עם משמרת קלילה מידי שאני עומדת כמו מטומטמת ולא עושה כלום, ולא אי אפשר לשבת (גם אין על מה). זה התחיל בזה ששלחו אותי להעביר טיסות לפריז (כל הצפרוקאים חוזרים לשבת הביתה/למשפחה/יוצאים לשופינג בסופ"ש) אח"כ לטיסה לקישינב, עזבו כבר את הריח, אני צריכה לשבור שיניים ברוסית שאני בקושי מדברת ואת האוזניים בנסיון להבין ועד שיש לי כבר מתרגם אני צריכה לכעוס עליו למה הוא לא שואל את השאלות שאני מבקשת ממנו לשאול אלא אומר להם את התשובות שהם צריכים להגיד. לפחות לא שלחו אותי לאנטליה. לפעמים הצרפתים האלו כל כך חסרי אונים בצורה טיפשית, עזבו כבר את העובדה שהם מתעקשים בצורה כל כך דבילית לא לדעת אנגלית הם צריכים שיחזיקו אותם ביד וייקחו אותם לכל מקום (אולי לקחת אותכם גם לשירותים?!) אז מגיע זוג צרפתי היסטרי מכיוון דלפקי הצ'ק אין וצורח בצרפתית, מזלי שאחד מהבודקים דוברי הצרפתית היו לידי, משברי משפטים שאני בקושי מבינה הצלחתי להבין שלא נתנו לו לעשות צ'ק אין כי לא עבר ביטחון והוא מצביע בהיסטריה על המדבקות שאחד הבודקים הדביק, אבל מדבקות מהמכונה אין, הבודק הפנה אותם למכונה שנמצאת לידם... השאלה הבאה שתבוא היא כמובן איפה המכונה? (@#$%&#$!!!!), כמובן שבתנועות ידיים מוגזמות אמרנו להם "הנה המכונה" (מן הסתם בצרפתית), זה השתיק אותם. ואז הגיעה הטיסה למינכן... לפעמים אני לא מבינה את הבעלים של חברות התעופה Why the hell קראתם לחברה שלכם בשם הזה
מה מושך תיירים ב Fly Air או Happy Fly לעולם לא יהיה לי ברור. אבל שיהיה... ואז מתחילות הצרחות, אני אוהבת את הנוסעים שצורחים, בדרך כלל איזה ישראלי שלא מבין מה פתאום הוא צריך לשלם כל כך הרבה כסף על זה שהוא מסתובב עם תיקים ששוקלים 40 קילו (מעניין למה כתוב עד 20 קילו במסך הגדול שמעל הראש שלך...) מה רבה הפתעתי הייתה כשהסתובבתי וגיליתי אישה אמריקאית, מכניסה מכות לאיזה גרמני. מסתבר שאותה אישה החליטה לנסות להתאבד על דלפקי הצ'ק אין, אחרי שהיא הגיעה למסקנה שלקפוץ יהיה לא יעיל היא הבינה שלחתוך את הורידים עם סכין גילוח ג'לט סנסור יהיה יותר יעיל (ושוב היא טעתה) אותו בחור אמיץ לב החליט לנסות למנוע ממנה דבר שעלה לו בהרבה מכות, שריטות ואולי גם נשיכה (הייתי ממליצה על חיסון כלבת קטן). אחרי זה היא ניסתה להרביץ לבודק, כינתה את כולנו רוצחים והטילה את כל התכולה של המזוודה שלה על כל הדלפקים הנוסעים ומה שמסביב. עכשיו. אני מבינה שיש את כל הפסיכים שמספרים "We came to meet jesus". אני גם מבינה שיש את כל אלו שבאים לחבק כמה גדרות (כי הפלשתינים מסכנים נורא וצריך לעזור להם...) אבל מה היא עשתה פה? למה היא כל כך הרעה את זמננו בחברתה ועוד הכאיבה לנוסעים תמימים אחרים??? מספיק מצב התיירות בארץ בכי רע, מי ירצה לבוא אלינו עם משוגעים כאלו, מי????

מותר לי

New member
שתלך ללמוד מהפלסטינים...

ולגבי האנגלית..... אני מעדיפה שיעזבו אותה וידברו איתי עברית רצוצה מתובלת חזק בערבית צחה... הרבה יותר מובן
הורג אותי האנשים שמתעקשים לדבר רק אנגלית!! עושים כאילו הם לא יודעים שפות אחרות... "ג'יב על הטאולה" "און זה טייבל?" "איווה, חלי שנטה" "אוה, יס, יס" "איפתח" "אופן?" חן חן על התרגום ותודה שהפעלתם את הראש בצורה מקורית ביותר. או כמו האישה החמודה שבאה אלי, וכל מה שאמרתי לה היא אמרה "what?" יענו היא לא מבינה ערבית... אבל אז הגיע הילד הקטן והרס לה את התדמית המערבית... טוב, אין הרבה כאלו, בד"כ הם שוברים את השיניים בעברית כדי שנוכל להבין אותם ולעזור להם (ועל זה מגיע להם באמת כל הכבוד!), או שמביאים איתם מישהו שיודע גם עברית כדי שיתרגם... כמה שלפעמים הם יושבים על העורק הראשי של הצוואר- כיף לעבוד איתם!

../images/Emo6.gif

כן רק ששתינו עובדות עם אוכלוסיות שונות כי אני לא נתקלת הרבה יחסית בבני דודנו או לפחות לא באלו שחיים בסביבה...

Crazzzzzy Girl

New member
איזה כיף לך

אני בעבודה רואה רוב ... יותר נכון מריחה את בני דודונו ואני בתמימותי חשבתי שרק הישראלים צורחים ומתעצבנים

מותר לי

New member
../images/Emo12.gif

במה את עובדת???????? אני דווקא מכירה אותם כממושמעים... (אה, כן, הריח... במיוחד של ה"לא צעירים")

אז לא רק לי הייתה משמרת הזויה...

את התמודדת עם צרפתים (שמיפי ואחרים כבר ממזמן הגדירו את תכונותיהם השונות), ואני עם רוסים. בדרך כלל אין לי טענות כלפי עדות כלשהן, בוודאי לא כלפי רוסים שבדרך כלל נחמדים וחביבים ומשאירים טיפים בשמיים אבל היום... התחיל עם זה שהייתה זליגה של אנשים, מה שהיה דווקא נחמד, כי ככה הסתדרתי מצויין לבד וידעתי שאם אני אזעיק את הסטנד ביי, עד שהיא תגיע כל העבודה כבר תסתיים, והיה חבל לי להזעיק אותה סתם אחרי שעבדה בצהריים (וגם היה לי חבל להתחלק איתה בטיפים, אבל זה באמת שולי), חוץ מזה שהסתדרתי מצויין. מתישהו הגיעה בעלת הבית ושאלה למה לא קראתי לסטנד ביי, ובטיפה לי ש"זה לא בסדר, את מפרפרת והלקוחות לא מקבלים שירות טוב" - סליחה?! את ראית אותי מפרפרת? לקוח כלשהו התלונן שהוא לא מקבל שירות כמו שצריך? ראית משהו שעשיתי לא בסדר, שולחן שלא ניקיתי מייד או משהו אחר? לא היה שום דבר כזה, אבל שתקתי, לא רציתי להתווכח איתה. אחר כך היה לי קטע עם שולחן אחד של רוסים, זוג לקוחות קבועים שבאו עם ההורים. אמרתי להם משהו, והם התחילו לצחוק ולדבר ברוסית. אמרתי בצחוק לבחורה הצעירה ש"לא יפה לצחוק עלי בשפה שאני לא מבינה", והיא אמרה לי מה הם אמרו, ומסתבר שהם צחקו על זה שהצעתי להם קינוח אחרי שהם אכלו 3 מנות מלאות והם מפוצצים. הם באמת הזמינו די הרבה, כולל יין שרק הוא עלה כמעט 200 ש"ח. בסוף, אחרי שהם שילמו והאבא השאיר לי 100 ש"ח טיפ, הוא ניגש לבעלת הבית ודיבר איתה, והיא ניגשה אלי ואמרה לי: "איזה מין דבר זה להגיד ללקוח "למה אתה מדבר בשפה שאני לא מבינה?!" מעבר לכך שזה ממש לא מה שאמרתי, אמרתי את זה לבחורה הצעירה שהיא לקוחה קבועה והרגשתי מספיק נוח לצחוק איתה, ונראה שהיא הבינה אותי ולא נעלבה. בעלת הבית אמרה שהלקוח ההוא התלונן על זה. טוב שלא התלונן על דברים שאמרתי לשולחן אחר. אחרי שבעלת הבית חזרה על זה עוד פעם שהוא ממש כעס ונעלב, אמרתי לה שזו פעם ראשונה שמישהו שמתלונן עלי משאיר לי טיפ של 100 ש"ח. אני חושבת שהיא קצת ניפחה את זה. חוץ מהם היו לקוחות נחמדים, שגם השאירו טיפים נדיבים ונראה שהיו מרוצים מהשירות. זה מה שקובע בגדול, לא? בעצם מה זה משנה, עכשיו אני בבית, יש לי 400 ש"ח בארנק (קצת פחות כי פספסתי את האוטובוס האחרון וחזרתי במונית, אבל חפיף), ואני יודעת שאני הייתי בסדר.

Mip Mip

New member
מה??? זה קרה היום?????

הייתי בשדה כל אחה"צ ולא שמעתי בלאגנים... חחח היסטרי!!! ולגבי הצרפוקאים-נגמר החופש בצרפת והם חוזרים עכשיו הביתה, תודה לאל כולם חזרו לצרפת ולא נשמע מהם עד אוגוסט (ויקירתי אם חשבת שהחודש האחרון היה מבול של צרפתים... חכי לאוגוסט!!! האימה!!!!!
)

את שוכחת

שיש כאלו שמגיעים כדי שבמהלך השבוע הם יוכלו להתעלק על המשפחה שלהם וחוזרים הבייתה לסופשים. כבר התרגלתי לנוכחות שלהם, אבל עד כמה אפשר להיות חסרי אונים. בקשר לבחורה, שמעו אותה בכל קומה 3, ומסתבר שזו לא פעם ראשונה שלה ושכל פעם היא עושה קטע.

Mip Mip

New member
וואלה? ואת זאתי שרצה בשדה

וצועקת "אני חללית אני חללית" יצא לך לראות, או שזה היה מופע חד פעמי?

למעלה