מצעד ענק ומשעשע, תודה קובי נכנס לטאגליינס
K kobbar New member 8/4/07 #212 Thank You !! ידעתי שנסתדר. איזה כיף להיכנס לטאגליינס ! עכשיו את רק צריכה לסדר לי את האדום
ס סינטטית New member 10/4/07 #232 לא להאמין שהגעתי לפה מהעמוד הראשי של תפוז, והשרשור הוא שלך! *הלם* אבל יפה קובי, יפה. באמת אחלה שרשור!
לא להאמין שהגעתי לפה מהעמוד הראשי של תפוז, והשרשור הוא שלך! *הלם* אבל יפה קובי, יפה. באמת אחלה שרשור!
Y YugiBoy New member 10/4/07 #239 חח היה אתמול בגיא פינס בדיוק אותו הנושא עם אותם הזמרים.... יפה ... צביקה פיק הדהים אותי...
B Beautiful Intention New member 8/4/07 #205 Roisin Murphy: אחת המטורפות! לא מצאתי את התמונה שחיפשתי חחח.. אבל זאתי בהחלט מספקת את הסחורה :]
ב בובית ספוגית מרובעית New member 10/4/07 #1 שרית חדד. איך היא לא נכנסה עדין?? היא מתלבשת מזעזע!!! זאת התמונה היחידה שמצאתי, למרות שלדעתי הרשת מוצפת בתמונות מחרידות שלה
שרית חדד. איך היא לא נכנסה עדין?? היא מתלבשת מזעזע!!! זאת התמונה היחידה שמצאתי, למרות שלדעתי הרשת מוצפת בתמונות מחרידות שלה
C Cry For The Moon New member 10/4/07 #235 מה זה משנה איך הם מתלבשים? זאת המוזיקה לא האופנה. אם אתם אוהבים את המוזיקה אז זהו סתמו וזהו!!!!!!!!!!!!!
מה זה משנה איך הם מתלבשים? זאת המוזיקה לא האופנה. אם אתם אוהבים את המוזיקה אז זהו סתמו וזהו!!!!!!!!!!!!!
M mc lyte New member 10/4/07 #246 ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif מה אני מגיבה בכלל איך אתה משווה זמרת ישראלית למאריה קארי רחוק מזה אפילו שירי מיימון תגיד שמאריה הכי טובה היא הזמרת האהובה עליה לשירי יש עוד הרבה מה ללמוד אם בכלל היא תגיע לרמה של מאריה ואני אוהבת את שירי.
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif מה אני מגיבה בכלל איך אתה משווה זמרת ישראלית למאריה קארי רחוק מזה אפילו שירי מיימון תגיד שמאריה הכי טובה היא הזמרת האהובה עליה לשירי יש עוד הרבה מה ללמוד אם בכלל היא תגיע לרמה של מאריה ואני אוהבת את שירי.
K kobbar New member 10/4/07 #248 אני יודע, סתם רציתי לעורר פרובוקציה ולהעלות את השרשור שוב למעלה ולעשות עוד כמה תגובות, אולי לעבור את קו ה-300 אם אני אספיק לפני שהשרשור מתחיל לצנוח
אני יודע, סתם רציתי לעורר פרובוקציה ולהעלות את השרשור שוב למעלה ולעשות עוד כמה תגובות, אולי לעבור את קו ה-300 אם אני אספיק לפני שהשרשור מתחיל לצנוח