כאבים - דחוף

gulij

New member
../images/Emo122.gifכאבים - דחוף

אני ממש לא יודעת מה קורה לי. לפני 3 ימים עברתי החזרה. אתמול בבוקר קיבלתי כוריגון 2500 כתמיכה + נרות כל יום. מאתמול בערב ועד עכשיו יש לי כאבים בבטן התחתונה. העניין הוא שזה לא התכווצויות ברחם וכד'. זה כאב שמורגש רק כשאני מעיזה לגעת בבטן, או לצחוק או אפילו כשאני מתכופפת. אני כבר לא יודעת אם זה שייך למעיים לשלפוחית השתן או לרחם אבל כל האיזור שם פשוט כואב כ"כ מכל תזוזה ונגיעה. ודווקא אחרי השאיבה לא כאב לי כמעט בכלל. אני ממש מפחדת, הבטן נראית קצת נפוחה וכשאני נוגעת אני מרגישה כאב מעצבן כזה כאילו שיש לי שם נוזלים שלוחצים. סליחה על כל התאורים הגועליים אבל אני ממש במצב רע ורציתי לדעת אם יש טעם ללכת לביה"ח.ודרך אגב שאבו לי רק 7 משחלה אחת אז לא נראה לי שזה קשור לגירוי יתר או משהו כזה. תודה לכל מי שקראה אני פשוט לא יודעת מה לעשות

גולגול .... ../images/Emo24.gif

אני מציעה לך ללכת לביה"ח כי אני ואת אננו רופאים לדעת מה זה אולי זה עיקבות הכוריגון הוא עושה לפעמים כאבים אולי זה גירוי זה לא שייך שיש לך שחלה אחת זה יכול להגיע גם עם אחת לי לפעמים אחרי שאיבה קשה ללכת שבוע ימים האם את שותה הרבה ?????מאוד חשוב והכי חשוב גשי למיון או לאסותא לבדיקה צלצלי אליהם לפני בהצלחה מתוקה מקוה שבכל תקין
ואולי אלו כאבי הישתרשות
יונית

gulij

New member
תודה יוניתוש

אני שותה ושותה ואולי זה כואב כבר מרוב שאני שותה
..., אני ממש שונאת בתי חולים
וממש לא בא לי לראות שוב את אסותא, אבל הצבתי לעצמי אולטימטום שעד מחר, אם הכאבים לא יחלפו אני אלך. אוף, ממש קשה לי ללכת אני נראית כמו
שיכור! ותודה על האופטימיות והרעיון שאלו אולי כאבי השתרשות אבל אין לי התכווצויות רק תחושה שכל נגיעה ותזוזה כ"כ כואבת... מקווה שאצלך הכל בסוודר בינתיים ואני ארשה לעצמי (איזו חוצפה) להפריע לך במסרים מידי פעם ואולי אם אהיה מספיק אמיצה אפילו בטלפון
... מחזיקה לך
גם היום!

למעלה