ילדה נחה

DORA16

New member
../images/Emo122.gifילדה נחה

היום בהודה....כשרצתי לברזיה קפצתי על זכוכית... היא נכנסה לי בתוך הרגל....עמוק...והייתי צריכה להוציא אותה בעצמי...לקח לי כמה דקות... "חבשו" לי אותה... אבל אני לא יכולה לדרוך עליה בכלל...היא התנפחה, נראה לי... אני רשמית ילדה נחה...כל הזמן קופצת על הרגל או זוחלת בשביל להגיע לאנשהו בבית... זה לא הכל...החדר שלי נמצא בקומה השנייה... הייתי צריכה לעלות בזחילה שיטתית כזאת כדי להגיע לשם...

DORA16

New member
כמעט שכחתי לציין...

מכנס הקפוארה שלי הלך....כולו עם כתמי דם... שלא לדבר על היד שלי שנמרחה לגמרי... ועל הדשא באיזור ששינה צבע ...(גרסה מחודשת לאנימורפ..חח)

TIS

New member
מה נחה? מה נחה, מה!!!???!!!

ממש כמו אחותי הקטנה (היא בת 10) סריטה ברגל ופתאום היא לא יכולה ללכת, אלא רק לזחול. וגם זה בקושי...

SHABBI THE 3rd

New member
כותבים

נכה לא נחה....כנראה שאת נכה לא רק ברגל.... סתם, סתם, הכל בצחוק

DORA16

New member
נכה..

מחר אמא שלי לוקחת אותי למרפאה כדי שיעשו לי תפרים...
אז אל תגידו לי שזו שריטה קטנה... קמתי בבוקר עם גל כאבים וזחלתי על ארבע את הדרך למטה....החדר שלי למעלה... כואבת לי הרגל השניה מרב קפיצות...

jennie 00

New member
../images/Emo122.gifאוייייייייש........

סורי מאמי שלי החלמה מהירהההה

DORA16

New member
לוקחים אותי מחר לקופת חולים

הרופא המקומי שלנו בחופשה... ההורים שלי לוקחים אותי מחר לקופת חולים לבדיקות... אני לא רוצה תפרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SHABBI THE 3rd

New member
זה קצת מאוחר לתפרים...

אם את באמת צריכה תפרים (מקווה שלא), את כבר היית צריכה לדמם למוות.

DORA16

New member
...........

בסוף לא יעשו לי תפרים... אבל אני עדיין מדממת... זה לא כמויות אבל עדיין... אחד מהחתכים נראה לי נסתם...כי שמו לי טונה דוליפין על הרגל... משהו כמו שכבה של איזה סנטימטר... שלשום שמו לי גם טונה אנטיביוטיקה...

למעלה