הודעה קטנה

ענבר1

New member
../images/Emo122.gif הודעה קטנה

בגלל שרבתי עם חן (נמאסה עלי) החלטתי לפרוש מהפורום חוק כבידה של ניוטון טוען ששני גופים לא יכולים להתקיים במקום אחד משהו שקשור לצפיפות ווטאוור (שעינב תסביר לכם) בקיצור הצלחה לכול המתגייסות (שלהבת) ולכול מי שחוזר ללימודים\אוניברסיטה וכו חן את מגעילה וחסומה ואל תשכנעו אותי להפוך את החלטתי במסנגר יום טוב :)

¥EleVatioN¥

New member
יש לך טעות קטנה..../images/Emo129.gif

חוק הכבידה של ניוטון לא קשור כלל וכלל לשני גופים שלא יכולים להתקיים במקום אחד הוא קשור ללהכשיל את אורלי בבגרות בפיזיקה ולאן את חושבת שאת הולכת? תחזרי לפה מיד!

הייייייי למה אני לא שמעתי על זה?

ענבר? חן? עליך אניי בכלל בשוק!! אני אחותך ולא טרחת לספר לי על זה? וענבר אוי לך אם תשחקי אותה עכשיו ה"קשה להשגה"..את הרי יודעת שהחבר'ה פה בפורום לא יעזבו אותך.. וענבר, בחיייייייייאת, את פה כבר 3 שנים
בתור מכורת קומונות ופורמים אני משתתפת בצערך אבל, את לעולם לא תוכלי לנטוש את המקום.. המקום הזה הוא הבית השני שלך, ואם כל הכבוד חן לא תשפיע על זה שמהיום את לא תכנסי לפה.. יש לך קשר הרבה יותר עמוק מזה .. אז ענבר, וואלקם באק!! וולי עם חן את לא מדברת אבל אני ישגעעעעעעעע אותך!! ואם זה לא מספיק אני יפיץ את הכתובת מסנגר שלך לכולם שישלחו לך נדנודים הבנת? עכשיו תקשיבי למה שאני אומרת.. כנסי למסנגר תכנסי לחלון השיחה של חן ותדברו כמו נורמליות!! מזה ברוגז? מה אתן ילדות קטנות? מ ה נ י ס ג ר

West Doll

New member
לא לא...אין כלום..

תאמיני לי, הבחורה דפוקה..יותר ממני!! היא בעצמה לא יודעת מה היא אומרת... חחחחח סתם, סתם...כפרעליה

ענבר1

New member
יו רותם את מזה מכה,כולך דיסורים

בינתיים גרה ליד סבא שלי ולא טוקחת להזמין אותי לקפוץ מגעילה הא ואני ופלוצי השלמנו כבר אזזזזזזזזזזז את לא מעודכנתתתתתתתת תמניה וונאבי

West Doll

New member
../images/Emo6.gif

תמניה וונאבי...יווו ענבר הרגת אותי
עזבי, רותם סתם טמבלית

למעלה