ברוכה הבאה יש אנשים שמורידים בגלל היצור הזה שנקרה חברת הוט תהני מהפורום
O ofirule New member 17/5/06 #16 ברוכה הבאה יש אנשים שמורידים בגלל היצור הזה שנקרה חברת הוט תהני מהפורום
A Angelus New member 18/5/06 #19 אהלן בתאל.../images/Emo140.gif ברוכה הבאה לפורום הקט שלנו מתנצלים על החוסר חוקיות, אבל אני אדם חלש אופי -- ובטח במה שקשור ל"נמלטים".
אהלן בתאל.../images/Emo140.gif ברוכה הבאה לפורום הקט שלנו מתנצלים על החוסר חוקיות, אבל אני אדם חלש אופי -- ובטח במה שקשור ל"נמלטים".
נ נולדה לרקוד New member 18/5/06 #22 חחח ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo204.gif אני ליפז.. וגמני לא מורידה מהאינטרנט..
חחח ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo204.gif אני ליפז.. וגמני לא מורידה מהאינטרנט..
M marshmello New member 18/5/06 #27 ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif אכן סידרה סוף... תמשיכו להינות מכל פרק..
B Beautiful Scar New member 18/5/06 #30 תודה כולם=] מש סידרה מעולה אחרי כל פרק הלב שלי בוכה כי הוא רוצה עוד ועוד ועוד אבל אין עוד רק אחרי שבוע
תודה כולם=] מש סידרה מעולה אחרי כל פרק הלב שלי בוכה כי הוא רוצה עוד ועוד ועוד אבל אין עוד רק אחרי שבוע
T TAL 8 New member 18/5/06 #31 גם את כמוני ..סובלות שבוע עד שיגיע הפרק הבא.. אני מתאפקת לא להוריד אבל זה קשה