dgrwkl1

New member
חחח...זו היתה עקיצה בשבילי???

לא שמעת על המשפט...לא חשוב הכמות...חשובה האיכות???? לתשומת ליבך

emh

Member
לא.

לא התייחסתי אלייך בכלל בהודעה הזאת. (מכיר את המשפט, לא נראה לי שהוא רלוונטי כשיש שירשור מעניין)

תעלה אותו חלקית

לאף אחד הוא לא עולה באופן מלא. כשמבקשים ממך האם להפסיק את פעולת ה- script, תגיד לו כן כי זה מה שמאט ותוקע את המחשב.

emh

Member
לא קיבלתי את ההודעה הזו...

script debug אצלי מבוטל גם ככה. אצלי, לחיצה על הלינק פתחה חלון ריק, ובעקבות זה כל הגלישה נתקעה. כשלחצתי stop ראיתי רק את ההודעה הראשית של המבתק, ללא אף תגובה. ונאלצתי לאתחל את המחשב... אני אנסה את הארכיון...

emh

Member
../images/Emo45.gif לארכיון

כל השירשור חי ובועט בארכיון..... אפילו לחיבור אינטרנט עתיק כמו שלי (56K מודם)

נ י נ י

New member
דווקא...

לא! אבל קצת התבאסתי , הצצתי בשירשור של כוכבי הפורום , גם אני כמו emh רציתי להזכר ואז גילתי להפתעתי שהתמונה שלי כבר לא שם
לא ידעתי אם לשמוח או קצת להעלב.... .

איזה מגניב השרשור של התמונות...

בואו נעשה עוד אחד...כבר עברו מאז כמה חודשים טובים... [לי כבר אין בעיה להחשף מאחר ו-99% כבר ראו אותי במצלמה...]

Hendrixon

New member
אז בהנחה שיש בפורום הזה כ-200 איש

פעילים, מעניין מי השני שלא ראה אותך במצלמה

האמת שלא הסברתי נכון....

הכוונה היתה ל-99% מהבנות בפורום... שאלתי מצלמת ווב מחבר וכ"כ התלהבתי שיש לי כך שהתחברתי לכל מי שרק הסכימה להביט בי.... הנדריקס, מה יש לי לדבר עם גברים במצלמה????

emh

Member
הבטיחו לנו....

סקר חדש, ואני בטוח שיש כאן רבים שמאוד סקרנים.... בינתיים, בכל פעם שאני מציץ וסקר ורואה שהכותרת עדיין "איזה קשרי סקס אתם מעדיפים?" אני אומר שטוב שאין לנו קשר בז'....

לאן אתה ממהר?

ברגע שכולם יעלו את הבחירות שלהם לשרשור השנה, או לחילופין ברגע שנראה שאין לאנשים מה להציע יותר, נעשה את הסקר. תתאזר בסבלנות!

למעלה