הילד שלי עולה לכיתה ב' בהצטיינות (ואני בכלל רווק צעיר). השרשור על אהרוני התחיל לפני, אבל אני הייתי הראשון להגיב, התחלתי עם הצחוק והדלקתי את הדימיון של כולם בפורום המוכשר הזה! אם הוא זוכה (גם אני מצביע לו) אני דורש את זכותי לקבל תואר ד"ר של כבוד או משהו כזה, כי בכל זאת... אני ואני ואני!! השרשור עם התמונות מטורף לגמרי, כמה יפים ויפות יש פה... אבל אהרוני שלי, מתוק כזה, תראו איך הוא רץ... איזה ילד מוכשר... והציונים, אל תשאלו...
בשל לשמש כמנהל פורום... אני מבקש ממך, אל תעמידי אותי במצב לא נעים...
תודה, אני יודע שחשבתם על זה... אבל אני לא ארגיש נוח... גם פשוט צ'ק שמן יהיה נחמד... או ערב מהנה על קפה ועוגה, אני כבר הזכרתי פה שאני מסאז'יסט במקצועי? ושאני מת על ספרניות????
השנה אולי לא הטבלטתי כל כך אבל אני חושב שמגיע לי תואר
וזה בגלל שהסתכלתי על השירשור של שנה שעברה,ומהB | עיניי רואות ???? שלא קיבלתי שום תואר בשנה שעברה...... אני מציע את עצמי לתואר ה"מיסתורי והחשק של הפורום"...
למי שעוד לא הספיק להתעדכן...אז חזרתי. סיבות העזיבה...סיבות החזרה וכו'....מפורטות בהודעה מאתמול..לכן לא אחזור שוב עליהם. בכל אופן...אני ממש מרגיש שהתחרות הזו היא בדיוק כמו התחרות שהיתה בשבוע שעבר בפנאי פלוס. לפי מיטב זכרוני שירשור התמונות שמתפרסמות ע"י אנשים בנט...זה היה השירשור הכי מהנה,קולח,זורם,מעניין,מעצבן,מצחיק,ומה לא.... וזכה גם לדעתי,להכי הרבה תגובות ולאיזכור בדף הראשי של תפוז. זה גם הצמיח ידידות נפלאה ביני לבין גל. בכל אופן,אני מרגיש כמו ערוץ 10 שכל הזמן דופקים אותו....... טוב שלא שמתם אותי בפרסומות. אבקש לשקול מחדש את "שירשורי השנה". יש כאן אי פירגון משווע
רציתי להיזכר בשירשור כוכבי הפורום אבל שהוא כנראה כבד מדי עבור המחשב שלי וגורם לו להיתקע, להתנתק ולאתחל לי מחדש את המחשב. וזה כבר קרה לי 3 פעמים היום.... באסה. מה בסך הכל רציתי, לראות שירשור של 850 הודעות?