SP !!

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif SP !!

אעאעאע היום ההופעה XD אם מישהי שם הולכת לדחוף אותי/למשוך לי בשיער/ לקפוץ לי על הרגליים למרות שאמרתי לה ואז היא זזה ושוב חוזרת לקפוץ לי על הרגלי/ מזיעה עליי כמו חמור ונשענת עליי/ מתעלפת לידי מרוב שהיא שיכורה ואז היאמקיאה לידי ובנות מתחילות לדחוף אותי ועוד שנייה אני נופלת עלייה [כל מה שרשום כן קרה בהופעה של טוקיוXD ] אני כל כך הורגת אותה XD

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo6.gif וואי נקווה שזה לא יקרה XDD

אייכ זה באמת קרה
ווואאיי איזזהה כיףף זה הולך להיותת ! למרות כל הדחיפות והבלאגנים
ייאאיי הופעה ראשונה שללי
איזה התרגשותת
אוףף אבל נראה לי אני הולכת להיות בסוף ]: החברים המעצבנים שלי רוצים רק לצאאתת ב4 וחצצי

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo207.gif../images/Emo10.gifאוףף נזכרתי ../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

היום בבוקר הלכתי לרופא שיניים , ועשו לי ברזלים למטה [יש לי גם למעלה], אוף זה נראה נוראא !
אני נראת כמו קוף
[זה לא שלא נראתי כמו קוף , אבל עכשיו יותר גרוע] אווףף והיום ההופעה גם של סימפל ואני לא יכולה לצאת מהבית ככה
אווף זה מזעזע ! ייאאו אני כבר שנתיים וחודשיים עם הברזלים למעלה, ודווקא עכשיו שמו לי למטה ? מה לא יכלו לעשות את זה לפני שנה ? אוףףףף
זה עצוב כמה שזה נראה רע

esterosh

New member
אבל תחשבי שאחרי כל הסבל הזה

יהיה לך שיניים ישירות וחיוך מליון דולר.

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif אעאעאעאעאעאעעאעאעאע !!!!!!!

פאק הייתה אחת ההופעות הטובות אם לא הכי טובה שהייתי בה בחיים !! יותר כיף משל טוקיו [עם כל אהבתי אליהם] בהתחלה אני וחברות שלי נמחצנו למוות ואז הגענו לתור [ממש מסודר ! ] וכזה הכניסו אותנו מהר וזה ובדקו אותנו [שלא כמו בהופעה של טוקיו ] ורצו והגענו שורה שלישית אבאמצע והתחילו הדחיפות אחרי איזה שעה שדחפו אותנו אני וחברות שלי אמרנו שנלך לצד הלכנו לצד ימין והינו שם שורה שנייה ממש מול סאבסטין
ואני כזה מצלמת שנים XD והיו שם להקה אחת לא יודעת מי הם XD והיה שם גיטריסט אחד היפים ועשיתי לו בוק XD ואחר כך שעה עד שהתחילה ההופעה וכל כך נהנתי צרחתי קפצתי וכל פעם שהם באו לכיון שלנו הם הסתכלו עלינו ועשו לנו שלום וכזה פייר עושה כזה אחרי כל שיר " תודה!! " "תודה רבה !! " והוא אמר כזה " בנות יפות " והם הכינו שיר לישראל חחח זה היה כל כך חמוד !! והם אמרו שיש לנו ארץ יפה ושהם יכולים להתאהב בבנות פה בקלות XD וכזה הוא אומר "הופעה [נראה לי לא זוכרת מה הוא אמר ] בן זונה ! " ו"מה נשמע?" ואני כזה מצלמת אותו והוא מסתכל לי למצלמה ואני כזה אעאעאעעאעאעאעאעאעאע !! XD אחרי ההופעה התחרפנתי כי הייתה משהי שנישקה אותו אז צעקתי " גם אני רוצה לנשק את פייר " ואז חברות שלי נתנו לי מכות והתחלנו לעשות בלאגנים והלכנו למול חדרי ההלבשה שלהם וילדים שם עלו על מכוניות וחברות שלי מותחות לי את הרגלים כי הן ממש כואבת לי וז כזה התחלנו לעשות להם שלום ואני מתפוצצת מצחוק עם רגל באוויר ועושה להם שלום XD ועאעאעאעאעא היה הכי כיף בעולם !! ממש נהנתי ממש באלי שוב הם אמרו שעכשיו שהם רואים שיש הרבה מעריצים הם יבואו בחזרה [אני מקווה שהם לא בולשיט כמו טוקיו ] מחר אני יוסיף תמונות :]

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gif#%$^%& ההייה מדההיםם ../images/Emo70.gif

וואאיי כ"כ התלהבתתי !!! ההופעה הראשונה שללי ! בהתחלה אני חברה שני ועוד 2 ידידים באנו והיינו דיי קרובים לבמה, אנשים כמו מפגרים מתחילים לדחוף והיו איזה שעתיים לפני ההופעה, עוד שנייה נפלנו ונמחצנו אז חזרנו אחורה ]: קיצר היינו במקום דיי טוב. אני וחברה שלי קופצות כזה וזה, הייתי עם נעליי באפלו כאלה זה ילד כזה מאחורי אומר לי : "הרסת לי את הרגלים" חהחה מסכן XDD וואאיי כ"כ אהבתי את ההופעה ! הקטע שפייר אמר "i falling in love" חח אז ראיתי בסרטון ביוטיוב שהוא אמר את זה למלא ארצות טוב נו צפוי .. חח . וו וואיי כשהוא רקד את הפרגי הזה הוא הרג אותתי ! וכשהוא שר את השיר לישראל ואמר שיש פה בנות סקסיות ויפוותת העהעהאה :]] וואי וכשפתאום היה שקט ואז הוא אמר כזה "תסתכלו אחורה [באנגלית]" כולם כזה מסתכלים ורצים ואז הייתי דיי קרובה אלייוו :]] וייאאו איזה ילדה אחת עלתה וחיבקה אותתותוו !! איזה כיףף לה !! ייאוו וקניתתי את הדיסק שלההםם :]] וואי היה כ"כ כיףף !! בא לי עודד פעעםם ! ואני מקווה שהם יקיימו את מה שאמרו - שהםם יבואוו שובב לישראאלל :]]]]]]]]]] ואני עדיין לא מעכלתת שהם היו באררץץ !! ושהייתי בהופעה שלההם ! זה כ"כ הזוויי

למעלה