חחח זה בטח ממש כואב לעשות את זה לא?
כ כרמלי6 New member 8/10/08 #28 ../images/Emo121.gif אממ אף פעם לא עשיתי XD אבל אמרו לי שזה לא יותר כואב מבדיקות דם XD שגם את זה לא עשיתי XD נראלי XD
../images/Emo121.gif אממ אף פעם לא עשיתי XD אבל אמרו לי שזה לא יותר כואב מבדיקות דם XD שגם את זה לא עשיתי XD נראלי XD
E esterosh New member 8/10/08 #40 ../images/Emo5.gif אוי...../images/Emo5.gif זה העגיל היחיד שאני לא מסוגלת להתחבר אליו..זה והעגיל באף בין הנחריים. עם כבר עגיל אז בגבה זה הכי יפה.
../images/Emo5.gif אוי...../images/Emo5.gif זה העגיל היחיד שאני לא מסוגלת להתחבר אליו..זה והעגיל באף בין הנחריים. עם כבר עגיל אז בגבה זה הכי יפה.
ט טלי לשלטון New member 8/10/08 #49 בנים עם עגיל בגבה הם ערסים../images/Emo6.gif והכי יפה עגיל באף הקטנים האלה, לא החישוק אני רציתי לעשות אבל לא נותנים לי הידעת? לטלי היה פעמיים עגיל באף עדיף שאני אשתוק
בנים עם עגיל בגבה הם ערסים../images/Emo6.gif והכי יפה עגיל באף הקטנים האלה, לא החישוק אני רציתי לעשות אבל לא נותנים לי הידעת? לטלי היה פעמיים עגיל באף עדיף שאני אשתוק
E esterosh New member 8/10/08 #54 בזקן זה של ערסים. יש עגילים בגבה שדווקא מתאימים לבנים מסויימים. ועגיל באף זה של בנות..וכן זה יפה לבנות מסויימות..רק זה דיי מפחיד אם את עושה אפצ'י עצבני חחחח.
בזקן זה של ערסים. יש עגילים בגבה שדווקא מתאימים לבנים מסויימים. ועגיל באף זה של בנות..וכן זה יפה לבנות מסויימות..רק זה דיי מפחיד אם את עושה אפצ'י עצבני חחחח.
ט טלי לשלטון New member 8/10/08 #59 בזקן??? איפה בדיוק תולים את העגיל? וזהו..תתפלאי אבל אני מכירה בן עם עגיל באף... ואיזה מזל שאני לא עושה אפצ'ים עצבניים
בזקן??? איפה בדיוק תולים את העגיל? וזהו..תתפלאי אבל אני מכירה בן עם עגיל באף... ואיזה מזל שאני לא עושה אפצ'ים עצבניים
D dougie is my love New member 8/10/08 #66 ../images/Emo85.gif לדאגי - היפיוף ממקפליי יש עגיל באף ../images/Emo3.gif
D dougie is my love New member 8/10/08 #121 ../images/Emo85.gif אם אתן רוצות תשובה [: דאגי לא הומו .. הוא יפה בכל מקרה :] הוא הומו אם הוא שם נקודה קטנה - זה כן \: עיגול זה לא כזה נורא .. נראה לי
../images/Emo85.gif אם אתן רוצות תשובה [: דאגי לא הומו .. הוא יפה בכל מקרה :] הוא הומו אם הוא שם נקודה קטנה - זה כן \: עיגול זה לא כזה נורא .. נראה לי
E esterosh New member 8/10/08 #73 את לא יכולה לדעת... לכל אחד ישנה הסכנה שיום יבוא ויצא לו אפצ'י עצבני מהאף. ואני מתכוונת לעגיל בסנטר...
את לא יכולה לדעת... לכל אחד ישנה הסכנה שיום יבוא ויצא לו אפצ'י עצבני מהאף. ואני מתכוונת לעגיל בסנטר...
כ כרמלי6 New member 8/10/08 #82 ../images/Emo121.gif XD יוו לרגע חשבתי שסנטר זה מצח ובאתי לרשום " איך אפשר לעשות עגיל בסנטר ? " בעיקרון הדבר הכי מגעיל זה הרחבה ...
../images/Emo121.gif XD יוו לרגע חשבתי שסנטר זה מצח ובאתי לרשום " איך אפשר לעשות עגיל בסנטר ? " בעיקרון הדבר הכי מגעיל זה הרחבה ...
ט טלי לשלטון New member 8/10/08 #91 מסמרים עוד לא ראיתי../images/Emo6.gif אבל כל מיני חתיכות גומי וכאלה חח זה בטח מה זה כואב אנשים מתעללים בעצמם סתם
מסמרים עוד לא ראיתי../images/Emo6.gif אבל כל מיני חתיכות גומי וכאלה חח זה בטח מה זה כואב אנשים מתעללים בעצמם סתם