(כל החמודים!)

mei ran

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo16.gif../images/Emo185.gif(כל החמודים!)

עקרונית הנסיעה הזאתי לבראזיל זה דבר טוב-כולם אורמים לי שהם מתים להיות כמוני או במקומי... אני אלך ללמוד שם כנראה כנראה בבית ספר בריטי (עם חצאיות וגרביים עד לברך ו... עניבות!!! יאק!) ואף אחד לא אוהב אותי...
אף אחד לא
שאמרתי שאני עוזבת... *מרגישה מקופחת* אמ.... חוץ מזה אני אצטרך גם לעזוב את הצופים... וזה די עצוב לי כי רציתי להיות מדריכה שמה... נקווה שיש צבר בסאו פאולו. מה חדש? עשיתי צמות ממש יפות בכל השיער עם חרוזים! אוהבים פריקים בברזיל? אני יודעת שזה ממש טיפשי השאלה האחרונה אבל עם לא אוהבים אני צריכה להשתנות ד-ח-ו-ף! (אני רוצה ששמה
אותי...
) אמממ..... זהו נראה ורגע אולי הם לא בכו כי לא מאמינים לי? עכשיו במת זהו!
עדי

עדי..

עדי, לא משנה מה הם אוהבים שם , אל תעזי להשתנות! שום דבר בעולם לא שווה שתשני את האופי שלך , שתפסיקי להיות מי שאת רק בגללו. חוץ מזה שבסך הכל האנשים בברזיל מאוד חמים ומאוד פתוחים ככה שהם יקבלו אותך בכל מקרה (ואם לא זאת בעיה שלהם לא שלך!) .. זה בקשר לברזילאים. אני לא יודעת איך האנשים בבית ספר הבריטי אבל אל תדאגי, יהיה בסדר.. ויש סיכוי לא קטן שאני "אתלווה" אלייך , ההורים שלי מדברים מאוד מאוד מאודדד ברצינות על לחזור לשם..

mei ran

New member
מזאת אומרת?

לא תתלווי? לחזור לאן? סליחה על הבורות *מסמיקה*

sivani

New member
עדי...

גם החברות שלי לא בכו כשהן שמעו שאני עוזבת, אבל אני בטוחה שהן מצטערות על זה (הן ידעו על הנסיעה שלנו המון זמן לפני זה,גם כשדברים היו רק בתחילת דרכם) אני גם עזבתי את הנוע"ל, אפילו יצאתי לקורס מד"צים שבוע וחצי לפני שעברנו, והייתי אמורה להיות מדריכה... ואל תשתני בשביל אף אחד! תהיי מי שאת!

mei ran

New member
ואם לא יאהבו אותי שמה?

ואם יסתכלו עלי כאילו אני מצורעת?

למה שהם יעשו דבר כזה.. ?! ../images/Emo5.gif

עדי חמודה, תחשבי חיובי.. נכון , המעבר לא יהיה פשוט , אבל הם בני אדם בדיוק כמונו.. הם לא יאכלו אותך או משהו , אל תדאגי.. ואם זה מנחם אותך , לא זכור לי על שום חברה שבכתה כשסיפרתי לה שאני עוזבת...

למעלה