פרק 87

וואו. מסובך.

שונה מפרק 77 המפורסם אבל גם דומה לו. היו שתי בעיות שהפריעו לי: * למה דניאלה בסדר כי היא אהבה, אבל רינגו פושע כי הוא התאהב? * בהתחלה אדון ישות אמר שהזמן ימשיך כרגיל ורק החבורה שעשתה בלגן תעלם, קצת אחר כך הוא טוען שהם לא הזיקו רק לעצמם אלא הפכו את כל העולם לתוהו. קצת עקביות. הסיום הכי פשוט שאפשר - פעם קודמת היו מפתחות, עניינים. חשבתי אולי הפעם יבטלו את האיסלאם, אבל לא, הם פשוט נחתו ליד עופרה ומושיקו כדי להפריע להם, חד וחלק. רק למה שירצו להפריע להם?
דני בכלל לא רוצה לעמוד שם ליד הבן שלו, מיה תשמח לחזור לשנות האלפיים, רינגו רוצה שנועה לא תמות, ועופר הביא את אודי להרוס את הסיקסטיז, קטן עליו פרדוקס.

amir6661

New member
יבטלו את האסלאם ../images/Emo6.gif

באמת פרק מוזר ולא עקבי בכלל, כל פעם אומרים משהו אחר... טוב הם היו צריכים למלא פרק במשהו ונשארו רק עוד 11 פרקים עד הסוף! כשחושבים על זה פתאום... תכלס לא קרה שם כלום כמעט
המצב דומה למה שהיה בפרקי ה40-50 בקיצור נראה לי שלכותבים נמאס כבר מהסדרה הזאת והם החליטו לעשות כל מיני דברים הזויים כדי לגמור אותה בהפי אנד דרך אגב... גם לכם נמאס שהשחקנים בסדרות של יס קופצים לבקר בסדרות אחרת? דורון היה בראש גדול 5, עכשיו זאתי ששיחקה את דיקלה עושה את דניאלה שטראוס...

חחח, יבטלו את האסלם ../images/Emo3.gif

אבל אם כבר הזכרת מפתחות, הרי גם ככה הם לא שינו כלום: שוב דניאלה לא נולדה, שוב נועה מתה והנצרות עדיין קיימת.
אדון ישות הזה, מי שלא יהיה, קצת סותר את 77: -עופר נענש בפעם הקודמת על כל מיני מעשים שהוא עשה (ניסה לבטל את הקטע של עופר ואהובה, כל העניין עם לאס וגאס וגם אודי ורם). עכשיו פתאום הוא נענש בגלל שהוא רק נסע בזמן? -נוסעי הזמן, כפי שהובהר לנו, הם אנשים אחראיים בדר"כ. אז למה אדון ישות החביב אומר לנו שאסור לעבור בין המימדים? ולמה חיים ואהובה לא נחשבים גם הם לפושעים? הם מנסים לחבל בקשר של עופרה ומושיקו, ולמנוע מדניאלה שטראוס להיוולד! הממ.. לא הבנתי משהו. הרי נאמר ש"מה שצריך לקרות, קורה". אז כנראה שמה שהיה צריך לקרות הוא שהחבר'ה ימצאו את המזוודה, יצילו את דני, מיה תעזור לעופרה, עופרה ומושיקו יהיו ביחד, ואז הם יגיע לבית משפט הבין מימדי הזה. לא ככה? אגב, אם דניאלה לא פשעה והתאהבה בדני והצילה אותו, אז למה רינגו פשע כשהוא ניסה להציל את נועה?

צודקת לגמרי!

בקיצור, הפרק המיוחד מעונה 1 הסביר הרבה דברים והבהיר את עניין המימדים והמזוודה, הפרק של אתמול רק בלבל אותנו...

גרטה1

New member
פרק רע

למה "הזוג" הכי מעצבן דני ודניאלה יכולים לנצח את הזמן בגלל אהבה אבל עופרה ומושיקו-הזוג הכי מגניב בסביבה לא?! ובכלל מה הטעם לסדרה אם הזוג שהכי אוהבים (ולא זה לא דני-רננה) לא יכול להיות יחד? ויש להם 2 טעיות ענקיות-עופרה אהבה את מושיקו לפני שהחבורה הגיעה אז איך החבורה השפיעה ושינתה את הגורל שלה? דניאלה אומנם הכירה בין חיים ואהובה בשנות ה-60 אבל אם הם לא היו חוזרים בזמן וחיים לא היה מתלהב ממיה במילא הם היו ביחד הרי הם נשואים ב-2009!

אוסף גבובים פילוסופיים

ראשית תשובה, עופרה אמנם אהבה את מושיקו לפני בוא החבורה, אך היא לא הייתה עושה כלום עם האהבה שלה, כי היא מאוד ביישנית. ובסופו של דבר, הייתה יוצאת עם מישהו אחר. ודבר שני, נכון חיים ואהובה היו ביחד בכל מקרה, הרי הם הסבים של דניאלה המקורית. דניאלה המקורית אמרה שהאהבה מעל כל המימדים, אז אני מסכימה שאם זה נכון לגביה, זה בטח נכון לגבי רינגו וגם לגבי מושיקו ועופרה. בכלל כל הפאניקה הזאת של חיים ואהובה שלא תהיה דניאלה מפתיעה ומקוממת אותי, הם יותר דואגים לנכדה שלא נולדה, מאשר לבת שלהם שקיימת ובעקבות כך גורמים לה עוול נוראי. נכדה בכל מקרה תהיה להם אז מה חשוב איך קוראים לה? ובמקרה הזה, גם פושעים בזמן שהכירו את הנכדה לפני הילדה, ואונסים את המציאות שתתאים להם. דבר נוסף, הם אכן קיימים מימדים שונים, אז במימד הזה יש את עופרה ומושיקו, ובמימד אחר את עפרה ואדון לוין, אז מה הבהלה הגדולה, וכל ענין פשע בזמן? והכי הזוי שבסוף שרואים את דני ודניאלה והוא רוצה לחבק אותה, ולא יכול כי היא הולגרמה, אז איך הוא מנשק אותה?!

../images/Emo45.gifעופרה ומושיקו,

זה מוזר, מההתחלה אנחנו יודעים שהזוג הכי טוב בסדרה פשוט לא יכול להשאר ביחד. מה שהכי מוזר זה שאהובה וחיים מתערבים במקום לתת לזמן לעשות את שלו ולקבוע את העתיד. דווקא ההתערבויות שלהם הם "הפרעה לעקרון הרצף", הרי אם הם לא היו יודעים על דניאלה הם היו שמחים שעפרה מאוהבת במושיקו ומאושרת. ולמה הם כל כך רוצים את דניאלה לוין? שלא תוולד מלכתחילה, מה יש.

Crazy Lala

New member
אני לא מבינה למה כ"כ רוצים שתהיה דניאלה לוין

היא הרי גם ככה תמות בסופו של דבר...

ש י ר ד ן

New member
ברור שצריך דניאלה!!!

פרדוקס, אומר לכם משהו? >< ובקשר לפרק דווקא די אהבתי אותו, גם אני שמתי לב לבעיות ומי שמשחקת שם את דניאלה ממש עיצבנה אותי היא נשמעת שחצנית כזו עם איך שהיא אמרה שאימא שלה אמרה לדבר לעופר יפה... >< בקיצור כל הסיפור שם די עיצבן אותי, אבל הצחיק אותי חזי ומיה מקסימה :)

ש י ר ד ן

New member
דה! כל הרעיון בפרק של אתמול

זה שהם חייבים לעצור את מושיקו ועופרה כי אחרת לא תהיה דניאלה וייווצר פרדוקס! לא תהיה דניאלה אז הם לא יסעו בזמן אז לעופרה לא יהיה אומץ להגיד למושיקו איך היא מרגישה ואז כן תהיה דניאלה והם כן יסעו בזמן... פרדוקס. וכמו שאולי שמעתם שאמרו אתמול, פרדוקס גורם לתוהו ובוהו ואין בית לחזור אליו (או שזה לפחות מה שהיישות אמר לחבורה שלנו ^^

זה ממש לא היה הרעיון בפרק של אתמול

חזי בכלל לא דיבר על זה. הוא תירץ את הבעיה בשטויות אחרות.

בדיוק

הפרודקס עבד בעונה הראשונה שהיה חשוב לדניאלה שסבתא וסבא שלה יתאחדו כדי ליצור דור המשך. פה יש פספוס רציני של התסריט, הרי מדובר על דור ההמשך, וזכותה של עופרה לצאת ולהתאהב במי שהיא רוצה, ולהיכנס להריון מהגבר שלה (מפתיע אותי שלהורים שלה לא אכפת ממין לא מוגן, ויותר מטריד אותם עם מי תשכב). במקום לקחת את הסיפור צעד אחד קדימה כל הזמן תקועים בדניאלה הזאת, יאללה שחררו. ובינינו כיוון שבכל מקרה מדובר על עונה אחרונה, באמת לא חשוב אם דני ימות או לא. אז פשוט תמשיכו את סיפור האהבה המקסים בין מושיקו לעופרה, שהרבה יותר משכנע מכל סיפורי האהבה האחרים. ודבר אחרון, כל הפרק הזה היה מיותר!!! לא חידשו כלום מבחינת העלילה, כי בסופו של דבר הפרק נגמר, היכן שהפרק הקודם נגמר, בניסיון להפריד בין מושיקו ועופרה.

למעלה