עוד סקר.

SPIDER PIG

New member
../images/Emo121.gifעוד סקר.

כל כמה זמן בערך אתם נהיים חולים? מתי הפעם האחרונה שהייתם חולים? לכמה זמן זה היה? חולים בדרך כלל בחורף או לא דווקא? פעם הייתה לכם מחלה גדולה יותר משפעת? מה הזמן הארוך ביותר בו הייתם חולים? אוהבים להיות חולים? למה? רוצים עכשיו להיות חולים? למה? כשאתם חולים, מה חברים שלכם עושים? תרגישו טוב!

SPIDER PIG

New member
../images/Emo121.gifעונה לעצמי ../images/Emo9.gif

כל כמה זמן בערך אתם נהיים חולים? שלוש פעמים בשנה בערך אבל כשהייתי קטנה לא הייתי חולה בכלל (עד כיתה ו'). מתי הפעם האחרונה שהייתם חולים? לא זוכרת
לכמה זמן זה היה? ... חולים בדרך כלל בחורף או לא דווקא? נראה לי שבדרך כלל בחורף למרות שלפעמים גם בקיץ פעם הייתה לכם מחלה גדולה יותר משפעת? כן, מחלת הנשיקה
מה הזמן הארוך ביותר בו הייתם חולים? חודשיים - מחלת הנשיקה
אוהבים להיות חולים? לא ממש אבל לפעמים כן. למה? כי אני מפסידה יותר מידי דברים וזה גם כואב לפעמים ולא נעים אבל לפעמים אני צריכה קצת מנוחה, שעות שינה. רוצים עכשיו להיות חולים? ממש ממש לא!!!!!!!! למה? קפוארה.
ומבחנים..
כשאתם חולים, מה חברים שלכם עושים? מתקשרים לשאול איך אני מרגישה ומכתיבים שיעורים, כשהייתי חולה במחלת הנשיקה שתי חברות שלי הכינו לי ברכה ובאו לבקר וקנו לי מתנה
חודש שלם רק שכבתי במיטה (הפסדתי את כל חופשת פסח) ואחרי זה חודש היה אסור לי להתאמן
וגם כשסיימתי עם זה התחלתי להיות חולה הרבה יותר. עד אז לא היה לי חום יולתר גבוה מ37.5

../images/Emo216.gif../images/Emo71.gifבוהו.

כל כמה זמן בערך אתם נהיים חולים? לא יודעת. אני לא חולה הרבה.. בדר"כ זה איזה כאבי ראש מתמשכים או בטן.. מתי הפעם האחרונה שהייתם חולים? לא זוכרת. אבל עכשיו אני לא ממש מרגישה טוב
לכמה זמן זה היה? נממ. בינתיים זה מתמשך כבר 3 ימים. חולים בדרך כלל בחורף או לא דווקא? בדר"כ בחורף. פעם הייתה לכם מחלה גדולה יותר משפעת? כן. [נראלי זה יותר גדול משפעת
] מה הזמן הארוך ביותר בו הייתם חולים? הממ. חודש וחצי אני חושבת ><" אוהבים להיות חולים? לא למה? כי זה הרגשה חרא. רוצים עכשיו להיות חולים? אני לא רוצה להיות חולה. אני רוצה להראות חולה ולהגיד לאמאבא שאני חולה ולהבריז מבצפר. למה? כי אין לי כוח;; כשאתם חולים, מה חברים שלכם עושים? שומדבר.

Nataly B

New member
עונה.

כל כמה זמן בערך אתם נהיים חולים? פעם השנה במעבר עונות (לפעמים פעמיים) מתי הפעם האחרונה שהייתם חולים? תחילת השביתה לכמה זמן זה היה? שבוע חולים בדרך כלל בחורף או לא דווקא? במעבר עונות פעם הייתה לכם מחלה גדולה יותר משפעת? כן מה הזמן הארוך ביותר בו הייתם חולים? יום אוהבים להיות חולים? לא למה? כי אני מרגישה ממש רע ואני שונאת את זה. רוצים עכשיו להיות חולים? לא למה? למה לרצות להיות חולה? =\ כשאתם חולים, מה חברים שלכם עושים? מתקשרים כל יום ודואגים

מחלות

כל כמה זמן בערך אתם נהיים חולים? כל יום בערך מתי הפעם האחרונה שהייתם חולים? עכשיו לכמה זמן זה היה? עוד לא נגמר, אבל זה מיום שישי חולים בדרך כלל בחורף או לא דווקא? לאו דווקא פעם הייתה לכם מחלה גדולה יותר משפעת? כן, והיא עדיין מה הזמן הארוך ביותר בו הייתם חולים? אממ אם השעלת זה נחשב אז עוד מעט 5 חודשים אוהבים להיות חולים? לא למה? כי זה מעצבן רוצים עכשיו להיות חולים? ראו תשובה מס' 2 למה? כשאתם חולים, מה חברים שלכם עושים? יונתן בא וזהו בערך

shaharrr53

New member
עונה.

כל כמה זמן בערך אתם נהיים חולים?פעם בכמה שנים נראה לי
מתי הפעם האחרונה שהייתם חולים?3 שנים לכמה זמן זה היה?3 ימים חולים בדרך כלל בחורף או לא דווקא?זה די מהחורף,המעבר מהקיץ לחורף וזה
פעם הייתה לכם מחלה גדולה יותר משפעת?לא D: מה הזמן הארוך ביותר בו הייתם חולים?3 ימים אוהבים להיות חולים?לא למה?נו כי זה לא טוב
רוצים עכשיו להיות חולים?לא למה?כי זה לא טוב
כשאתם חולים, מה חברים שלכם עושים?סתם עצלנים
תרגישו טוב! -גם את|BU|

ליאל44

New member
עונה

כל כמה זמן בערך אתם נהיים חולים? בחורף בעיקר יש לי אלרגיה לחורף. מתי הפעם האחרונה שהייתם חולים? לפני המון זמן. לכמה זמן זה היה? לכמה שבועות. חולים בדרך כלל בחורף או לא דווקא? חולים בד''כ בחורף. פעם הייתה לכם מחלה גדולה יותר משפעת? לא. מה הזמן הארוך ביותר בו הייתם חולים? שבוע. אוהבים להיות חולים? כן/לא- למה? כן- בגלל הפינוקים. ולא- בגלל המחלה עצמה. רוצים עכשיו להיות חולים? חח לא. למה? כי ככה כי זה מעצבן. כשאתם חולים, מה חברים שלכם עושים? חח נממ.. מביאים לי שיעורים??

דנטל

New member
עוד

כל כמה זמן בערך אתם נהיים חולים? חצי שנה בערך מתי הפעם האחרונה שהייתם חולים? חודש לכמה זמן זה היה? כמה ימים חולים בדרך כלל בחורף או לא דווקא? בחילופי העונות פעם הייתה לכם מחלה גדולה יותר משפעת? כן מה הזמן הארוך ביותר בו הייתם חולים? 3 חודשים אוהבים להיות חולים? לא למה? כי זה כואב ומתיש רוצים עכשיו להיות חולים? לא למה? כי זה כואב ומתיש כשאתם חולים, מה חברים שלכם עושים? כלום

anna the best

New member
בריאות ../images/Emo105.gif../images/Emo184.gif../images/Emo184.gif

כל כמה זמן בערך אתם נהיים חולים? כל חורף בערך... מתי הפעם האחרונה שהייתם חולים? לפני... חודש לכמה זמן זה היה? שבוע-שבועיים חולים בדרך כלל בחורף או לא דווקא? דווקא כן
פעם הייתה לכם מחלה גדולה יותר משפעת? אבעבועות רוח. שנה שעברה
מה הזמן הארוך ביותר בו הייתם חולים? חודש? אוהבים להיות חולים? לא... מה יש לאהוב בזה? למה? מה למה?! רוצים עכשיו להיות חולים? מאוווווווווווווווווווווווד למה?
כשאתם חולים, מה חברים שלכם עושים? כשהיו לי אבעבועות שלחו לי אסמאס "איך את מרגישה" וכאלה. תרגישו טוב! גם את!

Rain must fall

New member
סאמר לאבין. ../images/Emo112.gif

כל כמה זמן בערך אתם נהיים חולים? לא יודעת. מתי הפעם האחרונה שהייתם חולים? אמ, אני די חולה עכשיו. לכמה זמן זה היה? יומיים. חולים בדרך כלל בחורף או לא דווקא? כן. פעם הייתה לכם מחלה גדולה יותר משפעת? לא. מה הזמן הארוך ביותר בו הייתם חולים? אני מניחה שכמעט שבוע.. אוהבים להיות חולים? תלוי עד כמה. למה? אני אוהבים את הפינוקים שסביב זה, ולא ללכת לבית ספר ^^ רוצים עכשיו להיות חולים? לא. למה? כי יש הרבה מתמטיקה
כשאתם חולים, מה חברים שלכם עושים? אומרים "תרגישי טוב"? ובאים לפעמים.. מתקשרים.

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif HAKOL כואב לי. (תרתי משמע.)

כל כמה זמן בערך אתם נהיים חולים? לא הרבה האמת. פעם בשנה אולי. מתי הפעם האחרונה שהייתם חולים?לא זוכרת,בטח בקיץ. אני סתם מצודדת עכשיו. לכמה זמן זה היה? שבוע בטח. חולים בדרך כלל בחורף או לא דווקא? בקיץ.
כן כן אני מוזרה. T_T פעם הייתה לכם מחלה גדולה יותר משפעת? צרבת?
מה הזמן הארוך ביותר בו הייתם חולים? שלושה שבועות. אוהבים להיות חולים? לא. למה? כי אני מרגישה חרא. רוצים עכשיו להיות חולים? האמת שכן. למה? העומס בלימודים וחרא מערכת יש לי מחר. אבל לא כי יש יומולדת שבוע הבא והשבוע אני חוגגת וחסר לי אם אני חולה XD כשאתם חולים, מה חברים שלכם עושים? כלום? תרגישו טוב! תודה,זקוקה לזה

סקר D: ../images/Emo109.gif

כל כמה זמן בערך אתם נהיים חולים?חצי שנה.. מתי הפעם האחרונה שהייתם חולים?לפני שבוע.
לכמה זמן זה היה?4 ימים. חולים בדרך כלל בחורף או לא דווקא?בחורף.. פעם הייתה לכם מחלה גדולה יותר משפעת?כן. מה הזמן הארוך ביותר בו הייתם חולים?3 שנים, והצטננות.. הכי הרבה זמן.. שבוע. אוהבים להיות חולים?לא ממש. למה?כי זה מעצבן. רוצים עכשיו להיות חולים?לא. למה?כי זה מעצבן. כשאתם חולים, מה חברים שלכם עושים? מתקשרים.. מבקרים..

עונה

כל כמה זמן בערך אתם נהיים חולים? אממ לעיתים רחוקות .. מתי הפעם האחרונה שהייתם חולים? עכשיו אני קצת לא מרגישה טוב אבל זה לא ממש נחשב .. אממ לא זוכרת מתי הפעם האחרונה לכמה זמן זה היה? ^^ חולים בדרך כלל בחורף או לא דווקא? אממ דווקא לא הכי .. כאילו לפעמים בחורף מהצטננויות וזה אבל בקיץ משום מה אני חותפת יותר מחלות פעם הייתה לכם מחלה גדולה יותר משפעת? כע מה הזמן הארוך ביותר בו הייתם חולים? חודש + אוהבים להיות חולים? לא למה? כי .. נגיד ביום שיש לימודים .. במיוחד עכשיו שזה מאוד לחוץ לי שהכול יהיה אצלי .. אז אין לי זמן לחלות <בדיוק היום אמרתי את זה לאמא שלי> ואני שונאת להשלים מאחרים .. וגם אני עובדת ואם אני יהיה חולה זה ירד לי מהמשכורת .. וגם כשחולים אולי זה כיף לקחת מנוחה מהכול וזה אבל אח"כ צריך להדביק את כולם <בקצב לא במחלות> וזה קשה .. לי לפחות .. וחוץ מזה אני לא אוהבת ת'הרגשה של להיות חולה .. למרות שהרבה נזכרים בי פתאום ומתקשרים לראות מה מצבי
רוצים עכשיו להיות חולים? לא למה? בגלל מה שפירטתי למעלה ^^ כשאתם חולים, מה חברים שלכם עושים? תלוי מי .. חח הרוב נותנים צומי חח אומרים תרגישי טוב וזה ..

עונה ../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

כל כמה זמן בערך אתם נהיים חולים? לא יודעת מתי הפעם האחרונה שהייתם חולים? עכשיו אני נורא מצוננת לכמה זמן זה היה? לא יודעת כמה זמן זה יימשך חולים בדרך כלל בחורף או לא דווקא? עונות מעבר יותר, נראה לי. פעם הייתה לכם מחלה גדולה יותר משפעת? כן מה הזמן הארוך ביותר בו הייתם חולים? לא יודעת אוהבים להיות חולים? תלוי למה? לפעמים זה כיף כי כולם פתאום מתייחסים אלייך שונה ועושים בשבילך הכל ומביאים לך הכל וזה כיף כזהD: אבל זה תלוי ברמת הכאב שעוברים
רוצים עכשיו להיות חולים? לא למה? למי יש זמן לזה!? עם כל הלימודים והברגויות שיהיו והכל הכל. אין לי זמן!!111 כשאתם חולים, מה חברים שלכם עושים? כלום

Damn Regret

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo152.gif

כל כמה זמן בערך אתם נהיים חולים? בין 4-6 חודשים. מתי הפעם האחרונה שהייתם חולים?ראש השנה. לכמה זמן זה היה?שבוע. חולים בדרך כלל בחורף או לא דווקא?לפעמים כן לפעמים לא פעם הייתה לכם מחלה גדולה יותר משפעת?שהייתי קטן מה הזמן הארוך ביותר בו הייתם חולים?שבוע נראלי אוהבים להיות חולים?לאממש למה?כי זה דיי סיוט להיות תקוע בסלון עם טונה שמיכות, מתחיל להיות חם בשביל מסויים
רוצים עכשיו להיות חולים?לא למה?ככה כי דווקא שאני אהיה חולה יתחיל לרדת גשם ואז לא יצא לי לצאת החוצה. מרפי מעצבן.
כשאתם חולים, מה חברים שלכם עושים? מוסרים במסנ [וזה] תרגיש טוב, ומי שיכול בא גם להגיד.
תרגישו טוב! תודה?

חח הסקר האולטימטיבי בשבילי ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

כל כמה זמן בערך אתם נהיים חולים? חח אני ת-מ-י-ד חולה מתי הפעם האחרונה שהייתם חולים? חח ברגע זה לכמה זמן זה היה? חחח כבר 3 חודשים בערך חולים בדרך כלל בחורף או לא דווקא? חחח בחורף יותר, אבל תמיד תמיד פעם הייתה לכם מחלה גדולה יותר משפעת? אממ יש לי שפעת 3 שנים, זה נחשב? אהה בעצם כן שהייתי קטנה אז הייתי בבית חולים וכאלה מה הזמן הארוך ביותר בו הייתם חולים? חח 3 שנים בערך אוהבים להיות חולים? ממש לא למה? כי נמאס לי רוצים עכשיו להיות חולים? אני חולה, וזה לא כיף למה? כי זה מגעיל כשאתם חולים, מה חברים שלכם עושים? כלום חח מה יש להם לעשות? קנו לי ליומולדת בקבוק חם וטישו, זה נחשב? תרגישו טוב! תודה

אספיר85

New member
נושא להודעה../images/Emo54.gif

כל כמה זמן בערך אתם נהיים חולים? בחורף ובאביב מתי הפעם האחרונה שהייתם חולים? עכשיו לכמה זמן זה היה? לשבוע וחצי בערך חולים בדרך כלל בחורף או לא דווקא? כן ובאביב. פעם הייתה לכם מחלה גדולה יותר משפעת? אבעבועות רוח מה הזמן הארוך ביותר בו הייתם חולים? לא יודעת אוהבים להיות חולים? לא למה? כואב רוצים עכשיו להיות חולים? אני כבר חולה למה? ככה כשאתם חולים, מה חברים שלכם עושים? נהיים גם חולים

עונה :)

כל כמה זמן בערך אתם נהיים חולים? כל שנה בערך. מתי הפעם האחרונה שהייתם חולים? היום,אני חולה מיום ראשון. לכמה זמן זה היה? חמישה ימים בערך,היום אני מרגישה הרבה הרבה יותר טוב. חולים בדרך כלל בחורף או לא דווקא? בדר"כ בחורף. פעם הייתה לכם מחלה גדולה יותר משפעת? כן מה הזמן הארוך ביותר בו הייתם חולים? חודש אני חושבת. אוהבים להיות חולים? לא. למה? לא נחמד,למרות כל הצומי חח. רוצים עכשיו להיות חולים? לא. למה? כי אני כבר חולה. כשאתם חולים, מה חברים שלכם עושים? לא בטוחה שיש דבר כזה חברים בכלל.

למעלה