סכמ"ש

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif סכמ"ש ../images/Emo6.gif

השבוע במילה אחת: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: פאדיחת השבוע: ציטוטים: :שיר השבוע מאכל השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: התחדשות השבוע: תוכניות לשבוע הבא: ותמיד תזכרו שאסור לקחת סוכריות מאנשים זרים
-תראו מה קורה לאנשים שנראים כמו קיפוד ולוקחים ממתקים מאנשים זרים ==> אתן לא רוצות להראות ככה XD

../images/Emo85.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifמסתכמ"שת../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

השבוע במילה אחת
קצר ..
דבר טוב שקרה השבוע
הבראתי :] קיבלתי 92 בבוחן באנגלית [[[: לא הייתי בבית ספר 4 ימים
דבר רע שקרה השבוע
אחי חולה במחלת הנשיקה ]: קיבלתי 62 במבחן באנגלייתתתת ]: - טוב נו כל הכיתה קיבלה ציונים גרועים .. הייתי חולה ]:
פאדיחת השבוע
ציטוטים
ילדה: "מה השם משפחה של גל ממן?"
שיר השבוע
mcfly
pov no worries hypnotise transylvania i wanna hold you ignoranse simple plan - save you simple plan - end 30 seconds to mars - from yasterday slipknot - dead memories Holiday - Green Day red hot chili peppers - cant stop
מאכל השבוע
מרק כובעים
[משהו טעים]
ספר/סרט/סדרת השבוע
פלקון ביץ' ארתור זואי 101 דרייק וג'וש לחיות עם דרק רומיאו 2 האח הגדול הישרדות 8 [אמריקאי] שבוע סוף סופר מאסיביים משתגעים על מרי סיפוריי נרניה - המכשפה וארון הבגדים
תמונת השבוע
מקפליי
התחדשות השבוע
תוכניות לשבוע הבא
3 מבחנים בשבוע ]: + בוחן ]: לקנות סוף סוף כרטיסים לסימפל פלאן
שיהיה פוסטר של מקפליי בראש אחד .. הם עוד פעם מתחריםםם :]]]] לקנות 2 ג'יגה לפלאפון
ללכת לראות את הסרט עם ג'יימס בונד :]

MEyTi L O

New member
הייהיי שם פגשתי אותו ולא יצאה מזה תמונה../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifיאיי מק' שוב מתחרים לפוסטר ../images/Emo9.gif

את יודעת אולי מה המספר של הפוסטר ? כדי שאני יצביע חח
זה למספר 8686 נכון ?

../images/Emo85.gif כן למספר 8686 ../images/Emo27.gif

אם את מנויה לכתוב: פוס 2, שם + שם משפחה אם את לא מנויה: טר 2, שם + שם משפחה

השבוע שלי

השבוע במילה אחת: סבבה אגוזים דבר טוב שקרה השבוע: -אני וחברה שלי הלכנו למורה שלי לאומנות
הכנו פנקיקים ושתינו תה וציירנו חח היה מה זה כיף...ואני ושריתוש המורה שלי למתמטיקה עשינו שטויות על הדשא חחחחח יש לי את זה מצולם...
- ראיתי סרט מהמםםםםםםם ומקסים שהכינו לי(
) -הצלחתי לגדל ציפורניים!!! (זה מאוד עוזר לפתוח קלמטינות
) -חברה שלי עברה טסט
עכשיו יש מי שיסיע אותנו
דבר רע שקרה השבוע: מחר מבחן בספרות וזה הולך לגזול לי את כל יום שבת! פאדיחת השבוע: ציטוטים: :שיר השבוע: שירים של MIKA מאכל השבוע: החטיפי אנרגיה האלה של נטיור ואלי
זה טעים... ספר/סרט/סדרת השבוע: האמת העירומה
, החיים זה לא הכל, וראיתי אתמול סרט ממש יפה -"ספנגליש" וכמובן סרט היומולדת שליייי תמונת השבוע: מה שטל חברה שלי עשתה לי בשיער (זה צמה ואספנו פרחים והיא שזרה בתוכה) התחדשות השבוע: הגיעו אלי איכשהו כמה סצוורי בנים כאלה נוחים
תוכניות לשבוע הבא: יומולדת לחברה שלי, ביקור בבית משפט מהבצפר
בנצרת אומנם אבל שיהיה
ותמיד תזכרו שאסור לקחת סוכריות מאנשים זרים -תראו מה קורה לאנשים שנראים כמו קיפוד ולוקחים ממתקים מאנשים זרים ==> אתן לא רוצות להראות ככה XD אל תדאגי יש לי סוכריות בבית
שבוע טוב!

MEyTi L O

New member
אני היחידה שהפורום לא עבד לה 3 ימים ? :-O

דפקתי את החפירה של החים בסכמ"ש ופתאום זה לא שולח לי ומאז לא עובד לי הפורום:| קייייייצר .. אני חייבת לציין שזה החורף הכי גרוע שיש !!
העיקר אני מחכה לו שנה !
השבוע במילה אחת: חביב ביותר
דבר טוב שקרה השבוע: חברה שלי באה אליי ברביעי , הלכנו לרופא , הלכנו אליה ואז הלכנו להתפרע בקניון גבעתיים + הייתה חתונה לבת דודה שלי
דבר רע שקרה השבוע: היה לי מבחן באזרחות בחמישי ולא התכוננתי כי כתוב לי שזה בכלל שבוע הבא :| וגם הלכתי לרופאה שתוריד לי את הגשר והיא אמרה שהם בדיוק עברו מקום ואין לה דבק להדביק לי את הקיבוע אז היא לא יכולה להוציא לי את הגשר ! כאילו חיכיתי שם שעה !! שעה ( אחרי השעה שהייתי אמורה להיכנס ) סתם ! הם לא יכלו להתקשר להגיד לי שאין דבק אז לא לבוא ?! איפ איתם
פאדיחת השבוע: זה לא כזה פאדיחה .. זה סוג של .. אני וחברה שלי מתהלכות בקניון ובאפעל וזאת כל מה שהיא חושבת היא צועקת ! ילדה קטנה ומסכנה התלבשה כמו זונה והיא הלכה לידינו .. פתאום חברה שלי צועקת " שרמוווווווווטה ! " וילד אכל לבד והיא כזה " אוי הוא בדד המסכן ! " והוא כמעט בוכה
ומוכר אחר לא עשה לה את הקרפ טוב אז היא ישר " הוא לא יודעת להכין טוב שימצא עבודה אחרת ! " והוא עומד מילימטר ממנה
ציטוטים: אבא שלי הסיע אותי , את חברה שלי ו - 2 אחים שלי לרופא ומשם לבית של חברה שלי והוא שאל אותה איפה לפנות אז היא עושה לו " פה תפנה ישר " והטון שהיא אמרה את זה הרג אותי !
עכשיו זה חלק משיחת טלפון שלי ושל אותה אחת - אני והיא דיברנו שיחה רגילה עד שהיה מישהו בדלת
אלמוג : " רגע יש מישהו בדלת .. " * הלכה לבדוק * אלמוג : " חזרתי " אני : " שלום " אלמוג : " היי .. מי מדברת ? " אני : " שלומית מחברת ה .. אממ ... " אלמוג : "איזה חברה ?!?!?!?! " אני : "רגע מה את מלחיצה ?! שחכתי
XD " אלמוג : " איזה חברה ?!?!?! " אני : " מחברת ............. בזק !!! חה בזק שתקייי ! " אלמוג : " יופי מית> < מה רצונך ? " אני : "אני רוצה לעניין אותך במבצע שיש לנו " אלמוג : " מה את מדברת ?! עזבי מבצע ! אני באה עכשיו לעבוד אצלכם ! "
שיר השבוע: Save You - Simple Plan
מאכל השבוע: טוסט של בצפר
ספר/סרט/סדרת השבוע: אני אפעם לא זוכרת איך קוראים לסרט הזה
כמה פעמים שאני רואה אותו זה לא עוזר> <
תמונת השבוע:
התחדשות השבוע: אממממ .. עגילים + שרשת חדשים [ ? ]
תוכניות לשבוע הבא: מורידים לי את הגשר בע"ה

esterosh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קרועה את!!!

אחלה חפירה. אבל מסכן הילד..היא הרסה לו עכשיו את החיים..בגללה הוא יצטרך ללכת לטיפול פסיכולוגי

MEyTi L O

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

שלחנו כבר מלא לטיפול
חכי עכשיו אני אעבוד במשמר האזרחי .. מואעהאעאעהאעהאעה

למעלה