אני היחידה שהפורום לא עבד לה 3 ימים ? :-O
דפקתי את החפירה של החים בסכמ"ש ופתאום זה לא שולח לי ומאז לא עובד לי הפורום:| קייייייצר .. אני חייבת לציין שזה החורף הכי גרוע שיש !!
העיקר אני מחכה לו שנה !
השבוע במילה אחת: חביב ביותר
דבר טוב שקרה השבוע: חברה שלי באה אליי ברביעי , הלכנו לרופא , הלכנו אליה ואז הלכנו להתפרע בקניון גבעתיים + הייתה חתונה לבת דודה שלי
דבר רע שקרה השבוע: היה לי מבחן באזרחות בחמישי ולא התכוננתי כי כתוב לי שזה בכלל שבוע הבא :| וגם הלכתי לרופאה שתוריד לי את הגשר והיא אמרה שהם בדיוק עברו מקום ואין לה דבק להדביק לי את הקיבוע אז היא לא יכולה להוציא לי את הגשר ! כאילו חיכיתי שם שעה !! שעה ( אחרי השעה שהייתי אמורה להיכנס ) סתם ! הם לא יכלו להתקשר להגיד לי שאין דבק אז לא לבוא ?! איפ איתם
פאדיחת השבוע: זה לא כזה פאדיחה .. זה סוג של .. אני וחברה שלי מתהלכות בקניון ובאפעל וזאת כל מה שהיא חושבת היא צועקת ! ילדה קטנה ומסכנה התלבשה כמו זונה והיא הלכה לידינו .. פתאום חברה שלי צועקת " שרמוווווווווטה ! " וילד אכל לבד והיא כזה " אוי הוא בדד המסכן ! " והוא כמעט בוכה
ומוכר אחר לא עשה לה את הקרפ טוב אז היא ישר " הוא לא יודעת להכין טוב שימצא עבודה אחרת ! " והוא עומד מילימטר ממנה
ציטוטים: אבא שלי הסיע אותי , את חברה שלי ו - 2 אחים שלי לרופא ומשם לבית של חברה שלי והוא שאל אותה איפה לפנות אז היא עושה לו " פה תפנה ישר " והטון שהיא אמרה את זה הרג אותי !
עכשיו זה חלק משיחת טלפון שלי ושל אותה אחת - אני והיא דיברנו שיחה רגילה עד שהיה מישהו בדלת
אלמוג : " רגע יש מישהו בדלת .. " * הלכה לבדוק * אלמוג : " חזרתי " אני : " שלום " אלמוג : " היי .. מי מדברת ? " אני : " שלומית מחברת ה .. אממ ... " אלמוג : "איזה חברה ?!?!?!?! " אני : "רגע מה את מלחיצה ?! שחכתי
XD " אלמוג : " איזה חברה ?!?!?! " אני : " מחברת ............. בזק !!! חה בזק שתקייי ! " אלמוג : " יופי מית> < מה רצונך ? " אני : "אני רוצה לעניין אותך במבצע שיש לנו " אלמוג : " מה את מדברת ?! עזבי מבצע ! אני באה עכשיו לעבוד אצלכם ! "
שיר השבוע: Save You - Simple Plan
מאכל השבוע: טוסט של בצפר
ספר/סרט/סדרת השבוע: אני אפעם לא זוכרת איך קוראים לסרט הזה
כמה פעמים שאני רואה אותו זה לא עוזר> <
תמונת השבוע:
התחדשות השבוע: אממממ .. עגילים + שרשת חדשים [ ? ]
תוכניות לשבוע הבא: מורידים לי את הגשר בע"ה