סכמ"ש

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif סכמ"ש ../images/Emo6.gif

השבוע במילה אחת : איך עבר יום כיפור: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: דבר מצחיק שקרה השבוע: דבר הזוי שקרה השבוע: שיר השבוע: ציטוטים: אדם השבוע: פאדיחת השבוע: תמונת השבוע: תכנונים לשבוע הבא: אני פשוט חייבת ===>
יאללה להסתכמ"ש פדלאות

../images/Emo85.gif מסכמת ../images/Emo3.gif

השבוע במילה אחת : מצחיק
איך עבר יום כיפור: בערב\לילה היה כיף ומצחיק ! אח"כ ישנתי עד כמעט סוף הצום [חצי שעה לפני קמתי] והרגשת רע מאודמאוד ! דבר טוב שקרה השבוע: הצטרפו אלינו עוד 2 בנים בני 17 לאיילת
[סופשבוע הבא] היה חופשש
דבר רע שקרה השבוע: ----------------------------------------- דבר מצחיק שקרה השבוע: האח הגדול - תוכנית קורעת ביותר
כשיצאתי בליל יום כיפור צחקתי מלאמלאמלא
דבר הזוי שקרה השבוע: כשיצאתי עם הכלבה שלי וראיתי איזה ילד אחד עם כלב והוא התחיל לחייך אליי ואני כזה מחייכת ולא הבנתי מה הוא רוצה ממני
שיר השבוע: יש כ"כ הרבה וואי אבל שיהיה שוב
not along - mcfly ציטוטים: לאון מהאח הגדול : "תולי חתלתולי [לשי] .... איך יודעים שמתאהבים? " שי מהאח הגדול : "מרגישים " לאון מהאח הגדול: "אז אני מתחיל להתאהב .... סתםם חהחה D: " אדם השבוע: my littel dogi
פאדיחת השבוע: אממ לא נראה לי שהיה
תמונת השבוע:|סדגש כ"כ עפר
תכנונים לשבוע הבא: מפגש עם פורום מקפליי
איילת שלושה ימיםם ייאאייי
חופשש :]]] בונים סוכה
ו ... זהוו תהנוו

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif ואז עוד אומרים שאני צריכה גמילה מטוקיו

XD שבוע טוב

../images/Emo85.gif חהחה שבוע טוב ../images/Emo23.gif

אני מכירה את מקפליי רק שלושה חודשים בערך :] ואני ממש מכורה
חהחה

מסתכמשת

השבוע במילה אחת : ארוך איך עבר יום כיפור: משעמם דבר טוב שקרה השבוע: סגרנו טיסה לברצלונההה דבר רע שקרה השבוע: יותר מידי ימים בבית
מסקנה- לא להבריז
דבר מצחיק שקרה השבוע: מיטל, בת דודה שלי, היא דבר מצחיק
דבר הזוי שקרה השבוע: קרה אבל לא לי שיר השבוע: הזמן עושה את שלו-אברהם טל ציטוטים: יואווו מלא מטב"ע חרשתי על כל הקלטות שלי!!
היה כיף תכנונים לשבוע הבא: חופש, ברצלונה!!!! יומולדת!!!!!

למעלה