איזה תמונה../images/Emo99.gif
דבר טוב שקרה השבוע: אתמול - היה הכי מצחיק בעולם !! דבר רע שקרה השבוע: אתמול - היה הכי מבאס בעולם !!
דבר מצחיק שקרה השבוע: בעבודה של ההורים שלי כולם מנסים להיות נחמדים והם מדברים לעצמם ומספרים לי בדיחות לא מצחיקות ! למשל חיפשתי בול ושמצאתי אותו עובד אחד בא אליי "מצאת את הבולבול ? " ואני כזה מסתכלת עליו - | : ציטוטים: ישראל הגיע עם המונית אז אמרתי לו : " ישראל אני רוצה ילד עכשיו ! עכשיו ! עכשיו ! עכשיו ! (ככה שנה) " " מצטער נגמרו לי הזרעים " הוא הרג אותיי !!
=================== ראיתי את בנצוק [
] והוא ישב עם משהו כזה וקפתי על התחת והתקרבתי אלי ואמרתי לו : " בנצוק אפשר לנשק אותך ?
" " ברור ! " * מנסה לנשק אותו * "אולי תחבק אותנו [ הייתי עם חברה ( זאת שכתבה כאן ) ] ויהיה לנו יותר קל להגיע ?
" "האא ! בכיף !! " ואז הוא דפק לנו חיבוק , נישקנו אותו , חיבקתי אותו והלכנו
ויש עוד מלאמלאמלא ציטוטים אבל אין לי כוח לחפור
שיר שבוע: Simple Plan - I'd do anything אדם השבוע: בנצוק
התחדשות השבוע:
תמונת השבוע:
יום השבוע: חמישי תכנונים לשבוע הבא: ללכת לכוכב נולד בע"ה מה עם פאדיחת השבוע ?! הא ?! הא ?! האאאאא ?! היו לי כל-כך הרבה ! טוב אני אספר 2 : 1) הלכתי לקחת קרח מגלידריה שליבי , ישראל וכרמל ישבו בה עם חברה שפגשתי שם .. עכשיו ישראל לא הוריד מאיתנו את העיניים ( ככה היא אמרה ) ואני כולי רוקדת ומחכה את ישראל וליבי ומתנהגת כרגיל כמו נעל [
] עכשיו פתאום היא עושה לי " מיתר ? הם מסתכלים עלינו ! וליבי וישראל במיוחד " ואני התחלתי לצחוק כמו מפגרת ואני שומעת אותם צוחקים מזה בחוץ . ואז יצאנו החוצה והגלידריה הייתה גבוהה ולא שמתי לה ושיצאתי כמעט נפלתי ( כי זה היה גבוה ולעבור לנמוך וזה ..
) ואני וחברה שלי מתפוצצות מצחוק וישראל עושה לי " מה קורה נזזזז'מה ? הכל בסדר ? " וליבי הסתכל עליי בשוק
2) הייתי במזרקות כי היה נורא חם ורציתי להתרענן וצילמו אותי בווידיאו ושמצלמים אותי בווידיאו אני מתחילה להתחרפן ! ואני קופצת ממזרקה למזרקה וזה היה לפני הקרח הם היום במסעדה ליד והוא הסתכלו עליי ( ועל חברות שלי ) כזה מוזר ! והיו שם איזה 10 ילדים קטנים וערומים