יש נסטי חדש. והוא לא רע.
G Grey Faerie New member 1/6/07 #11 אבל למה לתקוע אננס אננס זה דוחה|: בכל מצב. |: חוץ מאולי בארטיק, וגם זה תלוי. זה כמו מלון|: ואבטיח|: איכס. מיץ אבטיח. זה ממש דוחה. פאק, יש לי בחילה חחח
אבל למה לתקוע אננס אננס זה דוחה|: בכל מצב. |: חוץ מאולי בארטיק, וגם זה תלוי. זה כמו מלון|: ואבטיח|: איכס. מיץ אבטיח. זה ממש דוחה. פאק, יש לי בחילה חחח
M m i c k e y 15 New member 1/6/07 #12 אוחחח כל הזמן אני רואה כל התלמידים בקפיטריה עם הנסטי הזה..מה כל כך טעים בזה?! חח זה מגעיל... מים ח אני אוהבת רק מים..הכי בריא!
אוחחח כל הזמן אני רואה כל התלמידים בקפיטריה עם הנסטי הזה..מה כל כך טעים בזה?! חח זה מגעיל... מים ח אני אוהבת רק מים..הכי בריא!
ג גליזה New member 1/6/07 #13 ../images/Emo31.gif אלו בטעם תפוח ולא זוכרת מה עוד, כביכול, לא משהו בכלל מים רגילים הכי טובים, במקרה שכבר שותים מים
../images/Emo31.gif אלו בטעם תפוח ולא זוכרת מה עוד, כביכול, לא משהו בכלל מים רגילים הכי טובים, במקרה שכבר שותים מים
B bAruLi New member 1/6/07 #17 ../images/Emo12.gif מים בטעם תפוח/אפרסק זאת ממש שליטה ../images/Emo3.gif התפוח הכי