טוב שיהיה. אבל זה רק כי אין לי כוח להתווכח.
א אסי סרחנה בנשמה New member 2/4/06 #7 תמיד ידעתי שאת אוהבת את../images/Emo194.gif בורא עולם!!! יו זה אומר שאת תביאי איזה 200 ילדים והיו בארץ ילדים חצילים קטנים?! יויו חוחווווווווווווווווווווווווווו
תמיד ידעתי שאת אוהבת את../images/Emo194.gif בורא עולם!!! יו זה אומר שאת תביאי איזה 200 ילדים והיו בארץ ילדים חצילים קטנים?! יויו חוחווווווווווווווווווווווווווו
א אסי סרחנה בנשמה New member 2/4/06 #11 ../images/Emo2.gif אני בהריון! מינאי!../images/Emo194.gif והוא לא רוצה לקחת אחריות על התינוק שלנו הוא כזה גס רוח!! תשא בתוצאות ינאי!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
../images/Emo2.gif אני בהריון! מינאי!../images/Emo194.gif והוא לא רוצה לקחת אחריות על התינוק שלנו הוא כזה גס רוח!! תשא בתוצאות ינאי!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
א אאייתתממרר New member 2/4/06 #33 וואו... מה קורה לך ז'קליל! עבדו עלינו. ואתה עובד עלינו שמה שעבדו עלינו היה נכון ונגמר? אוף הסתבכתי... קיצור, יצאת גיי...
וואו... מה קורה לך ז'קליל! עבדו עלינו. ואתה עובד עלינו שמה שעבדו עלינו היה נכון ונגמר? אוף הסתבכתי... קיצור, יצאת גיי...
א איתמר זלק New member 2/4/06 #34 כן אני יודע../images/Emo122.gif אממ אופס כאילו אני לא יודע אבל קראתי את זה רק לפני כמה דקות קיצר קראתי את זה רק ב 00:05 בתאריך 02/04/06
כן אני יודע../images/Emo122.gif אממ אופס כאילו אני לא יודע אבל קראתי את זה רק לפני כמה דקות קיצר קראתי את זה רק ב 00:05 בתאריך 02/04/06
א אפרת P New member 2/4/06 #36 הקאת את המוח.../images/Emo112.gif מצאתי אותו על הרצפה של השירותים. בדיוק הסתובבתי שם עם מיקרוסקופ כדי לבדוק אילו חיידקים תקפו אותך. אחד באפריל!!! טה נהנה
הקאת את המוח.../images/Emo112.gif מצאתי אותו על הרצפה של השירותים. בדיוק הסתובבתי שם עם מיקרוסקופ כדי לבדוק אילו חיידקים תקפו אותך. אחד באפריל!!! טה נהנה
ס סוריקטה1 New member 2/4/06 #38 ../images/Emo121.gifכשהקאתי מצאתי את המעיים של ג'ימבו... מצצתי חזק מדי. 2 באפריל חעחעחעחעחעחעחע את מכירה אותי, לא משנה מה התאריך אני אעבוד עלייך. מואהאהאה.
../images/Emo121.gifכשהקאתי מצאתי את המעיים של ג'ימבו... מצצתי חזק מדי. 2 באפריל חעחעחעחעחעחעחע את מכירה אותי, לא משנה מה התאריך אני אעבוד עלייך. מואהאהאה.