חדשה בפורוםD:

../images/Emo121.gifחדשה בפורוםD:

נה, אני מניחה שמאז שהייתי קטנה אהבתי את אלן ריקמן, רק שבתור ילדה-קטנה-בת-9-שרואה-הארי-פוטר-בדיבוב-לעברית לא ממש ידעתי להעריך את זה. אבל עם השנים החיבה שלי לאלן התפתחה, עד שלפני חודשיים בערך היא הגיעה לנקודת שיא כשסוף סוף ראיתי את סוויני טוד והתאהבתי! [כמו כן, אני אובססיבית גם לג'וני דפ, טים ברטון והלנה בונהאם קארטר. וואלה, שלושת השחקנים האהובים עלי בסרט של הבמאי האהוב עלי. אפילו הצלחתי להתגבר על כמויות הדם.] ועכשיו אני וקרן התחלנו במסע הלראות-את-כל-הסרטים-שאלן-השתתף-בהם-כי-הוא-פשוט-שחקן-מדהים. 3> אז, אחרי החפירה הלא חשובה בשיט הזאת, אני אציג את עצמי: קוראים לי עטר, אני בת 16 וחצי ומשהו[ווטאברXD] וגרה בתל אביב. אז, לא ראיתי עדיין את כל הסרטים של אלן, אבל ראיתי כמה. ואני חייבת לציין שאלן בתור דג ממורמר זה פשט כל כך שולט
[כע, ראיתי את הסרט הזה פעמיים כשהייתי קטנה, עוד לפני שידעתי מי זה אלן ריקמן. למרות שאני חושבת שבפעם השנייה שראיתי אותו כבר ידעתי מי זה. סג.] אז... כן. D: התקבלוני?^^"

לא. ../images/Emo11.gif

עטרוש צ'אןןןן D:::
*אתם תראו, אני עוד אחייה את הפורום הזה. אולי.
* ועכשיו תעזרי לי להציף את השרשור תמונות.

queen106

New member
Fresh Blood../images/Emo190.gif

ברוכה הבאה!!!! בטח שנקבלך, עד עכשיו את עונה על מירב בקריטריונים לפורום אלן ריקמן... בתקווה להעיר את העניינים את מוזמנת להעלות תמונות (או "להציף"- כמו שהקולגות שלי מעדיפות) בכל מקרה, אם באלן עסקינן אז אני ממליצה לך לראות את הסרטים באים: "love actually" נמל אפל- "dark harbor" ולא לפספס את השריף מרוטינגהם (המכונה להלן נוטינגהם) בכל מקרה תרגישי בנוח להלות קישורים מעניינים וכל מה שעולה בדעתך....

queen106

New member
***תיקון קל ../images/Emo52.gif

להלות= לעלות
ועוד סרט ששכתי לציין אחד מהאהובים עליי: truly madly deeply....

אני ועטר עושות חפירה של הסרטים ביחד ../images/Emo9.gif

אז אני אענה גם בשמה: ראינו את הנמל ואת השריף, עכשיו את האהבות
יש לנו רשימה.
נ.ב- התמונה ששמת היא תמונת פורטרט או מאחד הסרטים? *ממש אוהבת תמונות פורטרט*

Foggie Day

New member
../images/Emo72.gifוואו השילוב הזה אשכרה תמיד הולך ביחד

כאילו אלן ריקמן ג'וני דפ טים והלנה
כל מי שאוהב את אלן אוהב גם את השאר זה כזה מצחיק... אני אמה דרך אגב בת 20 וסתם נדחפתי הרגע לפורום אחרי שלא כתבתי פה מלא זמן.. ובכלל..

לגמריי ../images/Emo98.gif

תידחפי, תידחפי. ותביאי איתך עוד.
לפורום הזה מגיע לחיות~!
(אקא, אני רוצה אנשים לחפור להם על כמה אלן סקסי. בואו בהמוניכם.)

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif

אני עדי, בת 18 וחצי (
) מקרית ביאליק... הממ תמצאי זמן פנוי ותראי סרטים, יש כמה נחמדים ביותר
(וכמה קצת פחות)XD enjoy your time!

למעלה