זה או זה ? מקווה שכולן יודעות איך משחקים XD מתמטיקה או אנגלית ? [כמה שאני מקורית XD ]
כ כרמלי6 New member 6/11/08 #1 ../images/Emo121.gif זה או זה ? מקווה שכולן יודעות איך משחקים XD מתמטיקה או אנגלית ? [כמה שאני מקורית XD ]
../images/Emo121.gif זה או זה ? מקווה שכולן יודעות איך משחקים XD מתמטיקה או אנגלית ? [כמה שאני מקורית XD ]
כ כרמלי6 New member 6/11/08 #3 ../images/Emo121.gif היסטוריה! גם בגלל שהמורה [הוא בן ] יפה ונחמד וגם בגלל שזה מעניין והמורה לתנ"ך מפחידה XD או ?
../images/Emo121.gif היסטוריה! גם בגלל שהמורה [הוא בן ] יפה ונחמד וגם בגלל שזה מעניין והמורה לתנ"ך מפחידה XD או ?
D dougie is my love New member 6/11/08 #5 ../images/Emo85.gif בנתיים מועדון לילה .. אולי עוד מעט שבוע סוף
D dougie is my love New member 6/11/08 #7 ../images/Emo85.gif טופי שחכתי ../images/Emo69.gif אממ לוס אנג'לס או ניו יורק ?
M MEyTi L O New member 6/11/08 #12 שניהם../images/Emo99.gif המשמר האזרחי או מכבי אש ? חהחה אני הולכת עכשיו למשטרה שיבדקו אם יש לי עבר פלילי ( שיט יתפסו אותי ! ) ואם לא אני אעבוד שם ( במסגרת המחוייבות האישית )
שניהם../images/Emo99.gif המשמר האזרחי או מכבי אש ? חהחה אני הולכת עכשיו למשטרה שיבדקו אם יש לי עבר פלילי ( שיט יתפסו אותי ! ) ואם לא אני אעבוד שם ( במסגרת המחוייבות האישית )
כ כרמלי6 New member 6/11/08 #13 ../images/Emo121.gif לא זה ולא זה XD אני בטוחה שיש לך עבר פלילי XD נממממ ... תפוח ירוק או אדום ?XXD
M MEyTi L O New member 7/11/08 #14 אדום וואי היה אחד המצחיקים במשטרה !! אתן תקגבלו הרבה חפירות ממני שאני אתחיל להתנדב שם אממממ .. Nokia 95 או Nokia 96 ( החדיש והמחודש ) ? לי יש את 95
אדום וואי היה אחד המצחיקים במשטרה !! אתן תקגבלו הרבה חפירות ממני שאני אתחיל להתנדב שם אממממ .. Nokia 95 או Nokia 96 ( החדיש והמחודש ) ? לי יש את 95