הקורבן

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif הקורבן ../images/Emo190.gif

מוחעחעחע כל מי שנרשמה פעם קודמת תעשו לי חיים קליפ ותרשמו את השמות שלכן ?
אני זוכרת אותם אבל אני לא בטוחה שזה נכון אז כדי שלא יהיו פדיחות XD בכל מקרה היום הקורבן היא [ואני לא עושה לפי הסדר שנרשמתן בו ד"א ] היא ... איך אני שונאת שועשים את זה XD טוב נוו הקורבן היא ספיר
הפציצו בשאלות

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif אוףף יצא לי ממש חרא מתח XD

טוב נוו פעם הבאה יהיה יותר טוב XD

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifשאלות ../images/Emo9.gif

אל תתייחסי לשאלות המפגרות שלי
1.מה המאכל האהוב עלייך ? 2.באיזה 5 ארצות היית רוצה לבקר ? 3.מתי התחלת לאהוב את עפר ? 4.מתי התחלת לאהוב את מקפליי ? 5. איזה מזל את ? 6.את מי את הכי אוהבת מהאח הגדול ? 7.מי היית רוצה שינצח באח הגדול ? 8.(אם יש לך הוט) את רוצה שתתחיל כבר העונה השניה של האי ? 9.מה את יותר מעדיפה חורף או קיץ ? 10.מי לדעתך יותר מוכשר דאג או עפר ?
11.איזה שיעור את הכי אוהבת ואיזה שיעור את הכי שונאת ? 12.באיזה מקצוע את הכי טובה ? 13.אם היית יכולה, לאיזה גיל היית רוצה לחזור ? 14.מה את מעדיפה טלנובלה בע"מ או האלופה? 15.שבוע סוף או מועדון לילה ? 16.מכל המודחים באח הגדול מי היית רוצה שיחזור ? חח זהו בנתיים

../images/Emo85.gif עונה ../images/Emo9.gif

1.מה המאכל האהוב עלייך ?
2.באיזה 5 ארצות היית רוצה לבקר ?קנדה , אנגליה , אוגנדה [יותר נכון איפשהו באפריקה] , ספרד , ארגנטינה . 3.מתי התחלת לאהוב את עפר ? אמ וואו לפני מלא זמן .. אממ משהו כמו לפני שש או חמש שנים .. 4.מתי התחלת לאהוב את מקפליי ? לצערי התחלתי לא מזמן - בתחילת החופש הגדול, למרות שראיתי את הסרט ג'סט מיי לאק לפניי שנתיים לא שמתי לב אליהם ]: , התחלתי לשמוע אותם כי ראיתי שהם כל הזמן מקום ראשון בראש1 . 5. איזה מזל את ? אני מזל גדי :] [כן, כן כמו הארי
] 6.את מי את הכי אוהבת מהאח הגדול ? אממ האמת שאני לא אוהבת אף אחד אבל אממ אם כבר אז את הבובלילים
7.מי היית רוצה שינצח באח הגדול ? עינב \ יוסי 8.(אם יש לך הוט) את רוצה שתתחיל כבר העונה השניה של האי ? אממ לא \: , אני עדיין מתגעגעת לקטנטנות בימיי פליפה , קמילה , לואיסנה ובנחמין
9.מה את יותר מעדיפה חורף או קיץ ? אממ חורף
10.מי לדעתך יותר מוכשר דאג או עפר ? אוףף לא יודעת ]: 11.איזה שיעור את הכי אוהבת ואיזה שיעור את הכי שונאת ? אממ אוהבת - רטוריקה שונאת - ערבית
12.באיזה מקצוע את הכי טובה ? וואי אין לי מושג אבל נראה לי שבאנגלית .. אני לא בטוחה בזה \: 13.אם היית יכולה, לאיזה גיל היית רוצה לחזור ? אממ כיתה א'
היה הכי קל והיה ממש מצחיק ! 14.מה את מעדיפה טלנובלה בע"מ או האלופה? טלנובלה בע"מ
15.שבוע סוף או מועדון לילה ? אממ מועדון לילה
, למרות שאממ שבוע סוף הולך ומשתפר אז .. יכול להיות שאני אשנה את דעתי
16.מכל המודחים באח הגדול מי היית רוצה שיחזור ? ונסה

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifאיזה כיף לך שאת מזל גדי ../images/Emo70.gif חח

גמאני התחלתי לאהוב את עפר מלפני 5 או 6 שנים אני לא זוכרת
יואו איך אני מתגעגעת לקטנטנות באמת
יש לי עוד שאלות אני יכולה לשאול ? חח

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifעוד שאלות ../images/Emo9.gif

1.מה הצבע המועדף עלייך? 2.יש לך מספר מזל ? [אם כן איזה?] 3.פגשת פעם מפורסם/מת שאת אוהבת ? 4.מהם ה-5 אייקונים של תפוז שאת הכי אוהבת
? 5.מה את מעדיפה הישרדות או האח הגדול ? 6.מה התוכנית שאת הכי אוהבת או שהכי אהבת ? וזהו חח

../images/Emo85.gifעונה ../images/Emo3.gif

1.מה הצבע המועדף עלייך?כחול 2.יש לך מספר מזל ? [אם כן איזה?] 8
3.פגשת פעם מפורסם/מת שאת אוהבת ?אממ אוהבת בערך .. ראיתי את גיא אריאלי שהיה את משחק החיים .. וראיתי אותו שוב אבל לא התלהבתי [מקרוב], ראיתי את עפר באירוע של האלופה 2 [באירוע של האלופה 1 הוא היה בלוס רנג'לס] אבל מרחוק ]]]: ועוד כמה אבל שאני לא אוהבת :| 4.מהם ה-5 אייקונים של תפוז שאת הכי אוהבת ?
,
,
,
ו -
5.מה את מעדיפה הישרדות או האח הגדול ?האח הגדול
, גם בגלל שאהבתי יותר וגם בגלל שהישרדות היה מכור \: 6.מה התוכנית שאת הכי אוהבת או שהכי אהבת ?וואי קשה
יש כ"כ הרבה :]] אהבתי מאודמאוד את טב"ע , אממ מועדון לילה
האח הגדול ויש עוד מלאמלא כמו: ארתור , זואי 101 וועודד

למעלה