דיבוק צא

חוף 1

New member
../images/Emo121.gif דיבוק צא

אני קורא לכל חברי הפורום הפעילים ולא פעילים לעשות יד אחת ולהוציא את השינאה והגועל שנוצרו בקירבנו (שרונה 10,dnss ועוד כל מיני אנשים. אני קורא לכם החברים לראות כי יש אנשים שרואים דברים מנקודת מבט של שנאה ורוע כי זה הדבר היחידי שאליו הם הורגלו לאנשים כאלה אין לו המקום הכי קטן בפורום כמו זה אנשים כאלה צריכים לשבת בביתם ולבכות על כך שהם אינם מסוגלים לראות את הטעיות של עצמםולהאשים את כלל העולם וביתו בטעיות שהם עצמם עושים. אם אנני טועה מטרתו של הפורום היא אחת לתת בית לרקדיות חדשות, פירסום הופעות,מידע מהימן ככל שאפשר על חוגים וסדנאות בכל רחבי הארץ. כל מי שאינו עומד מאחרי מה שהפורום מציב מתבקש לפנות את השטח.

bnss

New member
הדיבוק קיים אל תפסול

כנראה הדברים הקשים שנאמרים כאן בופורום אמיתיים לגבי שרקייה כי אחרת לא היתה ממהרת להגיב ולפחד מהאמת עזרה מכל האנשים שאת מריצה שישבו על המחשב לשבח ולהלל לא ישנו דעות של אחרים התלקקויות הם לא לאורך זמן והכי חשוב הפחד שלך מתגובות של כאלה שגם מבקרים אותך לא התכוונתי לשהפיל את שרקייה אלא ללמד אותה על טעויותיה לא כל זה שקופץ בראש ומגיב על כל דבר הוא זה שיודע אני שומע את תרועות המלחמה של הגברת היורה חיצים מהקשת אני גם מקבל מסרים אישייים במייל של הקנטה מכל עובדייה ואין לי בעיה עם זה אני גם נורא שמח שמחברים אותי לצד שמצליח להאפיל עליה אני מתעסק בביקורת ולא בקטילה קראתי לשרקייה להתנצל בפני אותם אנשים שלא הגיעו לליפתן דלתתה והדבר יצר פחד כאילו אני מציג נגדה חזית אז להירגע וחוף אחד או מי שלא תהיה שחושב שיודע קצת ומעבר חופש הביטוי הוא של כולם והפוסל במומו של אחר פוסל את עצמו כלומר אין סתימת פיות פה והודעות מפוברקות תמיד יהיו פה אנשי התמנונים שיש להם כוח להתעסק בשטויות ושנאה ימצאו דרכם למטה ואני אני מבקר אומנות הדיעה שלי היא למקום לשיפורים אז עזבו אותכם גידופים אם רוצים להציג מלחמה תציגו אותה על הבמה

למעלה