בעיה קטנה...

../images/Emo121.gifבעיה קטנה...

אז ככה אני בבצפר לאומנויות במגמת מחול כמובן... אני לא אוהבת את המורות של המגמה ולא את השיעורים שלהם, אני פשוט שונאת לןרקוד שם אם אפשר לקרוא לזה לרקוד בכלל. הקיצר אני ממש אוהבת את המורה שאני אצלה אחר הצהריים ואני מרגישה שרק איתה אני יתקדם ואצלה אני פשוט בעננים כשאני רוקדת ואני מפחדת שבעוד שנה שנתיים שאני יהיה בכיתה ט' לא יהיה לי זמן לרקוד אחר הצהריים אני גם יהיה עייפה ואז אני לא ירקוד מספיק אחר הצהריים ואני לא יתקדם ובכיתה ט' אני ירצה לרקוד אר הצהריים כל יום!!! בקיצור שווה לעבור בצפר לבצפר רגיל?? אני לא רוצה אבל מה אתם חושבים?

SHIRAN00110

New member
לדעתי לא כדאי לך בינתיים

לעבור .... תחכי עוד איזה שנה ואם תראי שלא משתפר האיכות...אז תשקלי שוב

maholnikit

New member
טוב ככה...

קודם כל לדעתי זו בכלל לא צריכה להיות בעיה..אני רקדתי גם בבית ספר וגם אחה"צ עד כיתה יא, רק בכיתה י"ב עם הבגרות במחול באמת לא יכולתי לשלב רוב השנה..אבל אם את מרגישה שזה יותר מדי אז אולי תעשי פחות שיעורים אחה"צ אבל אל תפסיקי לגמרי! לדעתי לא כדאי לך לעזוב את המגמה.כי בלי לדעת את מקבלת מזה המון, זה מגדיל לך את שעות הריקוד בשבוע בצורה משמעותית והריקוד בצורה אינטנסיבית זה מה שעוזר לך להתקדם. אני חושבת שכדאי לך לנסות להמשיך בשניהם ורק אם את רואה שזה ממש לא הולך אולי תנסי לעבור בית ספר לקראת כיתה י. כיתה ט זה עדיין לדעתי לא שלב שזאת צריכה להיות בעיה כי עדיין לא מתחילים עם בגרויות ועם לחץ אמיתי בלימודים...

תראי...

גם אם אני מקבלת יותר שעות ריקוד וכל זה אני לא אוהבת את זה ולא נהנת, להיפך... ובגלל זה לא איכפת לך מה זה יעשה לי טוב או מה זה יעשה לי רע כי אני לא נהנת בכלל וזה גם ברמה נמוכה מאוד ואני רוצה לקחת יותר שיעורים אחר הצהריים איפה שאני אוהבת מאוד לרקוד ואגב על רמה מאוד גבוהה טוב בכל זאת תודה על התגובה

../images/Emo4.gifלפי דעתי את לא צריכה לעבור

אולי המצב היום די מעצבן ואת לא סובלת תמורות אבל דבר ראשון לא משנה מה זה כן מקדם אותך כמו שאמרו פה את פשוט עוד לא רואה את זה חוץ מזה זה מעצים לך תשעות מחול בשבוע מה שמגמש לך תשרירים ואת הגופ שזה בכל מקרה טוב לפי דעתי מגמת מחול בבית ספר זה הכי שולט שייש שאת יכולה לשלב בין לימודים לריקוד וחבל לעבור לבית ספר רגיל!זה הפסד! חוץ מזה אולי שנה הבאה יתחלפו לך המורים לכי תדעי או שתתקדמו ויהיה לך יותר כיף במגמה זה תלוי בהרבה דברים אבל עצה אל תמהרי לעבור תשקלי את העיניין טוב טוב
וחוץ מזה לפי מה שהבנתי את בז ותאמיני לי עד כיתה י' מה שיש לכם זה בכלל לא לחץ כיאילו זה כן אבל מכיתה י' הלחץ האמיתי מתחיל חוץ מזה הלימודים בכיתות אלא עד י' שמתחילות הבגרויות לא משפיעים על עתיד כיאילו השפעה די קטנה אז אל תדאגי בקשר לזה , אל תעברי!!! (חחח הגזמתי קצת סורי)

למעלה