אחים ואחיות!

../images/Emo121.gifאחים ואחיות!

התכנסנו כאן היום, הורים ומורים, בנים ובנות, ילדי גן החובה של לאה, ראש העיר, סגנית ראש העיר, ברוריה... קוצור, התפקדות דצמבר. שם: תאריך לידה: חור בו אתם מתגוררים: לומדים ב: תחביבים וחרא אחר: (אל תרצחו אותי) מגמה: מסר לאומה:

nemo the great

New member
חיחחח עשינו את זה כבר ../images/Emo66.gif

אבל נעשה עוד פעם בשבילך
שם: דרורק'ה תאריך לידה: 29.9 ביום כיפור!! חח
חור בו אתם מתגוררים: זהלא חור
רחובות לומדים ב: ישיבת הדרום חצי פורום יודע מזה תחביבים וחרא אחר: להתאמן בטאקוונדו! (פעצ'עעע בום קאזא!!) ולהתנדב במד"א (אל תרצחו אותי) מגמה: לא רוצחים אותך ביולוגי'ה!!! מסר לאומה: all you need is love אז תתחילו לאהוב

../images/Emo10.gif../images/Emo103.gif

פתחתי שרשור כזה בתחילת דצמבר..ואני פותחת כל חודש
אז אם לא אכפת לך..לענות בשרשור ההוא...

Infinity AL

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif

>>שם: שיר >>תאריך לידה: 9 לינואר >>חור בו אתם מתגוררים: אכן חור..כרמיאל סיטי >>לומדים ב: בצפר? אורט.. >>תחביבים וחרא אחר: מוזיקה, לצייר[אנימציה ממוחשבת ושיט] >>מגמה: ביולוגיה >>מסר לאומה: תשמעו papa roach
!!!

HeNoOsH

New member
להההה...לגננתת שלי קראו לאה

שם: חן תאריך לידה: 14.5 חור בו אתם מתגוררים: רחובות עיר האורות לומדים ב: דה שליט תחביבים וחרא אחר: לישוןןן =] אני חסרת תחביבים.. מגמה: פסיכו-סוציו ותנ"ך מוגבר מסר לאומה: כל אחד יכול לכופף כפיות ! עוד מסר לאומה: תיכנסו לצ'אטט

פימקי

New member
בלעכס.

שם -טל, או פימקי איךשבאלכם תאריך לידה - 29.9 עיר מגורים - גבעת שמואל לומדת ב - וואלה לא עקרוני, הכל אותו זבל תחביבים - איןליכוח מגמה - ערבית ופסיכולגיה-כלכלה מסר לאומה - שיישרף בצפר ואמרו אמן :) שבוע טוב.

hadarh111

New member
מה לא הבנתי..

את כאילו גרה ליד רמת אילן? ליד האוניברסיטה? אני אממ גרה בחלק החדש..

danina the 1

New member
../images/Emo195.gif

שם: דנית תאריך לידה: 11.3 חור בו אתם מתגוררים: גן יבנה.... אכן כן חור! לומדים ב: אורט רבין.... תחביבים וחרא אחר: מחשב, טלויזיה, לישון וכל מה שקשור בלא לעשות הרבה... אהה וכדורסל!! (אל תרצחו אותי) מגמה: ביוטכנולוגיה מסר לאומה: 1,2,3!! גמני יודעת לספור כמו אורי גלר חחחחח {אני מושפעת מאורי גלר וארץ נהדרת}

danina the 1

New member
חחחחחחח

אני אוהבת בעיקר לראות משחקים {אחמ אחמ מכבי תל אביב} וקצת לשחק.... אני דיי גרועה בזה אז....

הממ

שם: חן
תאריך לידה: 15.12.06 (עוד מעט.. מי מתנדב להביא מתנה ראשון?הא?הא?)
חור בו אתם מתגוררים: חח אני באמת גרה בחור..מושב חמד. אבל זה לייד ראשלצ ואמא גרה בראשלצ אז אני מרשה לעצמי לומר ראשלצ=]
לומדים ב: אולפנת צפירה
תחביבים וחרא אחר: לישוןP:
(אל תרצחו אותי) מגמה: ספרות קולנוע
מסר לאומה: "הואגינה שלי הפכה לנטל נוראי!"(דירת המצויירים)

למעלה