סע לאט

../images/Emo120.gif../images/Emo73.gifסע לאט

הפעם הטור של קרן בא בשני חלקים כי לא יכולת לגזור אות כמ בד"כ. יש כתבה מאחורי הדף ולא פרסומת. מי שיודע איך לחבר בין שני החלקים- בשמחה.

I מ י ר ב I

New member
טור טוב

שונה משאר הטורים של קרן עד היום. מה שהמשטרה עשתה עם רן שריג זה רק כדי לצאת ידיי חובה כי היה עליה לחץ,יש יותר גרועים ממנו על הכבישים. אני מסכימה מאוד שברגע שלוחצים על רקורד צריך לחשוב טוב מה עושים כי לא כולם ממש מבינים מה הם רואים...הבעיה שבניגוד יש רייטינג והם יירדו הכי נמוך כדי להשיג אותו.לא רק רן שריג אשם בעניין לטעמי. לי אין רשיון נהיגה ומיום ליום יותר מפחיד אותי לעשות ממה שאני רואה ושומעת...

תתחדשי

איך הצלחת לסרוק את כל הטור בפעם אחת? אני חושבת שזה שיש יותר גרועים מרן שריג זה לא משנה, הוא עדיין ביצע עברה, ואם ככה בעצם מראים שהמשטרה אכן עושה דברים בנידון- דיינו. למה העריכה הראתה את זה?רק להם יש את התשובה.

I מ י ר ב I

New member
ומה זה עזר שהם עצרו אותו?

שניה אח'כ הוא היה בחוץ ובטח ממשיך לנהוג. המשטרה לאחרונה נוהגת בצורה יחצנית,מדליפה אייטמים על סלבס,יעני למען יראו ויראו.בולשיט אחד גדול.

קרן מדהימה אותי כל פעם מחדש

לפי דעתי זה הטור הכי טוב שלה..עד כה....הפתיע אותי שהיא עברה תאונת דרכים....מזל שהכל בסדר....ולא נשאר איזה משו....למרות שאיני רואה מחוברות,ואין לי מושג מי האנשים שהזכירה..היא צודקת במה אמרה..ואני מקווה שיהיו אנשים שיקראו,ויחשבו,ויגידו וואלה היא צודקת...אני מקווה שלא רק המעריצים קוראים את הטור....קרן כותבת שם דברים כה חשובים.... את מדהימה קרן
מתי תספיקי להפתיע אותי? ביום שזה יקרה,כניראה יהיה לא טוב

I מ י ר ב I

New member
בפנים יש פירוט מלא..

שנתיים לאחר שירדה מהאוויר תחזור בקרוב התוכנית לעונה חדשה ובה, בדומה לעבר, יציגו זמרים שונים את השירים האהובים ביותר שלהם ויחלקו עם הצופים חוויות מתוך העבודה על אותם שירים ומאחורי הקלעים של הפקתם. הזמרים השונים שייקחו חלק בתוכנית, כל אחד בפרק נפרד, יתועדו בסביבתם האישית, החל מהבית הפרטי של כל זמר, דרך שכונת המגורים, בית הקפה האהוב ובכל מקום שמהווה עבורם השראה.

למעלה