ממ. חיבוק?

Bouliבולי

New member
../images/Emo120.gif ממ. חיבוק?

כן, אני יודעת שאני בקושי בפורום וכל זה.. אני בצבא וכאלה.. אז אני בקושי פה. בכל מקרה, אני סוגרת שבת, שבת ראשונה שלי מאז שאני בסדיר.. זה אומר שאני מתחילה את התפקיד.. שזה קצת מפחיד אותי ומלחיץ אותי. מפחדת להכשל, מפחדת לטעות, מפחדת לעשות פשלות שלי. [אני נהגת האמרים בנחל..] וגם השבת הזאת, די מלחיצה אותי, למרות שבתכלס, אנלא עושה כלום כי זה נוהל שבת וכל זה. אבל בכל זאת, שישי עד כניסת שבת.. אני בתפקיד. וזה קצת מלחיץ אותי. ויש מצב, שגם המפקד שלי יעשה לי נסיעת מבחן
. והאמת, שזה לא רק מה שרציתי להגיד. לאחרונה, ממש טוב לי. ממש ממש. בבסיס, הרגילה שלקחתי והייתי אצל אבא.. עם החבר [למרות שאיתו זה קצת מסובך
אבל בסדר.] אבל נפלה עלי עצבות.. שבא לי לבכות. אני עוד שניה בוכה. זה ממש קרוב. אנלא רוצה לחזור לתקופות השחורות הקשות האלה, שהיו לי במהלך השנים של התיכון ולפני. אני רוצה להיות שמחה כמו שהייתי בתקופה האחרונה. לא רוצה שום רע בחיים שלי. ממ. וזהו. נראלי.

אם את לא רוצה רע, אז אל תזמני לך...

תחייכי, כם אם אין סיבה לחייך זה לא אומר שיש סיבה לבכות.. כשבאות לי תקופות כאלו אני פשוט נזכר בדברים שעושים לי טוב - תיזכרי ברגילה שלך עם אבא, תגידי ליקום שכיף לך בנסיעות עם המפקד תחייכי לגבי החבר, מה מסובך איתו? אולי הוא צריך לדעת שאת אוהבת אותו? אולי אם תשלחי לו הודעת SMS ככה סתם באמצע החיים שאת אוהבת אותו ותמיד שם בשבילו זה יעהש לו טוב ואז הוא יעשה לך טוב - והנה עוד סיבה לחיוך..? בשבת הראשונה שאני סגרתי רציתי למות, הייתי כל הדרך עצוב ואז הבנתי שאין לי סיבה, אם אני אהיה עצוב אז כל דבר שיקרה יהיה לי עצוב ואנרגיה מושכת אנרגיה אז נכנסתי לבסיס אמרתי לי שאיזה כיף שאני כמעט לבד בבסיס ואין את המפקדים וזה בעצם כמו שבת בבית מלון עם הנוהל שבת הזה וחייכתי, אנשים חשבו שאני טמבל כל השבוזים שבוזות סגרו שבת ואני עם חיוך ובשישי בערב פשוט הוצאתי TAKI והתחלנו לשחק וכל הלילה צחוקים יצא ובזכותי השביזות עברה להם מבינה?? תחליטי וכך יהיה אגב, את הקורס האמרים, עשית בבה"ד 6? היית קד"צניקית?

Bouliבולי

New member
../images/Emo120.gif ממ תודה.

והבעיות עם החבר יותר מסובכות ממה שאתה חושב. וכן, קדצניקית. אגב, אני מכירה אותך [ג"צ, בנים בלבד].. ידידה של תומר.. אם זכור לך משהו.

את מתבלבלת עם רן מאמי

נכון? אני לא רן, אני רון.. שני אנשים שונים לגמרי.. והקטע שאני משרת בבה"ד 6.. מ"כ בבית ספר לנהיגה

Bouliבולי

New member
../images/Emo120.gif מה??? :O

אבל יש לכם את אותו כינוי!!!!111 :O לא היה לי מפקד בקורס. רק מפקדות. חן
$%$^ תמסור לה את אהבתי [מהדס.. יוני 08 <אם אנלא טועה D:>]! [חן נחום] אני הייתי בקד"צ ולא במשא.

אין לנו את אותו כינוי..

רנצ'וק היה "לחייך תמיד", אני מחייך לתמיד, יחי ההבדל. חן נחום? אני אמסור לה... יש גם את מסגרת השתלמויות נהיגה שם עושים היתרי נהיגה (אמבולנס מלגזה האמר אושקוש גיפ אביר וכד')

Bouliבולי

New member
../images/Emo120.gif נו, זה דומה ><

וגם להדס וגם לשירן ((:) D: ולא הייתי עדיין בהשתלמויות האלה. זה יקרה בעתיד, אני מניחה. אני אפרוש לישון, אני קמה עוד 7 שעות. לילה טוב.

שירן כבר סמלת!!!

טוב שיהיה לילה טוב אני אמסור.. ואם תראי את רן (מה שלא נראה לי עקב כל השינויים, דש ממני)

למעלה